PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 109
  • 528
  •   1
Отговори
# 90
За мен удоволствие е чаша хубаво кафе и малко черен шоколад

# 91
Удоволствието е когато видиш любимите си хора щастливи! А как помагам аз за това, като им купувам шоколад! 😋🤗

# 92
За мен удоволствията са в малките неща - хубава книга, чаша силно кафе, хубав слънчев ден, шоколад.

# 93
Чаша кафе , книга и спокойствие 😊

# 94
Малките моменти, с чаша кафе, парче шоколад  прекарвано с любимите хора.

# 95
За мен моето малко удоволствие е парченце шоколад всеки ден.

# 96
Малките удоволствието е в малките неща и споделените моменти с любимите хора

# 97
Удоволствието за мен е, когато се поглезя, да отделя малко време и за себе си, освен за децата! Да изпиеш кафето си на спокойствие и  да се подсладиш с любим шоколадов десерт...

# 98
Удоволствието е в малките неща като релакс с хубава книга, топла вана и готина музика, нещо сладичко, да си в прегръдките на любим човек, да се разхождаш сред природата.

# 99
Какво е за вас удоволствието? - Уоволствие за мен е кафето сутрин, усмивката на детето ми, целувката на любимия.
С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия? - Малките удоволствия са времето, което отделям за себе си и семейството си. А шоколадът вкъщи го обожаваме и ядем в промишлени количества!

# 100
  • Смолян
Удоволствие е чаша ароматно кафе, хубава книга и топло одеяло.

# 101
  • София
За мен удоволствието е да сме здрави у дома,да се разбираме и да споделим един голям шоколад или бонбони🙂. Това е достатъчно.

# 102
По всяко време на деня - кафето като удоволствие.

# 103
За мен удоволствието е да се събудя с очакване и увереност, че днешният ден ще бъде спокоен и изпълнен с приятни моменти.

# 104
Удоволствие за мен е да изпия чаша кафе в хубава обстановка с приятна компания

Общи условия

Активация на акаунт