Звездни Компромати - Март'24

• 310 872
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 90
Модната икона Айрис Апфел почина на 102 години
Не съм красива, но имам стил, бе девизът и
Скрит текст:

На 102 години почина Айрис Апфел, експерт по текстил, интериорен дизайнер и модна знаменитост, известна с ексцентричния си стил, предаде Асошиейтед прес.

Смъртта ѝ бе потвърдена от търговския ѝ агент Лори Сейл, която нарече Апфел "необикновена". Не е посочена причина за смъртта. Тя беше обявена и на нейната страница в Инстаграм в петък.

Родена на 29 август 1921 г., Апфел беше известна с непочтителните си, привличащи вниманието тоалети, в които смесваше висша мода и огромна бижутерия. Класическата визия на Апфел например съчетаваше боа от пера с нанизи от огромни мъниста, гривни и сако, украсено с индиански мъниста.

С големите си кръгли очила с черни рамки, яркочервено червило и къса бяла коса тя се открояваше на всяко модно ревю, на което присъстваше. Стилът ѝ е обект на музейни изложби и документалния филм "Ирис" на режисьора Албърт Мейзълс.

"Не съм красива и никога няма да бъда красива, но това няма значение", каза веднъж тя. "Имам нещо много по-добро. Имам стил." В края на живота си Апфел се радва на слава в социалните медии, като събира близо 3 милиона последователи в Инстаграм, където профилът ѝ обявява: "Повече е повече, по-малко е скучно." В TиkTok тя привлече 215 000 души.

източник: https://www.dnes.bg/zvezdi/2024/03/02/modnata-ikona-airis-apfel- … 102-godini.600078

# 91
Айрис беше великолепна, царство й небесно!

Иначе Мария ми е странно симпатична, така и не намери вечен спонсор, явно не търпи много да й се казва какво да прави, друга причина не намирам. От хора, които са общували близко с нея, съм чувала само добри неща. Как изглежда и как се смее истерично понякога ми прилича на големи вътрешни проблеми.

# 92
Гери е омъжена от 2015, не 2005.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 17:13 от #Frozen#

# 93
Опс русалка
Скрит текст:

# 94
Jon Bon Jovi на 62.
Скрит текст:

# 95
Гери се появи в Бахрейн
Скрит текст:
Скрит текст:

Бекъмови за подкрепа на Вики на седмицата на модата в Париж от снощи
Скрит текст:

Скрит текст:
И самата Виктория и то усмихната, особено на клипче ясно се вижда
Скрит текст:

Скрит текст:

# 96
Айрис беше великолепна, царство й небесно!

Иначе Мария ми е странно симпатична, така и не намери вечен спонсор, явно не търпи много да й се казва какво да прави, друга причина не намирам. От хора, които са общували близко с нея, съм чувала само добри неща. Как изглежда и как се смее истерично понякога ми прилича на големи вътрешни проблеми.

Цялото й поведение ми прилича на големи вътрешни проблеми.

# 97
  • Berlin
Като коментирахте някъде назад за очилата, Патрашкова, Лулчева и т.н., се сетих точно за Айрис Апфел и за нейните рамки.

Това мъжът на Гери Х. ли е с нея?

# 98
  • При семейството си
Гласът й толкова ми напомня за този на Ирина Тенчева.
Но личността съвсем различна.

Не знам за гласа, има някаква минимална прилика, но….нищо друго общо.
Благодаря за интервюто, изслушах го с огромен интерес.

# 99
  • София

Това мъжът на Гери Х. ли е с нея?
Да, Кристиан Хорнър, шеф на Ред бул рейсинг, световният шампион във Формула 1.
Има скандал покрай него напоследък за "неподходящо поведение" към подчинена.

# 100
  • Glasgow
Риана е пяла на предсватбеното тържество на сина на индийски билионер (то направо като голям концерт си изглежда). Гледам Зукърбърг и той там. Много майтапи из социалките по темата, има видео как танцува с някаква индийка. Иначе от Индия позитивни коментари, снимки с фенове, персонал, добро отношение към папараците. Интересно ми е колко струва това, Риана да ти пее на сватбата 😅
Скрит текст:

# 101
Има нещо тъжно в Марийчето - такова непрекъснато търсене на богат покровител в съчетание с неизбежното за всички ни остаряване…

# 102
Добре си е Мария според мен, майка ѝ още бръмчи, идва и бодра смяна - дъщеря ѝ е записана в училище на богатите да си търси и тя богат мъж. Начин на оцеляване.

# 103
Риана е пяла на предсватбеното тържество на сина на индийски билионер (то направо като голям концерт си изглежда). Гледам Зукърбърг и той там. Много майтапи из социалките по темата, има видео как танцува с някаква индийка. Иначе от Индия позитивни коментари, снимки с фенове, персонал, добро отношение към папараците. Интересно ми е колко струва това, Риана да ти пее на сватбата 😅
Скрит текст:

Пишат, че са й платили 5 милиона паунда за 90 минути. Пишат и, че се раздала минимално на сцената за тия пари. 🤪Колко е вярно не знам.

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-13148781/Downcast- … -richest-man.html

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 23:40 от Lilia*

# 104
  • Glasgow
Тя като цяло не се раздава много, не е тип Бионсе, не танцува много.
Аз много я харесвам, но нито на Супербоул ми хареса, сега с тази сватба😅🙈
Зукърбърг как се е барнал за сватбата, поне не е със сивата тениска
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт