PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 362
  • 528
  •   1
Отговори
# 300
Шоколадът определено е удоволствие за мен и са семейството ми. Прави ни щастливи.

# 301
Винаги ям нещо сладко с кафето, но по-луксозните бонбони ги купувам за определен повод.

# 302
Напоследък удоволствието за мен е да отделя малко време за себе си, в което да изпия чаша кафе или вино с парче черен шоколад и да послушам музика или почета хубава книга.

# 303
Удоволствието е в спокойствието, добрата компания и споделените хубави моменти и преживявания. Ако това се случва на фона на красива обстановка, качествена храна и напитки, тогава удоволствието е още по- голямо.

# 304
За мен удоволствието е в малките жестове, да ти направят кафе или да ти донесат шоколадче, когато имаш нужда. В малките жестове, които биха те направили по-щастлив в тъжен момент.

# 305
  • Г. О.
Кафе и шоколад по всяко време на деня.

# 306
За мен удоволствието се крие в малките неща. Чаша ароматно кафе, глухарче подарено от детето след детска градина, мило пожелание от любимия в кутията с храна за обяд, и парченце шоколад споделено  вечер със семейството.

# 307
За мен удоволствието е малко свободно време за себе си , в което да се поглезя с чаша кафе , нещо сладко , хубава книга . Удоволствието е в малките неща наптавени за нас самите в ежедневието !! 😇😍😍🥰🥰

# 308
Едно шоколадово бонбонче е миг удоволствие!

# 309
  • София
За мен моето малко удоволствие е парченце шоколад всеки ден.

# 310
Приятно, весело прекарано време с близките - с децата ми и с мъжът ми. А когато съм сама - удоволствието е - книга и шоколад на слънчева тераса или на топло в креслото до камината !

# 311
Удоволствието е екстаз 😍 Когато видя палавите очи на мъжа ми или дори, когато си закупя така желани дрешки 😍

# 312
  • София
За мен удоволствието са прегръдките на близките хора,разходките с тях сред природата,срещи с приятели.

# 313
  • Ямбол
Спокойствие, хубава книга и парче шоколад ❤

# 314
Едно от хубавите неща в живота е шоколадът. Нещо като награда е.

Общи условия

Активация на акаунт