Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 470
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 135
  • France
Ох, бягах и веднага ми задраска гърлото. Мамка му не е сега момента.
Ох, Панди Hug За роклите, носи си ги с кеф. За теб са били.
Марул, твоят свекър е бетер като моя първороден. Не винаги е лесно.

Що все на мен се лепят всякакви бърборковци. Rolling Eyes

# 136
Фил, да кажа и аз за даскалките- тъпачки има навсякъде.С наближаване на завършването на младши, търпението ми към тях се изпаряваше правопропорционално.Барабар с директорката.След 10 клас изобщо не си мълчах.
    Свекъра цял живот капитан на кораб,голяма част от времето на пасажер.Сещай се как там е под час.На 78 г е прав като струна,елегантен. Не си ляга след 21.00ч, не вечеря след 19.00.Дори на щерката на сватбата не направи изключение с храненето,но стоя до 12.00. Чишит е , но интелигентен и много вещ в професията си, име е там.
   Похвали ме, каза Бижу!
   Младши още спи,ще му забъркам едни бухтички,че снощи каза,че му се ядат.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 12:55 от марулета

# 137
Бър е права. Тъпо е да се обобщава за цели нации, а аз го направих. Точно това e - на нас Франция не ни понесе, но Немция ни пасна като ръкавица.

Учителите са като всички хора, има читави, има и кофти. Професията не те прави добър човек.

Мъжката критическа е в пъти по-гадна от пубертета. Хау!

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 13:28 от Mößbauer-Effekt

# 138
  • София
За мъШката критическа съм съгласна. Много е тежко, много. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 139
  • France
Ох, не ме плашете. Ще имам двама пубертетина и един в критическа Tired Face

# 140
  • София
Ще мине, бе, Фил. Малко вино, малко джин, малко каквото пиеш и ще мине стресовия критико-пуберски период.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 16:36 от бъръльо-бъръльо

# 141
  • Пловдив
Фил, в музикално у-ще ли е? Не е ли твърде малък?

# 142
  • France
Не, в нормално училище е, просто го водим на музика след часовете.

# 143
  • Пловдив
Не, в нормално училище е, просто го водим на музика след часовете.
Simple Smile явно ще си имате музикант.

# 144
  • France
Не мисля, хич не се справя, завалията. Въобще не съм сигурна, че ще го запишем и догодина.

# 145
  • Пловдив
Не мисля, хич не се справя, завалията. Въобще не съм сигурна, че ще го запишем и догодина.
аха...мислих, че има заложби и затова е на курс.

Чакаме зълва ми на кафе...голяма мотла е.

# 146
  • France
Тц, явно на мен се е метнал Joy Но ММ имаше надежди.

# 147
  • тук и там
При нас продължават проблемите.Едната баня започна да връща вода и да не се отича.Та имаме съмнения,че идиотите от Енергото,са ударили и някоя от  ВИК тръбите..Немам нито думи,нито нерви!

# 148
Кайс, имам чувството, че за мила родна действителност разказваш.
    Наплюскахме се,аз прилегнах.Щерката писа,че ще дойде,да си вземе яйца,ама баща й и брат й да се оправят с нея. Мама е в отпуск.

# 149
Тъййй, обед мина и все някъде е 18 часа!
Черпя за здравето на моята сестричка, рибка!

Тийна ще ходи на рожден ден. Рожденикът го е помолил да направи и занесе пилешки хапки с корнфлейкс (като се събраха за нова година той прави и носи такива, явно са ги харесали много). Мръвката е маринована и отлежава в хладилника към 17 часа ще го пратя да си ги прави. Купона бил с преспиване, преди малко ме уведоми!!!  Rage Как беше - дишай, издишай....
И БНД пак се е включил на режим глупостите и простотии и ми иде тъй да го лупна по тиквата и да му върна фабричните настройки! Тъкмо си помисли човек, че няма с какво повече да го изненадат и бам веднага го опровергават!

Общи условия

Активация на акаунт