PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 369
  • 528
  •   1
Отговори
# 360
Удоволствието за мен са споделените моменти с любимите хора ❤

# 361
За мен е удоволствие да се грижа за семейството си,да споделям времето си с тях и като награда в края на деня да похапна малко шоколад или шоко бонбони.👨‍👩‍👧🤗🩷🍫

# 362
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Намирам удоволствието в много неща - книга, чаша кафе, парченце хубав шоколад, усмивката на детето ми, във времето с любимите ми хора, в разходка из природата, в съзерцанието на морето.

# 363
Удоволствието за мен е да съм в компанията на любимите си хора и да се чувствам добре. Малките радости са много - красиво цвете, приятна разходка, красив залез, природата като цяло…

# 364
Удоволствието е винаги парче вкусен шоколад 🍫

# 365
Удоволствието за мен се скрие в прекараното време с любими хора, това за мен са безценни мигове. Simple Smile

# 366
Семейството и шоколада, и двете ми доставят най-голямо удоволствие.

# 367
За мен удоволствието се състои в това когато съм със семейството, няма значение дали е обикновена вечеря или някъде на ресторант, на почивка...всеки миг когато сме 4 мата....

# 368
Удоволствието за мен е семейството, хубавото време, книга и кафе с бисквити.

# 369
Удоволствието за мен е в тихите слънчеви утрини, които посрещам във вилата с чаша кафе.

# 370
Удоволствието е да се наслаждавам сутрин на слънчевите лъчи, докато мързеливо се изтягам. Удоволствие е първата глътка кафе за деня, усмивката на детето, зареждането в планината когато душата ми пее, мъркането на котарачката ми, която настоятелно иска внимание. Удоволствие е когато си взема любимият парфюм и всеки ден сетивата ми пируват с аромата.

# 371
Удоволствие е да намшраш радост в дребните неща от живота - мигове със семейството, добри приятели, хубава храна, пътешествия и т.н.

# 372
Парче вкусен шоколад винаги е удоволствие!

# 373
 Шоколадът е  удоволствие, присъстващо в живота ми  почти ежедневно.

# 374
  • София
Независимо дали е делник, или празник, моите малки удоволствия са чаша кафе, парче шоколад, разговор с любимите ми хора, малко телевизия, малко ровене в Интернет и хубава храна.

Общи условия

Активация на акаунт