PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 344
  • 528
  •   1
Отговори
# 390
  • EU
Удоволствието за мен е да бъда с любим човек, да пътувам, да се смея, да съм спокойна и разбира се да се храня. Шоколадът е от любимите ми храни, на които често се отдавам.

# 391
  • София/Търново
Сън. За мен това е съня. И да съм сама.

# 392
  • София
От малките, ежедневни удоволствия ми е любимо да стана сутрин, след като съм се наспала, да изпия едно дълго кафе, докато е тихо и спокойно наоколо.

# 393
Хубава книга и време да я прочета

# 394
Удоволствието за мен се свързано с пътуване. И колкото повече пътувам , повече  ми се пътува

# 395
Удоволствието винаги е свързано с шоколад!

# 396
  • Плевен
Удоволствието за мен е шоколад в компанията на чаша хубаво кафе, а защо не първокласен коняк или пък шоколад придружен от чаша пивко вино.Няма специално време , в което се наслаждавам на тези неща всеки ден се опитвам да намеря повод да се порадвам на някоя дреболия.Понякога споделям с любим човек,понякога имам нужда да се усамотя с книжка, с музика , но винаги присъствието на негово величество Шоколада.

# 397
Удоволствието за мен е: интересна книга, хубаво вино и разбира се - шоколад.

# 398
Удоволствието за мен е в малките, ежедневни неща. Ползотворен ден на работа, а в къщи всички да са щастливи и доволни. Да имам време за кафе, книги и разходки сред природата.

# 399
За мен удоволствието се крие в малките неща. Да карам хората около мен да се усмихват, чашата топло кафе сутрин в комбинация с парченце любим шоколад!

# 400
Какво е за вас удоволствието? С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия?
Удоволствие за мен е времето, прекарано с любими хора-чаша кафе, разходка, приятен разговор… Малките удоволствия са моментите, които отделям за себе си.

# 401
  • Варна
Удоволствие за мен е след добре свършена работа да седна да пийна кафенце или капучино с вкусно десертче, да си пусна интересен филм и да съм сама, никой да ме безпокои! 🫢

# 402
Удоволствието за мен - щастие, спокойствие, вино, шоколад, любимия, детенцето.

# 403
Удоволствието за мен е да хапвам шоколадовите ви бонбони!

# 404
  • sofia
Удоволствието за мен е хапване на хубав шоколад, разходка с кучето в парка, хубаво чувство, интересна книга или филм. Удоволствието е нещо, което ме кара да се чувствам спокойна. Моите малки удоволствия обикновено са свързани с удоволствията на други хора. Когато хората до мен са весели, аз съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт