PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 128
  • 528
  •   1
Отговори
# 435
Удовллствието е времето, прекарано със семейството, особено ако е на ново и интересно място. Спокойствие е да отида сама до магазина Grinning След 3 деца, едното - бебе, това вече е рядкост.

# 436
Удоволствие е да съм с любими хора, да се погрижа за себе си и за тях, а шоколад обожавам!

# 437
италианско тирамису с пълнеж от шоколад във формата на медальон

# 438
Малките удоволствия са всъщност големите такива. Ако ние не се награждаваме с тях, няма кой друг. Едно от тези удоволствия е качествения шоколад! Освен него, съм пристрастена към пътешествията и книгите.

# 439
За мен е удоволствие да виждам любимите ми хора щастливи!

# 440
Удоволствие за мен е, когато изпитвам положителни усещания. Могат да са от нещо малко, от нещо материално, от нематериално.
Малки удоволствия си доставям всеки ден, без повод, обожавам сладко и не минава ден без да си доставя шоколадово удоволствие.

# 441
Удоволствие за мен е малко парченце шоколад, понеже постоянно се подлагам на някакви диети 😀

# 442
  • оттам, откъдето започва България
Животът е като кутия с шоколадови бонбони…

“Очаквай неочакваното и се осмели да опиташ”
Това казваме на най-взискателните любители на сладкото, като им предлагаме класически вкусове и модерни комбинации. Ние прекрасно разбираме, че модерното е невъзможно без класиката. Без уважение към миналото, иновациите биха загубили основата си. Затова усвоихме стогодишното наследство на нашите майстори и в същото време станахме откриватели на нови вкусови хоризонти.

Днес PERGALĖ представя шоколадови бонбони PERGALĖ MILK DESSERTS, които ще задоволят и най-капризното небце и ще ви изпратят на вкусно пътешествие:

🤎   класически френски десерт – крем брюле, който се топи в устата в сърце от млечен шоколад
🤎   освежаващ вкус на американски лимонов пай в млечен шоколад
🤎   италианско тирамису с пълнеж от шоколад във формата на медальон
🤎   традиционен пълнеж от Викторианска Англия с малини и чийзкейк в млечен шоколад

Избрахте ли си дестинация?

=
Този вид не съм ги пробвала. Яла съм само бонбони асорти Pergale Milk classic и Pergale Dark classic . Simple Smile

# 443
Бих избрала италианско тирамису.

# 444
  • София
Скрит текст:
Удоволствие без специален повод 🤎

Нашата СЛАДКОСОФИЯ
Като производител на шоколад и захарни изделия, ние от PERGALĖ изповядваме собствена сладкософия, иначе казано – собствено разбиране за захарта.

Ние не демонизираме захарта.Точно обратното, сладкото без захар ни изглеждат като (как да го кажем) логическа грешка. Обаче прекрасно разбираме и дилемата на модерния човек и желанието да бъдем здрави и да живеем добре за по-дълго време. Също както в сладкарството, така и в живота, най-важен е балансът на съставките. Как да извлечете собствената си сладкософия?

За здравословен начин на живот се препоръчва не повече от 10% от дневния прием на калории да идва от добавена захар. Казано иначе, ако не прекаляваме, захарта няма да е наш враг. Големият проблем обаче идва от там, че производителите на храни и напитки добавят огромни количества захар там, където изобщо не би трябвало да я има. Бъдете внимателни, но и не се лишавайте напълно от удоволствието от шоколада.
🤎 Днес PERGALĖ представя шоколадови бонбони PERGALĖ MILK CLASSIC!
Във всяка кутия ще намерите:

🤎 бонбони с гурме пълнеж от трюфели, скрити под слой млечен шоколад
🤎 богат карамел в деликатна обвивка от млечен шоколад
🤎 вечната шоколадова класика, рамкирана с млечен шоколад
🤎 мек горски лешников пълнеж, обвит от млечен шоколад

Кой вкус ще опитате първо?

Ще опитам бонбони с гурме пълнеж от трюфели, скрити под слой млечен шоколад

# 445
  • София
Скрит текст:
Животът е като кутия с шоколадови бонбони…

“Очаквай неочакваното и се осмели да опиташ”
Това казваме на най-взискателните любители на сладкото, като им предлагаме класически вкусове и модерни комбинации. Ние прекрасно разбираме, че модерното е невъзможно без класиката. Без уважение към миналото, иновациите биха загубили основата си. Затова усвоихме стогодишното наследство на нашите майстори и в същото време станахме откриватели на нови вкусови хоризонти.

Днес PERGALĖ представя шоколадови бонбони PERGALĖ MILK DESSERTS, които ще задоволят и най-капризното небце и ще ви изпратят на вкусно пътешествие:

🤎   класически френски десерт – крем брюле, който се топи в устата в сърце от млечен шоколад
🤎   освежаващ вкус на американски лимонов пай в млечен шоколад
🤎   италианско тирамису с пълнеж от шоколад във формата на медальон
🤎   традиционен пълнеж от Викторианска Англия с малини и чийзкейк в млечен шоколад

Избрахте ли си дестинация?[/size]

Франция. Simple Smile Обожавам крем брюле.

# 446
Удоволствията се променят заедно с човека в момента моето е да се наслаждавам на всеки миг тишина и спокойствие.

# 447
Хубаво е сами да намираме време да си създаваме малки удоволствия в напрегнатото ежедневие - чаша кафе на спокойствие или с приятна компания, хубав филм или книга, разходка сред природата, споделени семейни киновечери или с настолни игри и разбира се шоколад под всякаква форма. Simple Smile

# 448
  • Nesebar
Удоволствието за мен е времето прекарано със семейството и приятелите,а ако към тях добавим и малко хубав шоколад ето това са малките хубави неща в живота.

# 449
За мен удоволствие е всичко, което ми доставя наслада. Това може да бъде сутрешното излежаване, пиенето на любимата гореща напитка в началото на деня, слушането на любима песен, гледането на хубав филм, четенето на книга, която така те увлича, че искаш да я прочетеш на един дъх, разходка с любимите ми хора и още множество малки, но приятни и значими за мен неща.

Общи условия

Активация на акаунт