PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 359
  • 528
  •   1
Отговори
# 285
За мен удоволствието е в малките неща - чаша хубаво кафе, парче шоколад, усмивка.

# 286
За мен удоволствието е всичко, което кара душата ми да се усмихне - да виждам щастливи близките си, мила дума, добър жест, парченце шоколад, време, споделено с любим човек, дори усмивката на някой непознат. Истинското удоволствие е скрито в най-малките неща.

# 287
  • София
Хубавият шоколад си е чисто удоволствие и наслада.

# 288
🤎 Какво е за вас удоволствието? С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия?
Моите малки удоволствия са когато всички вечер заспят и си пусна любим сериал с чаша вино и хубав шоколад.

# 289
Хубаво кафе, хубав шоколад, хубав филм/книга

# 290
Моето удоволствие е в хубавия десерт с ароматно кафе сутрин, а вечер чаша вино със сирене и кашкавал 😍

# 291
  • Горна Оряховица
Почивка със семейството

# 292
  • София
Удоволствие за мен е времето със семейството, да чета хубава книга, да пия хубаво кафе и шоколад.

# 293
Удоволствието е в любовта към хубавите неща в живота- парченце шоколад, ароматно каде, качествена чаша вино, приятна компания от любими хора😊

# 294
За мен удоволствието е сутрешната светлина щом отворя очите си Simple Smile

# 295
Удоволствието е да съм сред природата, да снимам красотата и, цветята, залезите...и да имам нещо сладичко от шоколад за из път.

# 296
Все по - често и по-осъзнато се замислям и благодаря за малките моменти, жестове,случки, които ни носят радост и ни усмихват. Разговор с децата, топла дума към приятел, мил спомен , разказан в подходящ момента, за да окуражи обезверен човек,  полъх на морски бриз и игра с пясъка, по детски да полудуваш , да изненадаш съсед с малък жест на внимание, да послушаш и попееш стара любима песен , да звъннеш, вместо да пишеш и да честитиш рожден ден на приятел или роднина.....да пиеш кафе с порасналата си дъщеря и да поговорите за вдъхновяващи дела и хора .... Понякога и вкусна храна, сладкории, шоколад .... с чаша бяло вино и семейството.

# 297
  • Русе
Удоволствието е точно това- вкусен шоколад без повод!

# 298
За мен удоволствието е насладата от малките неща. Моите малки удоволствия са време за мен и нещо сладичко (по всяко време).

# 299
Удовоствието е да доставям удоволствие на любимите ми хора и да сме заедно, да ги карам да се  усмихват, кафе, хубаво вино, шоколад, разходка сред природата...

Общи условия

Активация на акаунт