PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 115
  • 528
  •   1
Отговори
# 120
Какво е за вас удоволствието? С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия? Удоволствието се крие в различни неща - понякога нещо сладко, чаша вино, разходка, разговор в любим човек...и без повод, сами са си го създадем.

# 121
  • Пловдив
Малките удоволствия..., тези които ми носят наслада... на сетивата, усещанията..., които ме карат да се усмихвам и ми носят чувство на щастие, еуфория и безметежност!

# 122
  • София
За мен удоволствието е да се съберем всички заедно със семейството ❤ тези малките моменти в които сме заедно  ❤

# 123
За мен удоволствието е топлината и уюта, които семейството създава

# 124
Удоволствието е в малките неща всеки ден - хубава храна, музика, приятен разговор с любим човек, усмивка на непознат…

# 125
  • Дупница
На мен удоволствие ми доставят моментите с внучките ми и 3 месечния ми внук.

# 126
Удоволствие за мен е да си похапвам шоколад, черен шоколад ми е най-най любим, но хапвам и всякаквите разновидности.
    С повод, без повод, в радост, в мъка,  шоколадът е моята страст, от която изпитвам блаженство.
   И защо да се ограничавам, шоколадът е даже полезен, щом носи радост!

# 127
Ежедневието ми е изпълнено с малки удоволствия, но шоколадът и кафето са нещата, които никога не отказвам.

# 128
За мен удоволствие е по всяко време да хапвам шоколад без повод.

# 129
С хубава книга сред природата на тишина (сигурно съм остаряла) е моето удоволствие

# 130
  • на последния етаж
Удоволствие са децата, хубавото вино, добрите приятели, вкусната храна, добрата книга, красивите места.

# 131
  • Б
За мен удоволствие е да седна пред телевизора , де гледам любимото предавене и да си похапвам шоколад.

# 132
  • София
Хубав филм, придружен с вкусен шоколад и любими хора. Simple Smile

# 133
Хубавите и безгрижни моменти с роднини и приятели.

# 134
Удоволствие е да не бързаш, да не те буди аларма, да се наслаждавам на залеза на брега на морето и разбира се малко шоколад Heart

Общи условия

Активация на акаунт