“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№1

• 36 174
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
Филип не е стрелял , той даде на Миа пистолета си, а нали го конфискуваха. Стреля си онзи , но мисля, че имаше два предупредителни и един сякаш по него. Смятам, че убиецът държи Филип да е жив и да помага на Миа.

# 121
Миа открадна пистолет, на обиска не беше у нея. Не се знае кой (един или двама) и колко пъти е стрелял.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 23:58 от Mama xxl

# 122
Абсурд да е Асен. Той обичаше брат си и си приключи неговото отмъщение. Според мен видяхме убиеца в този епизод 100% и сега има да гадаем до финала кой е. Ще ги призная ако се окаже Илчев! Който междудругото тръгна да търси Язова и не беше в управлението като се разигра финалната драма.

# 123
Скрит текст:
Добре, защо ги снимат тези неща така?
Този изстреля три куршума. Не един, не два, а три. А има сцени с Филип от трейлъра за сезона, които не сме видели, т.е. нищо му няма...
Как така е жив не знам. Не само жив, но явно и не е тежко ранен.
Какъв е този убиец? Къде стреля, в небето? А може би просто не е искал да го убива? За да си играе с тях като с котка и мишка?
Видя ми се доста млад, докато тичаше. Ако това е серийния убиец разбира се. Ама кой друг да е?
Много странно е всичко, не знам, някак си, тц тц. Нахвърляли са страшно много неща за един епизод само. За къде бързат не знам.

Между другото убиецът (дадоха едно синьо око) беше и в библиотеката, явно следи Филип.

Скрит текст:
Убиецът се интересува основно от Язова, но и от Филип, може би защото и е бил партньор не знам. Имаше окачена негова снимка на таблото му.

И още нещо за финал. Убиецът се готви за още убийства. Изкупил е всички гюдерии!
Сцените в библиотеката бяха най-силните и стряскащи за мен. Особено моментът с появяващото се изведнъж око.

# 124
  • София
Сестрата на мъжа на Язова има мотив, да. Ама може и да е самият съпруг, защото труп няма. То ако се тръгне по тази линия...
Ама това да ви се видя жена дето бягаше? Беше мъж. Жена не бяга по този начин. Но разбира се, ако това е убиецът. Няма гаранция, че е убиецът все пак. Може да има и друга игра или да е помощник. Твърде е рано още.

# 125
Цопвам и аз при вас. Благодаря за темата!
Със смесени чувства съм. Чаках сериала с нетърпение, но първият епизод ми се стори някак претрупан. Прекалено много информация и ефекти, вероятно с цел ударно начало, което да привлече вниманието. Звукът е ужасен, на моменти нищо не се разбира. Много красиви кадри от Търново.

На мен ми се губят моменти от първия сезон, позабравила съм някои неща.

# 126
  • София

Предполагам, че куршумът е пронизал “патрончето” с алкохола.
😂
Добре започва, има потенциал, въпреки фалшивеенето на половината актьори. Снимките са супер! Браво на оператора!
Комисарят ми е фалшив и като говор, и като реакция към Мия / явно има какво да крие/, и към съпруга / и аз мисля, че е имал връзка с жертвата/.

# 127
А Миа как само бягаше по тези камънаци без обувки Mask

# 128
  • Галифрей
Ясно тоя луд маняк и както каза в промото Филип “ че им оставя исторически следи и има як чук” май като гледам ще избива определени хора по откачен начин.
Значи тоя ги събира като праща писмото и после почва  да избива определени хора да си отмъщава.

# 129
  • София
Е, сега пък Илчев. Този и муха не може да убие. Той ще е хумора този сезон. Вече ми е любимец между другото. Grinning

Приемам, че убиецът не е искал да убие Филип, а само да го рани. Всичко останало е яко насилено и абсурдно.
Резервен вариант: Убиецът е бивш щурмовак от Империята, а както знаем, те никога не уцелват... 😎

# 130
  • Благоевград
Мнооого ми хареса епизод 1!
Убийството беше брутално. А сцената с Миа, трупа и "Звук и светлина" беше впечатляваща!
Струва ми се, че това може да е някой от военните, които присъства на лекцията. Този беше много подвижен, отделно тичащият имаше хубава фигура, като трениращ човек. Не е съседът, не е и хилавото момче от музея.
Залагам на военен.

# 131
Харесва ми вариантът с военен за убиецът!

# 132
Убиецът е и някой , който разполага с пари , защото е дал дарение и то голямо. Не мога да се сетя, но мъжът на Миа , дали не беше забъркан с разследване на някакви мафиоти наркодилъри и по този повод по време на акция да е (уж) взривен.
Друг образ, за когото се сещам с много власт и връзки е менторът на Миа от първи сезон, който я натопи, заради Чанов.

# 133
А Миа как само бягаше по тези камънаци без обувки Mask
Стиснала обувки в ръцете, издърпала полата нагоре, голяма картинка беше Joy

# 134
  • Другата България
Разбира се, че Филип е жив.
Според мен този с качулката изобщо не  е стрелял в него, а около него. Дори няма да е ранен. Blush
Иначе....очаквах повече. Така се получава, когато човек е пренавит, и изпълнен с големи очаквания, идва малко разочарование. Може да е защото за мен Родопите са едно ми/с/тично място, на което колкото и пъти да се връщам никога не ми е достатъчно. И тази мистика беше пренесена в първи сезон, който до момента няма аналог. Не, че не харесвам Търново, но всичката тази символика и препратки към древногръцка /римска/ история, символи, светлини .... малко към “Истински детективи“ ми отива. Прекалено ми дойде.
Но ще гледам, естествено. Владо и Теодора са страхотни, Теодора какви крака извади, мамма миа!
Сцената със съпруга на съдийката беше нелепа, да. А що се отнася до инсулина, дребнавост. Да не говорим КОГА е сниман сериала /преди две години/ и колко дребнава е препратката за липсата му в аптечната мрежа СЕГА. До там опряхме....
Убиецът според мен има общо със семейство Язови, и е свързан със зълва ѝ. И с нея самата. Духовникова.
Нищо чудно да е и мъжът ѝ.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 00:02 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт