PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 550
  • 528
  •   1
Отговори
# 375
  • Милано
Имам доста удоволствия...но първото е семейството ми,а второто -всяка вечер парченце черен шоколад!!!

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 01:31 от K.Lera

# 376
  • София
Удоволствието за мен е в малките неща и осъзнавайки го, човек разбира, че изобщо не са малки - здравето, щастието, спокойствието за мен и любимите ми хора.

# 377
Малко,но много ценно удоволствие-почивните дни преди всички да станат -горещо кафе с малко шоколад и хубав филм или книга .

# 378
  • София
Шоколадът винаги присъства в удоволствията на живота. 🙂

# 379
Удоволствието за мен са усмивките и радостта на моите деца.
Шоколадът е отделна тема. Винаги присъства у дома.

# 380
Удоволствие е да пиеш кафе в приятна компания с близки и нещо сладко за душата!

# 381
За мен удоволствие е един спокоен ден прекаран с любимите хора и много шоколад разбира се

# 382
Удоволствие е в почивен ден да спиш до късно, да пиеш късно кафе в компанията на шоколадова вкуснотия и любими хора! ❤️

# 383
За мен радостта винаги е била в малките неща! Сладкото например винаги е по-вкусно за мен,когато го споделя с любимите си хора!!! 🤍

# 384
  • София
Удоволствие за мен е да изпиеш чаша хубав чай или кафе, да прекарваш време с любими хора, да хапнеш сладкиш и шоколад, да четеш книга!

# 385
Книга, кафе с близък човек и да умеем да мълчим заедно, ако не ни се говори. Това са удоволствията от живота. Шоколадът ми е всекидневно спасение и доза щастие.

# 386
За мен удоволствие са кафе, изпито в компанията на любимия ми човек и качествен шоколад

# 387
Удоволствие за мен е сутрешното кафе и след него, четири километровото пешеходстване до офиса.

# 388
Да изпитам удоволствие е сутрин като стана и всички да са здрави и в настроение. След това да изпия чаша кафе с няколко шоколадови бонбончета ( за енергия ) - истинско удоволствие 🥰 След това си следват задачите и задълженията !

# 389
Удоволствието за мен е времето със семейството ми и малките неща ,които правим заедно и естествено хапването на шоколад Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт