Звездни Компромати - Март'24

• 310 830
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 2 445
Глория не знам кой доктор посещава, но има най-успешни корекции за мен от нашите звезди. Разбира се има значение начинът и на живот, но явно има и добър лекар.

# 2 446
  • До морето
На Бийонсето й е много важно да се доказва на всеки за всичко. Голям зор да пее кънтри, дори не й се получава - ама нали е тя, прехласваме се. Злите езици говорят, че пак нейната любимка Тейлър Суифт е в основата на цялата тая кънтри история.🙄

И за мен вариантът на Майли е по-добър от оригинала.

# 2 447
  • София
Пишеше, че с дъщеря си била Глория.

# 2 448
Глория ми беше много естествена, но до скоро, сега никак не ми е.

# 2 449
Глория не знам кой доктор посещава, но има най-успешни корекции за мен от нашите звезди. Разбира се има значение начинът и на живот, но явно има и добър лекар.
Глория при хирург е била само за силикона си. В лицето си блъска ботокс и хиалурон. Наскоро я видях на метри от мен и си прилича страшно много с лицето си през 1994 г., откакто я помня, разбира се с белези от възрастта вече. Ако и вие помните нейното изгряване преди 30 години - тя главно с красотата си и симпатичното си сладникаво излъчване стана известна.
На официални фотосесии има много светлина, много издължаване, обработка и т.н. на живо лицето й е заоблено, а носът й вече си личи как леко започва да пада надолу. Изобщо не е пипала нос или скули. Това бяха пълни жълтини. Сами виждате Преслава и Камелия с корекциите си на какво приличат. Изцяло нови лица.
Ето ви я от 1994-1995-та ако сте я забравили. За мен е наистина хубава българка, само поведението й e кусурът, но като че ли с годините се е поукротява малко. Grinning
Скрит текст:

# 2 450
Глория е в топ форма и изглежда наистина много добре, майка и също е доста младолика, така че и генът си казва думата..
Глория с Гала, майка си и Симона
Скрит текст:

в Катар
Скрит текст:

# 2 451
Има филъри и ботокс и още не знам какво слага в лицето, но изглежда много добре. Променена и е формата на лицето от младини.  И в предавания от 2017-2019 примерно изглежда различно, без тези намеси нямаше да изглежда като сега. Носът и не е пипан,  но за мен нос с лек дефект е много по-добре от 99 % от носовете с корекции.
Формата и е топ също.

# 2 452
Нямам представа от кариерата на Глория, но като чалгаджийка от едно време съм я запомнила с това, че си е махала ребра.

# 2 453
Да, и после е казвала в интервюта, че това са пълни глупости.

# 2 454
Да, и после е казвала в интервюта, че това са пълни глупости.

И това е така, и без тя да го каже ...пълни глупости са това..

# 2 455
Махнала си е няколко ребра и си е удължила краката, това бяха топ- клюките за Глория. 😂
Възмущаваме се, че жълтата преса пише простотии, но явно има и кой да вярва🙄

# 2 456
Къде удължават крака (освен в Инстаграм де)? За една приятелка питам. 🤨

# 2 457
Къде удължават крака (освен в Инстаграм де)? За една приятелка питам. 🤨

Чела съм, че в Китай, с тежка операция. Описанието на процеса звучеше повече от брутално.

# 2 458
Виждала съм Глория на живо преди 20 години. Сега (поне по снимките) изглежда по абсолютно същия начин.
Красива, женствена, с хубаво тяло, поддържана.

# 2 459
Навремето за Глория какви ли не легенди се носеха… Била си удължавала краката, махнала си двете плаващи ребра за по-тънка талия. Пълна научна фантастика.

Общи условия

Активация на акаунт