PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 118
  • 528
  •   1
Отговори
# 135
Слънчево време, книжка в ръка и нещо сладичко до мен 🍀

# 136
  • In The Middle Of Nowhere
Удоволствие ми доставят понякога моментите, в които правя малки неочаквани подаръчета, като например кутия шоколадови бонбони или нещо друго сладко на скъп човек❣

# 137
Удоволствие за мен е просто да се отпусна след дълъг ден с кафе и хубава книга в ръка.

# 138
  • Тук и там
Удоволствието- ами май го приемам под различна форма. Удоволствие е да хапна нещо любимо, да си купя желана книга, да се разходя на спокйствие в гората и да "вкуся" от пролетта, да се срещна с любим човек и да бърборим до безкрай.

# 139
Чаша кафе, хубава книга, шоколад!🥰

# 140
🤎 За мен удоволствието е времето прекарано с децата.
Малките удоволстия с повод и без повод, в празник и делник са разходките с тях в гората, да играем на различни игри - Не се сърди човече, Домино, да редим пъзели. Няма нищо по-хубаво и по-важно за мен от това, да бъда с любимите хора и да виждам блесналите от радост детски очички при вида на любимите бонбонки

# 141
Парченце - две шоколад, изядени насаме и в тишина...

# 142
Удоволствие за мен е да бъде със семейството си. А парче шоколад ме кара да се усмихвам.

# 143
PERGALĖ!
🤎 Какво е за вас удоволствието? Да разполагам със свободно време за любима книга, филм, пътуване, споделена емоция с любим човек.
 С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия? Вкусна храна, хубава книга, разходка на приятно място, събиране с приятели.

# 144
Само когато ям шоколад ,не се чувствам гузна с това си прегрешение  ,заради здравословни си проблеми. Естествено трябва да бъде качествен, за да бъде удоволствието пълно!

# 145
  • В Космоса
Удоволствието за мен е когато сетивата галят душата ми.

# 146
За мен удоволствие е да мога да си почина, да не бързам за никъде, да правя, каквото поискам, макар и да малко. Да отида на кафе с приятелки, да пазарувам и да си живея с кеф. Позволявам си малко удоволствие с малко шоколад от време на време.

# 147
Обичам малките удоволствия, но по-често Simple Smile. От вкусното кафе сутрин, през разговор с приятел, малки покупки през деня, прегръдка от децата, до вкусна вечеря със съпруга ми и чаша вино. С или без повод, нека само са удоволствия!

# 148
Напоследък усещам, че ми доставя удоволствие когато се усамотя макар и за кратко и върша приятни за мен самата неща, като например да пия бавно кафе, да хапвам сладкиши, дори да гледам в една точка и да си мечтая.

# 149
За мен  удоволствието е чаша вино, хубав шоколад и интересна книга.

Общи условия

Активация на акаунт