Кралски работи и клюки - март 2024

• 147 345
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Някъде там
Бутанците са на държавно посещение в Бангладеш. Водят и трите деца 😲😀.
Отдавна не съм ги виждала да правят дп.

Скрит текст:

Японците се модернизират.😀
Първата им социлна мрежа.
https://www.instagram.com/kunaicho_jp?igsh=ZWI2YzEzYmMxYg==

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 21:23 от daviz

# 1 066
Не знам. Но ФБР е провело акция, а междувременно Пъф Деди е духнал извън пределите на САЩ.

# 1 067
Всичко ми изглежда като таргетирана атака към монархията. В съдебния документ пише, че тези партита са посещавани от известни атлети, политически фигури, артисти, музиканти, ама единственият поименно изброен е принц Хари. Британските принцове ли са най-големите злодеи? Те ли са виновни, че Пъф Деди и онзи Епщайн са склонявали непълнолетни към проституция и са се занимавали с трафик на жени?

Лично аз смятам, че и Андрю, и Хари просто са се озовали на грешното място и са били "използвани". Сигурно за организаторите на тези партита е било голяма гордост, че Андрю и Хари ги посещават.

# 1 068
Даже е търсен ефект посещаването,  да пуснат мъгла ,че всичко е редовно.
 Оцапват ги и накрая изкарват едва ли не организатори, а може въобще да не осъзнават къде са.  Показания на разни съмнителни личности лесно се дават каквито трябва.
 Не че е невъзможно да пипнат и те някоя по кожа.

# 1 069
Затова - много предпазливо човек с такова положение трябва да си подбира средата. Вчера четох за приятелския кръг на Уилям - ами все хора от ученическите и студентските му години, с единия даже са приятели от началното училище. И толкова. За какво са им били и на Андрю, и на Хари частни партита със звездни "елити", след като те по рождение са истински елит. И да му се чуди човек на ПиДи - при цялата му успешна кариера и пари - той тръгнал сводник да става!

# 1 070
Няма логика да е атака срещу монархията,понеже Хари е низвергнат и отхвърлен именно от монархията принц...

# 1 071
Хари е роден принц, така че винаги ще бъде част от лицето на монархията, без значение дали се е оттеглил или не. Той е син на краля и единствен брат на следващия крал. Не съм човек, който вярва на теории на конспирацията, но ми прави впечатление, че в последните години сякаш има целенасочена подкопаваща кампания спрямо английската монархия. Последно - говорителят на Белия дом понижи Катрин в дукеса, при положение че цял свят знае, че тя е принцесата на Уелс. То е нещо дребно, но когато се навържат разни дребни нещица и не толкова дребни, започва да става някак подозрително.

# 1 072
Снимката, която си постнала е от парти след концерт в памет на Даяна от 2007г.,  на което са благодарили за участието. Относно споменаването на Хари в документите на обвинението не се визира тази среща, а евентуално последващи и участие в други негови партите. Всички до преди твоя пост предполагат, че Хари най-вероятно не е и разбрал в какво е участвал, ако изобщо е участвал, но пък веднага се побърза с обвиненията и към Уилям.

# 1 073
О-о да,американският елит има табиета да се закача (понякога грубо) с английската монархия. Но трябва да се има предвид,че такива закачки са нормални за англосаксонците. В тях те не влагат зъл умисъл,а ги приемат като част от играта. Докато ние европейците сме емоционални и се засягаме лесно...
Няма да забравя футболния мач жени между Англия и САЩ. Американката Алекс Морган вкара гол на англичанките,след което се обърна към английските фенове и демонстративно подигравателно изпи въображаема чаша кафе с високо вдигнато кутре по аристократичен маниер. Laughing

# 1 074
  • София
Тази снимка от същото събитие ли е ,за което говори irena681 в поста си по-горе?
Май е доста по-стара....

# 1 075
Не знам, не знам... близки си изглеждат, може и Уилиям да е бил на някое парти за което не знаем.
Моля сложете и превод за хората, които не могат да четат, защото в подчертаното не се говори за определено парти, а че П. Деди е имал достъп до редица политици, известни хора, музиканти, атлети и т.н. Което си е факт...можем да публикуваме негови снимки с всякакви известни личности, дори и уилиям.

Съгласна съм Април, хубаво е човек да си информира, преди да дезинформира.

# 1 076
  • При семейството си
Да, интересно... "другият брат" пак забравиха да го споменат Flushed

А защо не се споменава от какво събитие е тази снимка, това на “секс парти” ли прилича:
https://www.alamy.com/prince-william-and-prince-harry-meet-rappe … age446510103.html

# 1 077
Тоест предполагаме, че обвинителят е в близки контакти с АКС и е бил подкупен да не споменава Уилям, а да натопи Хари, звучи логично.

# 1 078
Да, интересно... "другият брат" пак забравиха да го споменат Flushed

А защо не се споменава от какво събитие е тази снимка, това на “секс парти” ли прилича:
https://www.alamy.com/prince-william-and-prince-harry-meet-rappe … age446510103.html

Никъде не се твърди, че Хари е бил на секс парти... нито пък Уилиям, но ето че са емали едно хубаво парти в чест на Даяна.

# 1 079
  • София
Снимката, е от същото парти след концерт в памет на Даяна от 2007г.- нормална реакция.,
 но вие вероятно целите нещо друго да покажете?

Общи условия

Активация на акаунт