PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 133
  • 528
  •   1
Отговори
# 195
Да мога да споделям време със семейството си. Понякога е и да съм насаме с мислите си, горещо кафе и нещо сладичко.

# 196
Удоволствие в ежедневието ми да си открадна време с любими хора, да си се поглезим с нещо сладичко.

# 197
Удоволствието за мен означава спокойствие и задоволство, душевно и материално, като шоколадово например. Simple Smile

Честита Баба Марта! Simple Smile

# 198
спокойствие, уют, сигурност, а шоколад обожавам

# 199
Малкото ми удоволствие е някое бягство от делниците - някоя екскурзия, разходка сред природата, къщата на село. Много обичам да опитвам традиционните ястия на местата, които посещавам. Би трябвало да ограничавам сладкото, ама не мога да устоя.
В делниците организираме почерпки на работа. Даже скоро се бяха събрали три различни вида шоколадови бонбони на Пергале и си организирахме дегустация.

# 200
Обичам хубава храна, хубава музика. Кратка разходка, чаша кафе, когато си мисля за нещо приятно, което се е случило или предстои.

# 201
За мен удоволствието е всеки ден да си хапвам шоколад!

# 202
  • Русе
Удоволствието за мен е да съм със семейството си, с близки приятели- да споделяме преживявания, изненади, емоции.

# 203
С чаша вино и десерт на брега на морето

# 204
Удоволствие е да се будиш в събота сутрин, да пиеш чаша любимо питие в компанията на най-близките хора и да се наслаждаваш на прекрасна гледка ❤️
Удоволствие може да си доставяме без повод, просто защото се обичаме ❤️

# 205
  • моята мила родна страна
Удоволствието е в малките моменти, чаша хубаво кафе, парче шоколад, усмивката на детето ми. Удоволствието е споделено щастие.

# 206
Удоволствието е в ежедневните "незначителни" неща, които включват и шоколад.

# 207
Парченце шоколад, усмивка от любим човек, хубава песен, какво му трябва на човек 😄

# 208
PERGALĖ!
🤎 Какво е за вас удоволствието? С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия?
Истинското и неподправено удоволствие е без повод. Такова за мен е всеки ден с близките ми или просто почивен ден с интересна книга и любимо шоколадово лакомство. Не ми е нужен повод, за да съм щастлива.

# 209
  • Варна
Удоволствието е да се откъснеш, поне за миг, от ежедневието и да не мислиш да нищо...
Удоволствие откривам и в най-малките неща - например в уникално вкусен шоколадов бонбон
Heart

Общи условия

Активация на акаунт