Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 263
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Пловдив
Лав, където 1, там и 2 Wink нали така казват.
Е, Фила няма да се съгласи, ама нищо Stuck Out Tongue Winking Eye
Казвала съм, че съжалявам, че не го поисках и аз когат беше време Confused Та, не го умувай.

И тук е слънце...свеки сви една камара сарми от сармусак. Сурови ги взимам, ама имам и кутийка готови.

# 1 711
Мисти, що е то сега сармусак, отивам да го търся Simple Smile

# 1 712
  • Пловдив
Бях писала Ули Simple Smile листа са, слагат се на кръст и се увива. Има в нета снимки...мн.са вкусни, имат лек аромат на чесън и от там името. На турски диалект е.
Инак е левурда.
Вчера моите мъжове го браха саморъчно Simple Smile

# 1 713
Тъкмо видях, че е честн, та се сетих,  че левурда ще е.
Обичам и аз, а всеки който се захване да прави сарми от тези малки листа, заслужава възхищение Simple Smile

# 1 714
  • София
Много обичам левурда. Правила съм и сарми. Само от липови листа не съм правила, а знам, че били супер.

# 1 715
  • Наблизо
Добро утро Simple Smile

И аз разчиствам из нас,днес си е бая ладно.Аз спах при детето.На нашето легло е тясно и с него и той в с хрема и не спря да мърда.В неговата стая има второ легло и спя по-добре.Държим ръчичка.

Ренко,вашия Шеф ли е болен?Да се оправя бързичко!

Кайс,и при нас е ладно..Лек път!

Ох аз огледах билетите и ме боли,но трябва да дам 500 евро.Имам две отивания и връщания до БГ,да закарам малкото при нашите и после да се върна да работя..

Лавче,и аз тъй.Хем искам,хем не.ММ не е много навит,точно защото ни е трудно и изпушваме понякога.Уикендите няма почвика,все сме на мероприятия,ателиета и тн.
Страх ме е какво ще бъде с още едно бебе,а моето дете и сега има доста нужда от нас и от мен в частност.

И ми се пътува,даже има и с кого..яма билетите лятото струват колкото лека кола.

# 1 716
  • София
Лав, попарата ,за която говориш поне аз не знам да се прави с червен пипер. За пръв път го чувам като съставка , но може да има и такава вариация. Това, което аз знам е хляб, масло, сирене , малко захар и заливаш с горещ чай, за да се разтопи маслото. До ден днешен я обичам и си правя понякога, макар да я познавам под названието "бебешка попара".

Да оздравяват болните дечица и възрастни!

Аз съм с ужасни болни и схващане във врат, рамене, горна половина на гърба. Опитах едни упражнения от тубата, сякаш по-зле стана след тях.

# 1 717
Сега се сетих, вариантът е да се запържи червения пипер в маслото и да се залее накрая.
Но вариации на попара много.

# 1 718
Моята попара от детството беше такава. Хляб и сирене се натрошават, залива се с гореща вода и накрая се добавя запържено масло с червен пипер. До ден днешен, на майка ми ако ѝ остане изсъхнал хляб, си прави такава попара.

# 1 719
  • Mediterraneo
Добър ден. Наспах се като за последно тази сутрин, от утре на тръстиката. 3 месеца си починах, чак ме хвана съклета вкъщи.
Имам си гости, тази сутрин се гушкахме трите, леле, не се беше случвало от години. Голямата по принцип е по- гушливата от двете, това малкото по- темерут си пада. Ама тази сутрин и тя се намърда при нас на спалнята Purple HeartPurple Heart Имат резервация за един суши ресторант децата, ще ги заведа, аз ще пия кафе с приятелка, че не ми се яде суши. Довечера ще мисля какво да ги гощавам.
Сводката- мрачно и доста хладно. Онзи ден беше 25 градуса, утре го дават 14, найс. Пералня и миялна въртят, кучето лежи в краката ми, аз си допивам кафето. Ще се насладя на последната си почивна неделя за много месеци напред.

# 1 720
Лавче, мерси, че питаш 🤗
Добре съм аз, като изключим ставането в 6 последните две седмици..
Иначе винаги сме искали две (аз три, ама май вече не 😅) деца и предпочитам наведнъж да минава от ред детския период, а не примерно да тръгне едното 1ви клас, да е човек вече и тепърва аз да се връщам на памперсите.
Предполагам, че ще е трудно, но съдейки по първото времето лети страшно бързо, трябва само да съхраним разсъдъка си междувременно 🤭
Няма как да не спомена, че ММ гледа наравно с мен, и живеем в родния си град. На живеещите в чужбина шапка им свалям, пък дори и тези в столицата, на по леля ми видях колко е трудно да нямаш вариант просто на кого да оставиш детето на едно кино да идеш..
ПП. Не че ходим по кина и ресторанти с мъжа ми де, но да знаеш, че има на кой да разчиташ дава някакво спокойствие.
Тука идва и другия момент, в който очакванията ми и заявките от роднините преди да се роди се разминават с действителността, но каквото такова. Трябва да поработя върху себе си по този въпрос..

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 13:24 от Азалия

# 1 721
И аз три деца исках! Близначета и едно по-малко. В крайна сметка ще си остана с Беболина, точно поради причините, за които говори Азалия . Тъжно ми е, ще съжалявам, но знам , че така ще е по-добре за всички ни.

Тарти, лек и успешен сезон ти желая!
Първите туристи и при нас от вчера са вече факт. Ох, започва се пак 😓

# 1 722
  • София
ЗдрастЕ. Вчера беше моят ден, устройва ме. Simple Smile

Сири, що така? Ако искаш да наплюваш някого, плювай по мен в тази тема. Simple Smile Аз ще се погрижа до стигне до адресата. Simple Smile Навремето ми казваха, че съм много добра в windows dressing. Simple Smile

# 1 723
Сири докога е на диета?
Едва шавам днес, ама реших, че клин клин избива и не съм седнала от сутринта. Баница, хляб, картофено-каймени шницели (че имам само по половин кило от съставките), пилешка супа, палачинки за закуска. Размразявам и едно филе, да го мариновам за утре за обяд. Перални, сушилни, това е ясно. Децата вчера докато с ММ катерихме чукарите, изчистили основно къщата, малката направила закуска, голямата - обяд. С една дума - добре, че пораснаха. Не си представям с памперси да се занимавам. Много искахме три деца, но не се получи. Азалия, много е трудно без помощ наистина, но пък си има и хубава страна, че не се съобразяваш с никого. Вярно, после не можеш да кажеш, че баба му го е разглезила Grinning
Сводката - облаци, дъжд, сега препича, та се не трае.

# 1 724
Принудителната диета на Сиросче май е към своя край. Аз изпуснах бройката на дните, но ми се струва, че скоро приключва.

Ние днес голяма физзарядка ударихме - сума ти работа свършихме по двора, пооправихме градинката, почистихме трева. По принцип не съм градинарка и не обичам такива дейности, но ми се отрази добре. Набрах и лапад, ще го готвя с ориз за вечеря.

Сводката: топло, слъчево, спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт