PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 134
  • 528
  •   1
Отговори
# 210
🤎 Какво е за вас удоволствието? - За мен удоволствието е да се чувствам в мир със себе си и с останалите.

🤎 С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия? - Мисля, че да се наслаждаваш на малките неща като чаша кафе и парченце хубав шоколад са истинските удоволствия в живота.

# 211
Парченце шоколад и любима музика в компанията на приятели!

# 212
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Удоволствието е в пътуването до нова страна, хубава книга, кафе и шоколад. Chocolate Bar

# 213
Удоволствие е да се съберем семейно вечер и да играем настолни игри,докато похапваме сладичко!

# 214
всякакви 'дреболии' ми носят удоволствие.. хубава бира, чаша вино, парче шоколад (или направо цял), бонбони, сладкиши... а понякога и просто усмивка....

# 215
  • Враца
Стандартното - ароматно кафе с шоколад. Simple Smile

# 216
  • Бургас
Удоволствието е в дребните неща - да седиш с любимия човек и да си мълчите, да се прибереш вкъщи и да си имаш време само за себе си, с чаша вино, шоколад или хубав филм.

# 217
Вечер със семейството и искряща чаша вино!

# 218
  • Елхово
Чаша хубаво кафе, любим човек и шоколад!!!

# 219
Удоволствие за мен е чаша кафе ,без да бързам за никъде,ако може с гледка море ...още по -голяма наслада .

# 220
Хедонист по душа съм. Обичам да си доставям удоволствия. Не познавам жена, която да не обича шоколад.

# 221
  • Варна
За мен удоволствието е да изпия кафето си сутрин на спокойствие, край морето.

# 222
Удоволствие е, например, да се излежавам до късно сутрин със закуска в леглото. Друго малко ежедневно удоволствие - шоколадов бонбон.

# 223
  • софия
Удоволствието за мен е да имам време за себе си.

# 224
За мен удоволствието е да пътувам с любим човек. Да се отпускам  в края на деня с чаша вино, шоколад и приятна компания.

Общи условия

Активация на акаунт