PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 332
  • 528
  •   1
Отговори
# 405
Удоволствието е отметнатите задачи, щастливото семейство и онези мигове, когато оставаш насаме със сладките прегришения.

# 406
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Удоволствие е да накараш сетивата си да се разбудят. Удоволствие е и да можеш понякога да не правиш нищо. В такива моменти чаша кафе и парченце шоколад допълват картината.

# 407
Удоволствието за мен е релакс с любими хора, хубава книга, пътешествия и кулинарни глезотии 😊

# 408
  • Пловдив
Какво е за вас удоволствието? С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия?

*За мен удоволствието е наслада на сетивата - красива гледка, вкус, любима мелодия...
Моите малки удоволствия са книга, шоколад, пътуване, среща с приятелки.

# 409
  • София
Вечната шоколадова класика, рамкирана с млечен шоколад Simple Smile

# 410
  • Велико Търново
Удоволствие изпитвам, когато ми е леко на душата. Какво я прави лека? Най различни малки неща, които и давам без да чакам повод. Хубава книга, разходка в слънчевия ден, парче торта, приятна музика, време с любими хора.

# 411
Удоволствие за мен е сутришното топло кафе, прегръдките на децата, комплимент от познат Simple Smile

# 412
Шоколад или бонбон с хубаво кафе.

# 413
  • София
Удоволствие е за мен да се наслаждавам на слънчевите лъчи, да споделям времето си с интересна книга или близки хора. Удоволствие е да съм на спокойно и тихо място с чаша кафе и парченца шоколад.

# 414

Удоволствието за мен е миг на щастие, всеки път нещо различно - усмивка на дете, на мама, спа ден, ден на плажа, хубав масаж, вкусна вечеря в изискан ресторант, да влезеш в роклята си отпреди 10 години ....

# 415
удоволствие за мен е да съм сама и тишина. Е поне за час -два така де!

# 416
Удоволствие ми носят много и различни дейности. Еднакво ми е приятно да пия кафе на верандата на вилата и да гледам морето, както и да кося тревата, да копая и сея зеленчуци и цветя. Всичко, което правя, го правя с удоволствие. Дори и да ходя на работа.

# 417
За мен удоволствието се крие в малките неща - в аромата на хубаво кафе сутрин, поднесено с усмивка от любимия, цветен букет за изненада без повод, просто да подобри настроението през седмицата, малко пътешествие през уикенда до непознато място. Е, винаги е добре към тези неща да добавим и шоколадово изкушение, за да е още по-голямо удоволствието

# 418
  • Бургас
Удоволствие да бъда в обкръжението на близките до мен хора и да правим нещо заедно...
А шоколада е едно от малките споделени удоволствия с любимото ми обкръжение.

# 419
  • София
Удоволствието за мен е усмивки, радост, спокойствието, хубаво прекараното време.
Малките удоволствия: чаша кафе, шоколад, хубава книга.

Общи условия

Активация на акаунт