PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 137
  • 528
  •   1
Отговори
# 255
За мен истинско удоволствие е да съм в някое италианско градче, пиейки кафе с вкусен десерт, радвайки се на слънцето и прекрасна гледка.
Удоволствието е всеки ден, без повод, във всяка усмивка, всяка прегръдка, всяка усмивка на любимия човек.

# 256
  • София
Удоволствие е да пътувам с децата.
Шоколад, не мога без него.

# 257
  • софия
Удоволствието за мен е хубавата храна и разбира се парченце шоколад всеки ден.

# 258
Удоволствие е да си открадна време само за мен. Да си направя кафе, да си отчупя парченце шоколад, да си направя маска на лицето, и да чета книга.  Въобще в малките неща се крие ключа към щастието и удоволствието.

# 259
Удоволствие за мен е да почета любима книга.
Да се наспя също. 👌

# 260
За мен удоволствието е вечер след като съм преспала детето да си вдигна краката на стола и да хапна нещо сладичко.

# 261
За мен удоволствие е това, което носи радост за тялото и душата - ароматът на вкусна храна, пролетни цветя и нова книга, сладостта на водата, топла детска ръчичка в твоята ръка, красиви стихове, усмивки, звън на наздравица с чаша вино, топлината на запалена свещ, мелодия на любима музика.

# 262
Чаша вино, шоколад и компанията на любимия ми мъж.

# 263
  • София
Удоволствие за мен е да имам спокойствие, да чета, да гледам филм с дъщеря ми, ако може в компанията на млечен шоколад. Simple Smile))

# 264
Удоволствие е чаша хубаво кафе, парче шоколад и усмивката на сина ми докато е в прегръдките на баща си, за да закусвам аз спокойно ❤

# 265
Удоволствието от живота е да си в хармония със себе си.Шоколад обожавам и хапвам всеки ден,по всяко време❤️

# 266
Удоволствие е да си изпия кафето в 5 сутринта, гледайки гората...
Шоколада го работя, не ми е в графата удоволствия 😁

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 07:21 от duhi_puhi

# 267
Спокойствие, тишина, книга
Или музика, напитка, храна
Или море, слънце, смях

# 268
  • София
Най-голямо удоволствие ми носи пътуването. След това е хубаво кафе сутрин с парче шоколад, чаша вино вечер с вкусна храна и приятели, слънцето и морето.

# 269
Шоколада е едно от малките ми ежедневни удоволствия. Чаша кафе, разходка в парка, чаша вино....

Общи условия

Активация на акаунт