PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 368
  • 528
  •   1
Отговори
# 345
Удоволствие за мен е чаша горещо кафе  в тишина... Да гушна децата си и да заспим заедно. Пътуване с любимия човек. Шопинг ден сама.

# 346
  • Пловдив
Какво е за вас удоволствието? С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия? - Удоволствие е когато е споделено с любими хора.  Удоволствие може всеки да намери,  дори и в малките неща,  стига да има осезание за тях. Не нужно да е по конкретен повод.
Моите лични удоволствия са тези,  които обичам да правя - да съм в добра компания, да се забавляваме,  да ходим заедно на кино,  театър,  концерт. Или просто да си помълчим на чаша вино.

# 347
  • SF
С повод и без повод ям  редовно шоколад. Намирам темата в момента, в който си отварям един. Голямо удоволствие е да си чета нещо и да си хапвам шоколадови бонбони. Да работя и да си хапвам шоколадови бонбони. Да си говоря с приятел и да си хапвам шоколадови бонбони. Да гледам телевизия и да си хапвам шоколад....

# 348
  • Горна Оряховица
За мен удоволствието е в малките неща - хубаво кафе с бисквитка или шоколад, без значение деня, няма нужда от повод.

# 349
Удоволствие е да си заедно със семейството си . Да се наслаждавате на хубавата им компания и да си похапвате вкусни шоколадови изкушения.

# 350
Удоволствие  за мен е разходка с любими хора и хапване на шоколад!

# 351
  • Пловдив
🤎  Чувството на вътрешно удовлетворение  от това, че съм сторила нещо хубаво, което е зарадвало човека до мен . Моето малко удоволствие е красива бонбонка PERGALĖ,която възбужда с финес и нежен вкус моите сетива с усещане за щастие и свобода.

# 352
За мен удоволствието е в това да сготвя нещо вкусно и да го споделя с любими хора, да прочета интересна книга или да се разходя сред природата.

# 353
За мен удоволствието е  почивка с кафе и приятна компания, може и хубава книга ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️💚💙

# 354
  • Бургас
Добро здраве, спокойствие и хората, които обичам до мен.

# 355
За мен удоволствието се крие в малките неща- едно ароматно кафе в компанията на любимия човек, придружено с парче шоколад е гаранция за прекрасно преживяване.

# 356
Удоволствието е горе в планината, на поляна с летни цветя, в тишина.

# 357
Удоволствие - да виждам близките си и познати хора, усмихнати! 🙂

# 358
  • Разпиляна във въображението
Удоволствие е и да имам време само за мен - книга, филм... , но и да съм със семейството и да се забавляваме заедно, защото сме заедно.

# 359
Удоволствието за мен е да чета книга в тишина.
Да пътувам.
Да има нови неща.
Да сбъдвам мечти.
Да доставям удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт