PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 120
  • 528
  •   1
Отговори
# 150
Удоволствие за мен е, когато в почивен ден мога да се наспя и да се излежавам лежерно Simple Smile Обожавам шоколад и с удоволствие си похапвам по парченце, две, когато ми потрябва.

# 151
За мен удоволствието е в три думи - кафе, разходка, шоколад.

# 152
  • Вдън горите тилилейски
За мен удоволствието понякога е в простите неща като чаша топло кафе сутрин или добра книга вечер. Удоволствието може да бъде и в разговор с приятел, в разглеждането на красиви пейзажи, в танц, песен или дори в моментите на спокойствие и нищоправене Simple Smile

# 153
За мен удоволстието в малките неща-усмивките на детето приятните срещи с приятели 😊😊😊, а шоколад обожавам 🍩🍪🎂

# 154
Удоволствието е да почувстваш пеперуди в стомаха, да се усмихваш, да правиш много неща и да виждаш резултата или да не правете нищо и просто да релаксираш в компания на любимите хора, приятели, семейството и децата. Удоволствие е да живееш!

# 155
Дори и без да има повод, си похапвам бонбони и шоколад. Това ми доставя удоволствие, а когато е споделено с приятели и близки е още по-голямо удоволствие! ❤️

# 156
Хубава книга, хубав шоколад, хубаво кафе.

# 157
Всеки ден изпитвам удоволствие - сутрин се събуждам с усвивка,  пия кафето си, похапвам си бонбони, разхождам се сред природата, прекарвам време с любимите ми хора.  Това е удоволствие.

# 158
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Удоволствието е изживян момент с всички сетива!
Момент на споделеност ...
Момент на усещане ...
Момент на аромат ...
Момент на отпускане ...
Моментът, който ме вдъхновява и изпълва!

# 159
За мен моето малко удоволствие е парченце шоколад всеки ден.

# 160
Удоволствие е да имаш семейство с което да споделяш радости и тревоги, да си обичан и желан, да се наслаждаваш на живота.

# 161
За мен удоволствието е всеки миг прекаран с любимия човек, това е най- ценното нещо в живота! А парченце шоколад, винаги е повод за усмивка,обожавам да го хапвам:blush:

# 162
  • София
Книга, вкъщи, кафе, топло одеало.

# 163
  • София
За мен удоволствието е да се наспя.

# 164
Удоволствието за мен е в малките неща - кафе в приятна компания, хубав филм или книга, разходка сред природата, споделено време с любимите за мен хора.
Шоколад обожавам!!!

Общи условия

Активация на акаунт