Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-подходящото време за извършване на пренатален тест?
Какъв е нормалният размер на жълтото мехурче в 5-та седмица?
Какво е нормалното ниво на прогестерон по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-подходящото време за извършване на пренатален тест?
-
Какъв е нормалният размер на жълтото мехурче в 5-та седмица?
-
Какво е нормалното ниво на прогестерон по време на бременност?
-
Какво е мнението за приемането на витамини по време на бременност?
-
Какво е мнението за използването на кремове против стрии по време на бременност?

Не знам вие как сте, но аз неусетно добивам навика да си пипам корема
През деня положението е нормално, но и при мен вечер се обостря, хем имам чувството, че стомаха ми е празен, хем ми се повдига, но за щастие не връщам храната.
Да ви задам един въпрос.. Изследвахте ли си всички витамини, които приемате (под формата на витамини за бременни), за да проверите имате ли техен недостиг или да не би да сте минали горната им граница, което пък води до свръх-витаминоза? Към всички, които не спират да повръщат.
Три седмици по 10 пъти повръщане на ден. Просто има добавки, от които организма няма нужда.
Аз пиех Пре мама Дуо с 11 витамина и 10 минерала.. и приемах фолиева. По метода на изключване и с изследванията. Спрях повръщането за 4-5дни.