PERGALĖ – Открий своето удоволствие!

• 12 341
  • 528
  •   1
Отговори
# 450
За мен удоволствието е да поспя до късно и да си изпия кафето на спокойствие

# 451
Удоволствие е хапването на нещо сладичко, кафенце и добра компания.

# 452
За мен удоволствието е смехът на моето бебе, но разбира се не бих отказала чаша бяло вино с шоколад на красив плаж!

# 453
  • София
Малките неща - шоколад, кафе, разходка на чист въздух, да гледам децата ми как се гушкат и си играят

# 454
За мен е удоволствие, когато всички около мен са здрави, спокойни и щастливи.
Удоволствие е да се срещнеш с любимите хора и да видиш усмивка на лицата им и да усещащ, че им е приятно да бъдете заедно.

# 455
  • Монтана
Удоволствието за мен е времето със семейството ми и малките неща ,които правим заедно и естествено хапването на шоколад.

# 456
Моето малко удоволствие е сутрин рано да изпия с удоволствие чаша хубаво кафе със един хубав бонбон.Да си подсладя деня Simple Smile

# 457
 Защо не, италианско тирамису с пълнеж от шоколад във формата на медальон, удоволствие за всеки ден!

# 458
  • София
За мен удоволствието е в малките неща - кафе в приятна компания, парченце шоколад,разходка в парка:)

# 459
За мен удоволствието е цялото семейство и близките ми да сме заедно - на тихо и спокойно място, да си говорим, да се смеем, да се шегуваме и закачаме взаимно като се връщаме към любими наши общи моменти

# 460
Франция и крем брюле 😀

# 461
  • Бургас
За мен удоволствието е среща с любими хора на кафе и шоколад или шоколадови бисквитки /обожавам ги/, с или без повод.

# 462
За мен удоволствието е времето, прекарано със семейството вкъщи или на разходка.  Няма нищо по-хубаво и ценно от това, придружено със нещо сладичко и кафенце Simple Smile

# 463
Удоволствието за мен е да се поглезя по женски. Да отида на фризьор , маникюр , масаж. Да хапна шоколад , да гледам някой хубав филм. Да изляза с приятелки.

# 464
За мен удоволствието е: дали с повод и без повод, в празник или в делник, да хапнем с половинката ми шоколадов бонбон, за да сме по по-щастливи и търсещи се.

Общи условия

Активация на акаунт