Звездни Компромати - Март'24

• 310 954
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 300
  • На топло
Някой следи ли скандала с Киара Ферани? Феде заради това ли я е напуснал?

Феде е напуснал Киара???
Хванали са я в крупна финансова измама. Прибрала е пари, които е обещала за благотворителност. Пуснала е някакво видео в Инстаграма си, в което обяснява, че това е комуникационна грешка, а не кражба. Ще дари милион за да се извини.
Оказва се, че я подозират и в други измами, освен Pandoro, има проблем с mascotte Chiara Ferragni куклата и Великденски яйца, продукти уж продавани с благотворителна цел.

# 301
Опитах се да кажа найстина. Не можах.
А пък аз всеки път като го чета на ум, така си го прочитам и не мога да схвана коя е думата....
Може и по любов да се е омъжила за Хорнър, от снимките не си личи, но е чаровен, а след корекциите още повече. Поне за мен и преди беше чаровен.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 19:59 от Александрия

# 302

Феде е напуснал Киара???
Хванали са я в крупна финансова измама. Прибрала е пари, които е обещала за благотворителност. Пуснала е някакво видео в Инстаграма си, в което обяснява, че това е комуникационна грешка, а не кражба. Ще дари милион за да се извини.
Оказва се, че я подозират и в други измами, освен Pandoro, има проблем с mascotte Chiara Ferragni куклата и Великденски яйца, продукти уж продавани с благотворителна цел.

Благодаря ти. За козуначените истории знам, другото не знаех.  Аз отследвах Киара, защото стана страшно комерсиална и защото пускаше хиляди снимки на семейството си - Феде, децата, които не ми се гледат. Та това с раздялата съм го изпуснала. Жалко, защото тя го подкрепи (илюстрирано с хиляди снимки естествено) при неговата диагноза и операцията.

# 303
  • На топло
Beauty queen,
Не знам за раздяла с Феде.

Само за скандалите с парите съм чела преди месец.
"Според вестник Il Fatto dailyo продажбата на великденските яйца е донесла на  Киара 500 000 евро през 2021 г. и 700 000 евро през 2022 г. От тези чисти суми само 36 000 евро са били дарени за благотворителност. С куклата нещата са още по-зле. Американската организация за борба с кибертормоза, която трябваше да бъде бенефициент, никога не е получила дори съобщение от Киара, а за пари да не говорим "

# 304
Наистина жалко. Едва ли е безпарична, та да се забърка в тези каши за пари.

Аз прочетох, че тя косвено потвърждава за раздялата в ТВ интервю, но и че нейните юридически проблеми са катализирали трудности, които имат във връзката си отдавна. А и Феде смята, че това има негативно влияние върху неговия бизнес. Макар че когато тя го правеше известен, той не протестираше нещо Simple Smile.

# 305
  • Варна
Силно казано сестрата на Наталия Симеонова да е преподавател. Учи на английски език населението, което не говори английски - нещо, което всеки с ниво B английски може да прави впрочем.
Интервсно изглежда сестрата, типична преподавателка...
Скрит текст:

Тази Уста ме уплаши!

# 306
Мерна ми се някъде тези дни, че Киара е спрягана във връзка с някой от клана Трусарди- не помня вече кой.

# 307
  • На топло
Наистина жалко. Едва ли е безпарична, та да се забърка в тези каши за пари.

Аз прочетох, че тя косвено потвърждава за раздялата в ТВ интервю, но и че нейните юридически проблеми са катализирали трудности, които имат във връзката си отдавна. А и Феде смята, че това има негативно влияние върху неговия бизнес. Макар че когато тя го правеше известен, той не протестираше нещо Simple Smile.
Бяха много странна двойка.
Каша е меко казано, може до затвор да стигне, ако се разровят по-дълбоко.  Италианците обожават Великден и затова са давали парите си за китайските боклуци на Киара, маскирани под благотворителност.
Лепнала примитивен и грозен дизайн на продуктите си, ама преди години беше на пика, та тълпата купуваше гуменки и джапанки на килограм с логото и.

# 308
Не разбирам какво толкова виждат в Денис, но за всеки влак си има пътници и Наталия явно не иска да слезе на никоя гара...

Има кинти.

Наталия как празнува сребърна сватба, не са ли разведени, горката..

# 309
Аз едно не разбирам, каква нужда изпитва Наталия да манифестира постоянно нестихващата си преданост и любов към Денис? Тя може да го обича колкото си иска и да се влачи подире му, до живот. Но защо бие нонстоп барабана, така че да става обект на съжаление? Така си заслужава надницата, защото той е его маниак, който се кефи (съмнявам се да примира баш за нейната реклама), или така си въобразява, че разгонва лакомите кандидатки?

# 310
Не го искам, да ми го донесат вързан. И съм половин поколение  над тях.

# 311
Просто е отчаяна и вманиачена, като Андреа.

# 312
  • София
От известно време говорим, че такива жени вибрират на много високо ниво и там нейде във висините няма такива неща като ряздяла, изневяра, изоставяне заради по-млада жена. Там има споделеност и сбъднатост на пътя заедно, за което те винаги ще са благодарни на най-важния човек в живота им - бащата на детето им. Който разбрал, разбрал.

# 313
Всякакви превземки се обличат в модерни дрехи напоследък.
Сякаш хилядолетни нрави и норми са изтрити завинаги. подемат се като вируси. Че  и се оправдават.

# 314
Това, ако действително някой си го мисли, че въпросната вманиаченост/психоза/липса на всякаква реална преценка, е "вибрация на високо ниво", значи е много тъжен и отчаян човек.

Общи условия

Активация на акаунт