PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 136
  • 528
  •   1
Отговори
# 240
За мен удоволствието се крие в парченце вкусен шоколад.

# 241
За мен удоволствието с повод и без повод е в това да погледна в  чистите ,невинни и искренни очички на децата ,в лъчезарните им усмивки,когато им подаря любимите  им шоколадови изкушения под всякакъв вид-шоколад,шоколадови бомбони и др.и  да видя огромната им радост  и благодарност за милият жест,който съм направила към тях  и съм ги зарадвала.Удоволствие е всичко онова,което ни прави щастливи-мил жест,красива гледка,любовта и вниманието на любими хора,любимо хоби, малък подарък  подарен от сърце,дори парченце шоколад споделен с любимият човек.

# 242
  • София
Какво е за вас удоволствието? - За мен удоволствието е да не се притеснявам за нищо, да не бързам за никъде и да съм с любимите ми хора.

С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия? - Да отделя време за себе си - да изляза на приятна разходка, да пия кафе с приятна компания, да си купя хубав парфюм или козметика, да ида да поплувам и накрая да приключа деня с хубава книга или интересен филм и парче шоколад.

# 243
Удоволствие е хубава храна и разбира се - шоколад.

# 244
  • София
Какво е за вас удоволствието? С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия?

Шоколадът е удоволствие!

# 245
Удоволствие е за мен и моето семейство да си похапнем хубав шоколад

# 246
  • Враца
Удоволствие за мен е да съм със семейството си, времето да е спряло и да се забавляваме похапвайки вкусотийки. Няма значение дали е делник или празник.

# 247
За мен удоволствието е в малките неща - хубаво кафе с бисквитка или шоколад, без значение деня, няма нужда от повод .

# 248
  • София
Удоволствието за мен е в кратките, свободни моменти с любимите хора и любимите неща. Едно от тяхо е
 шоколадът-истинска наслада, човек забравя за тревоги и несгоди.

# 249
Удоволствие за мен е да имам време за себе си, да се видя с приятели и близки, да отида на разходка в планината, да изгледам хубав филм....

# 250
Първото удоволствие за деня ми е да отворя очи и да срещна погледа на малката ми дъщеричка. Heart Eyes След сутрешните ангажименти с нея следва едно от най-големите удоволствия за деня ми - сутрешното кафе с мляко и няколко бисквитки. Simple Smile Друго дневно удоволствие за мен е разходката в парка с дъщеричката ми и моя мъж. Вечер си доставяме удоволствие като се наслаждаваме на множество светещи лампички в хола, които създават много уютна хюга атмосфера. Иии, задължителното нещо преди лягане е парче топящ се шоколад в устата. Вълшебни моменти!

# 251
За мен удоволствие е когато имам възможност да си изпия кафето на спокойствие,а шоколада ми е спътник навсякъде.

# 252
За мен удоволството е в радостта на близките ми и похапването на някоя вкусотия

# 253
За мен удоволствието е да се погрижа за себе си, а шоколад обожавам!

# 254
Удоволствие е да бъда с любимите ми хора.Да гледам хубав филм,концерт.Колкото до удоволствието-шоколадови бонбони,не ми трябва повод.Всяка вечер си хапвам шоколадови бонбони.

Общи условия

Активация на акаунт