PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 358
  • 528
  •   1
Отговори
# 270
  • Велико Търново
За мен удоволствието е да седна вечер пред телевизора и на спокойствие да хапна забранените неща, заради децата  😊

# 271
Едно от малките удоволствия в живота ми е вечер да се отпусна вкъщи с нещо сладичко до себе си 😃

# 272
За мен удоволствието е в малките неща-чаша хубаво кафе или чай с бисквита или сладкиш, чаша вино, парченце шоколад, хубави бонбони.

# 273
Удоволствието е приятно прекарана почивка и блокче шоколад с мек вкус.

# 274
Да видиш как любимия човек се разтапя заради нещо, което ти си направил за него  - ето това е удоволствие! А когато добавим и шоколад, вече говорим за щастие 🙂

# 275
За мен моето малко удоволствие е парченце шоколад 🍫 всеки ден.

# 276
Последните години удоволствието е в малките неща от ежедневието - да видиш изгрева, залеза. Да погалиш животно. Да се насладиш на хубаво ястие. На хубава гледка.
В ежедневието обръщам внимание на детайлите - парченце шоколад с кафето или просто ей така, когато ти се хапва.

# 277
  • София
Шоколад и кафе са моите малки удоволствия.

# 278
  • Пловдив
Сутрин да се събудиш от шепота на любимия човек, който в същото време си играе с бебето.

# 279
За мен удоволствието е усмихнатите лица  на моите деца.

# 280
  • София
Шоколад следва да има винаги под ръка, той е незаменимо удоволствие при всякакъв повод. Освен това във всеки един от нас живее дете, което обича шоколад и трябва да му се купува. Малките неща с голяма стойност са навсякъде около нас, само да имаме очи и уши за тях. Списъкът е дълъг Simple Smile

# 281
За мен удоволствието е в нещата,  с които дарявам себе си - сутрешното кафе, изпито на спокойствие, комуникацията с приятели, в спорта , във вкусната храна и особено шоколада.

# 282
Малки доволствия за мен са да запаля ароматни свещи, да взема душ, да легна в чисти чаршафи, да хапна любим десерт, да почета книга...

# 283
  • София
Удоволствие за мен са чашата кафе сутрин, малките ми племенници и разходките сред природата, особено пролетно време!

# 284
За мен удоволствие е разходка сред природата, среща с приятел, щастие в очите на децата ми...

Общи условия

Активация на акаунт