Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 242
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Пловдив
Сводката при мен е, че едва шавам Confused  Така се умОрих...кат не пипам нищо, та се разглобих. От 12ч сега сядам. Гардероби, готвене, гладене, чистка + мц = пих хапче чак. Тъй...

# 1 726
Възхладно е при нас. Духа леден вятър.

Ние пак сме в далечния парк, но този път съм с пуловер и пухенка с качулка.

# 1 727
  • Наблизо
При нас е студ с променливи облаци и и току се изсипе дъжд.И духа гадно.

Мда,изпушваш понякога да не можеш да си починеш от писъци к претенции.Ей на сега го измъкнах насила и с рев от нашия Музейко,скъса ми нервичките там.Сигурно ме наричат вече онази лудата.Искал още да стои.
Ама само като помириса столчето и веднага заспа.Пред нас здраво си спеше и го довлякох до вратата почти заспал и ревящ..Сега го сложих в леглото и затвор чух вратата.Още не излязъл,значи спи.По никое време,но се скапа.И аз покрай него.То не беше тичане,не беше чудо..

Имам още някоя година преди да реша окончателно да или не на второ дете,искам първо повече работна стабилност,майка ми да се пенсионира и да купим жилище.Вече се оглеждаме.И малко да се поотърся ит тоя страх,а в нашия случай и детето да навакса изоставането си в речевото и поведенческото развитие заради глухотата.Сега сами,без помощ и дете с нужда от терапии,сме само за бебе.

# 1 728
  • София
И аз се хвърлих на ОИ, а уж щях да си пазя гърба, но установих, че повече ме боли в покой, а по-малко когато правя нещо, макар и със сковани и с ограничен обхват движения. Така че пометох подовете, после им ударих и един моп, обърсах прахта от мебелите, сварих пуешка супа, пуснах три перални, смених чаршафите и сега съм с оплезен език и желание да си почивам. Но седна ли да почивам, гърбът започва да боли повече. Егати наказанието! Не знам с какво го заслужих. 😂

# 1 729
Панди, натрупай си възглавници и дебели книги и сядай на земята.
Същата работа е и при мен.

И аз днес уж щях да мързелувам, пък чистих, прах, готвих.

# 1 730
  • Euskal Herria
Наработих се, после една сиеста. Утре ми е неделята на мен, почивам. Тогава и ОИ съм планувала.

# 1 731
Панде, ако пийнеш един Нурофен?
Кажете за пуешката супа. Никога не съм готвила. Като пилешка ли се прави или има нещо специфично?

# 1 732
  • София
Аз я правя като пилешката.

# 1 733
И на мен днес не ми се получи с мързела.Чистихме двора, рязах ясните, междувременно простирах , прибирах, сега изхладих.Мъжрте ми вечерят, аз не съм гладна.Лржа на дивана и събирам сили да вляза в банята.
  Междувременно и Кати дойде, но отиде при съседските деца и не ме удостои с внимание.

# 1 734
Размазах се и аз.
Пране, готвене, разглобяване на гардероб, чистене....
Отделно се въртяхме като гламави с рулетката, че мястото все не стига. Уж измислихме кое къде ще е, намерихме ъглово бюро, което хем му хареса, хем ще пасне по размер.... С една дума - лудница...
За децата моите са с голяма разлика, но така ми беше по-лесно. Поне едното разбира и слуша, но и имах време да чакам първото да порасне. Бях на 22 когато родих първото си дете, на 31 родих второто. След две години аз ще стана на 50, а малкият ще завърши училище.

# 1 735
Втори пореден ден почти нищо не свърших.Само една пералня/сушилня,и едни мързеливи бутчета във фурната.Айде, вчера поне палачинки правих,ами днес и това пропуснах.Утре го дават да е по-хладно и да вали,та има вероятност да наваксам.
Тази нощна кашлица ме довършва.Тъкмл моята премина,и две вечери поспах,и сега наново.А с идното пълнолуние,очаквам че ще и по-зле.Като го гледам/слушам Шефа,нищо чудно от мен да се е заразил,1:1 сме.Дано другите устискат,че идния уикенд сме планували печено и гости,и трябва да сме във форма.

# 1 736
  • sf
И аз не свърших нищо от плануваното този уикенд. Само една пералня пуснах днес. Скъсахме се да обикаляме с кучето, ама работата вкъщи няма да избяга. 😃
Тази седмица ме чака шест дни ранно ставане, та след малко отивам да си лягам.

# 1 737
  • София
Чирозчето скоро ще е на линия.
Болките ми се върнаха Sad. Ще се гръмна. Ще трябва да отложим пътуването. Вече не знам какво да правя.

# 1 738
Кофти, Ре! Дали скорошният стомашен вирус, който изкара, не е провокирало пак автоимунното да се прояви? Дано успееш да го укротиш бързичко този път.

# 1 739
  • София
Не знам Попи, но все едно спря да действа лекарството. Чета, че се случва Sad.

Общи условия

Активация на акаунт