PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 111
  • 528
  •   1
Отговори
# 105
Сутрешно ароматно кафе, с парченце шоколад, удоволствие и прекрасен старт на деня! Coffee

# 106
За мен удоволствие е да съм с близките ми хора,да хапваме вкусна храна,да пием качествени напитки и да слушаме хубава музика.

# 107
Малките удоволствия са усмивката на детето ми или спокойна семейна вечер!

# 108
Чаша кафе,хубаво вино,шоколад и любим човек.

# 109
Капучино и парченце хубав шоколад

# 110
  • Пловдив
Какво е за вас удоволствието? С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия?
Чаша червено вино в приятна компания, почивка в планината, студена бира привечер на морския бряг или просто да си сам, на тишина с интересно четиво.

# 111
Удоволствие намирам в почти всичко, което правя - в разходките сред природата, в четенето на книга, в разговорите с децата, в народните танци, които обожавам ♥️, във времето с приятелите, грижите за семейството и още много, много обичайни неща от ежедневието.

# 112
Удоволствието за мен е дори и почивката след работа на дивана , с хубав филм и чаша вино. Обичам много шоколад , но да е черен и наситен . Дори разходката сред природата или шопинг с приятелки.

# 113
Удоволствие за мен е всеки ден след кафето да изям малко шоколад.

# 114
  • София
За мен удовоолствието е в малките жестове на внимание-цвете, шоколад, бонбони, бутилка вино, мило пожелание.

# 115
Удоволствие е да си заедно със семейството си, с близките си и да се наслаждавате на компанията си, добрата храна и хибавите емоции.

# 116
  • Лясковец
Удоволствието е в малките неща,мила дума или малък жест,дески смях или прегръдка от децата ми,спомням си как три годишния ми син отскубна трева от градината и ми я подари,другия веднъж ми донесе буболечка божакравичка и ми я подари с думите обичам те.

# 117
Удоволствието може да е нещо малко - глътка хубаво кафе или вино, парченце шоколад, ароматът на гората, цветята, морето, любим човек. За повод удоволствието може да е хубава вечеря, пътуване до мечтана дестинация, приятно изживяване

# 118
Чаша кафе и хубава книга

# 119
Удоволствието за мен е времето прекарано сред природата, на открито, да се наслаждавам на свободата да не правя нищо.

А също и в компанията на чай, нещо сладко и хубав книга откривам малки удоволствия.

Общи условия

Активация на акаунт