Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 874
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 870
Ох, зор да се включиш в някоя игра, зор да спечелиш, а после още по-голям зор да си получиш наградата. Къде отиде удоволствието?
На мен все ми се обаждат за някакви събития, провеждани в моя град, а аз всеки път им казвам, че съм от друг произволен град.
И сега по-оптимистично, желая на всички  един слънчев и жизнерадостен ден с много награди!

# 871
Код за Практис ако някой има нужда Simple Smile

# 872
Код за Практис 15 % и аз подарявам.

Ако на някой се падне от късметчетата код за Биотрейд, моля да ме има предвид.

# 873
Ако някой има нужда от код за физически магазин за Вижън- очила, да пише л.с. -20%
Скрит текст:

# 874
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Код за Практис 15 % и аз подарявам

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 10:37 от rudi

# 875
rudi, много Ви благодаря!
Вижда се номера на телефона, не е ли по-добре да го скриете?

# 876
Ех, не можело по две награди от един вид в Екопартнерс, да бях прочела условията предварително!
Някой иска ли да разменим, аз търся за Сторител, мога да взема от другите награди.

# 877
  • Пазарджик
Код за Практис 15 % и аз подарявам.

Ако на някой се падне от късметчетата код за Биотрейд, моля да ме има предвид.
Пробвайте с SKIN15.

# 878
# 879
  • София
Не мога да регистрирам в чисто. Опитах през всички браузъри не става и не става.
Някакви идеи да дадете?

# 880
Не мога да регистрирам в чисто. Опитах през всички браузъри не става и не става.
Някакви идеи да дадете?
На мен една регистрация ми отне 2-3 дни. Опитайте по-късно пак, има време до края на месеца.

# 881
Наградата от Здраве дойде Simple Smile
Скрит текст:

# 882
Доминос прокоция за следващата седмица
П.п така и не разбрах как се прави скрит текст....
И пак да попитам някой дали си е получил наградата от Бейлис от игрите само с регистрация?

# 883
Печеля 50% намаление за фитнес Pulse за 3 месеца 🥰
Е, не е безплатната карта, но и така сметнато, излиза една и половина безплатни😆

# 884
evhen ако още търсите размяна пишете и аз събирам там, но Сторител не ми трябва и може да си съдействам.
Ех, не можело по две награди от един вид в Екопартнерс, да бях прочела условията предварително!
Някой иска ли да разменим, аз търся за Сторител, мога да взема от другите награди.

Общи условия

Активация на акаунт