PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 135
  • 528
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Удоволствие е компанията на любими хора, хубава книга с чаша кафе и шоколад, работа в цветната градина.

# 226
  • ЛОВЕЧ
Удоволствието за мен е времето прекарано със семейството ми

# 227
Удоволствието за мен е компанията и спокойствието с любимите хора. Ще е прекрасно, ако има и парче шоколад 😀

# 228
Когато дойде време за децата в леглата идва момента за удоволствие за мама, чаша вино шоколад и някой филм или музика заедно с любимият мъж споделено това е моят миг удоволствие

# 229
  • Другата България
Удоволствието е в дребните неща - да съм вкъщи с интересна книга или филм, чаша студено кафе или топло мляко, шоколад и....шоколад....или червено вино с малко козе сирене, да вали дъжд навън и да знам, че нямам ангажимент да излизам, да чуя децата си по телефона или да ги видя лично, да зарадвам близък или непознат човек, да помогна на някой в беда....ей такива, дребни неща ме радват.

# 230
За мен удоволствието е да бъда с любимите си хора!

# 231
Чаша вино, шоколад,любим човек.

# 232
Удоволствието за мен е да пътувам със семейството ми.

# 233
За мен удоволствието е да пътувам на далечни дестинации с люмия човек. Както и винаги където отида да опитам местните специалитети.

# 234
За мен удоволствието е в малките неща- парченце шоколад🍫 , кафе с любим човек или приятелка, наслаждаване на семейния уют  Two Hearts

# 235
  • Бургас
Удоволствието е любим човек, кафе и шоколад!

# 236
За мен удоволствието е да релаксирам с хубава книга, да хапна вкусен шоколад и да прегръщам децата си.

# 237
Моите малки удоволствия са вана след дългия работен ден, ароматни свещи и добра книга или музика преди сън. Разбира се и нещо сладко преди това, за да са сладки и сънищата.

# 238
Удоволствието се крие в малките неща.
Да се наслдаиш на сутрешното си кафе, да разпусне вечер с чаша вино или един шоколад (не пиша няколко парченца, защото то няма да е удоволствие, а раздразване 😅)

# 239
За мен удоволствието е чаша хубаво кафе и интересна книга.

Общи условия

Активация на акаунт