PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 363
  • 528
  •   1
Отговори
# 315
Удоволствието за мен е да съм със семейството си Heart

# 316
За мен шоколада е афродизиак, без който не минавам

# 317
Удоволствието за мен е - камина, тишина , вино , шоколад , любим човек.

# 318
Хубав шоколад

# 319
За мен удоволствието се крие в малките неща - чаша хубаво кафе и любима книга; черен шоколад и филм; среща с приятелки-с повод и без повод!

# 320
Удоволствието за мен е парче хубав шоколад , хубаво вино ,  време със семейството.

# 321
Удоволствието може да се намери в много неща - едно от тях за мен е споделена любов и нежност в компанията на шоколад

# 322
За мен удоволствие е да уча нови неща и да разпускам с приятели и семейството ми ❤️

# 323
Удоволствието се крие в малките жестове и изненади- цветя без повод, екскурзия, бонбони, вино и приятни моменти с любимите хора.

# 324
За мен удоволствието е във простичките неща от живота.
Любимия човек да е до мен  .
Да пия капучино а той кафенце.
Да си казваме мили думи.
Да хапнем хубав шоколад.
Защото за мен щастието е във простичките неща .
Човек трябва да се радва и на най-малкото.

# 325
Зя мен е удоволствие да се поглезя с шоколадови изкушения

# 326
За мен удоволствието е да съм с най-близките ми хора. Да се почерпим с повод и без повод с вкусни шоколадови бонбони и да си разказваме истории.

# 327
Удоволствието за мен е да пия едно кафе с любим човек, да пътувам, да се смея, да съм душевно спокойна и разбира се да си похапвам шоколад /изпълвам се със щастие само като си представя как го хапвам

# 328
  • у нас
Всекидневно удоволствие, с повод и без повод, е шоколадът, шоколадови бонбони и различни шоколадови изкушения.

# 329
Удоволствието е сутрин да се събудя до любимия човек, аромата на черен чай или на прясно изчечен домашен сладкиш, хубав филм,  хубава книга, чаша хубаво вино и качествен черен шоколад Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт