PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 364
  • 528
  •   1
Отговори
# 330
Удоволствие за мен, е да създам хубава емоция за близки и приятели. Дори малък жест, комплимент, приятна изненада - това е което "стопля" и се запомня.

# 331
Удоволствието за мен е усмивката на моето момиченце, което е на 4г. Като всяко детенце обича шоколад. Когато и даваме, тъй като не е често си има танц, който тя го нарича "танцът на радостта".
Детските очички блестят, сърчицето на мама е пълно с радост.

# 332
  • София
Чаша хубаво кафе и малко шоколад.

# 333
За мен удоволствието е в малките неща и в нещата, които обичам да правя и да се глезя  - хубаво кафе с бисквитка или шоколад, танци, партита, пеене...

# 334
Парче черен шоколад ❤

# 335
Удоволствието за мен е да сме със семейството и да хапваме вкусен шоколад.

# 336
Удоволствието ми веднага след ставане (защото ставането сутрин не ми е приятно) е чашата кафе, ароматът му, плюс нещо сладко. Това прави ставането по-приятно. Вечерта дребното ми удоволствие е чаша бира с нещо за хрупане, с което ознаменувам края на активността на деня. А за свободното време ме радват разходките сред природата със семейството ми, също и време сама със себе си, заедно с рок музика около мен, четенето на книга преди сън.

# 337
Удоволствието е необходимо и за него не е нужен повод. Умението да се радваш на живота и да си доставяш удоволствия от всякакво естество те прави щастлив, позитивен и пълноценен. Моите малки удоволствия са да си изпия кафето  на спокойствие с нещо сладичко, да хапна нещо шоколадово за десерт на обяд, да си помързелувам, въпреки купищата задачи за вършене.

# 338
За мен удоволствието е в малките неща - усмивката на любимите ми хора, хубавата музика, приятен разговор, дребните жестове.

# 339
Да следвам поривите на Душата, това е удоволствието за мен. Музика, която харесвам, малка разходка, голямо пътешествие, разговор с добър човек, кулинарен шедьовър, приготвен за скъпи хора, чаша ароматен чай, топла прегръдка, интересна литература... Но каквото и да правя, шоколадът е задължителен. Дори диетите ми включват шоколад. 😀

# 340
  • на дъното
Удоволствие ми доставя да съм си у дома със семейството, да виждам повече радостни хора навън,да пътуваме и опознаваме семейно България ,да помагам на хора и животни според възможностите ми.Но най-важното е да сме здрави ❤️ всички от там нататък е лесно да си създаваме удоволствия 🙂

# 341
За мен удоволствие е да съм с любимите хора .В ежедневието чаша кафе и шоколадови бонбони.

# 342
  • пловдив
За мен удоволствие е усмивката на детето ми и хубав шоколад 🩵

# 343
Удоволствието за мен е да съм със семейството, да пътувам, да се смея, да съм спокойна.

# 344
  • Хасково
Удоволствие за мен е да споделям времето си с любимите хора, и да пътуваме заедно.

Общи условия

Активация на акаунт