Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 877
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 855
  • Дупница
Сега ми се обадиха ,че съм една от печелившите от анкетата ,"къде обичат да почиват българите?". Наградите ще се теглят в Благоевград в събота с лично присъствие на мен и съпугът ми. Казах ,че не мога да присъствам и да ме уведомят коя награда съм спечелила. Не можело ,щели да изтеглят друга двойка. Май мирише на голямата измама.

# 856
  • София
Това са тези с презентациите. Писахме.
Пожелавам им някой телевизионен екип да им се върже да ходи на презентациите 😄

# 857
Измама е.

# 858
Ера Травел, коментирахме по-нагоре
Сега ми се обадиха ,че съм една от печелившите от анкетата ,"къде обичат да почиват българите?". Наградите ще се теглят в Благоевград в събота с лично присъствие на мен и съпугът ми. Казах ,че не мога да присъствам и да ме уведомят коя награда съм спечелила. Не можело ,щели да изтеглят друга двойка. Май мирише на голямата измама.

# 859
  • София
Тъй като съм класическа Домакиня,па макар и комарджийка😃,няма как да не се похваля с готина награда от ФБ:
две олекотени завивки с две възглавници по избор🥳🥳🥳
Тези мошениците ми звъняха отново,че събитието им уж се провалило,а аз за втори път им казах,че отстъпвам наградата си на някой друг...прас и ми затвориха телефона в разрез с първоначалната любезна увертюра.

# 860
На мен ми звъняха за някакво събитие в Дългопол. 🤣🤣🤣 "Нали там живеете?" Казах само Офффф и ги блокнах.
Нищо не печеля. Мръннннн!

# 861
В правилата на Oreo пише , че се свързват с печелившия по имейл , а другаде прочетох
, че ще е със СМС. Има подобен имейл на ММ , но няма нито СМС , нито имейл.
Има ли печеливши и как са ги уведомили за наградата?

# 862
  • Бургас
Получих си кошницата д продукти от Престиж в ИГ. Децата бяха много доволни!😍

# 863
Здравейте, от известно време следя темата с голям интерес! За пръв път участвах в игри с награда тук във форума, взех пък че спечелих и сега постоянно се включвам в какви ли не игри 😅 От играта на Бочко спечелих таралежче, но много ми се иска да спечеля прахосмукачката, та се чудя дали да не си пробвам късмета пак.
Днес видях че има игра на kinder bueno в която също се включих, нямам спомен да е споделяна в темата, ако е, предварително се извинявам!
https://bueno.itst.bg/bg/bg/xp/bueno

# 864
Моята половинка,много си хареса едно парти.
Каза,че много иска да ходим.
И аз реших да се активизирам в ИГ и хоп!
Току-що спечелих два билета за въпросното парти!
То е на 12.04 а на 24.04, ние имаме годишнина. Ами,много сме щастливи и двамата! ❤️🙏🤯

# 865
# 866

# 867
Здравейте! Вчера ми се обадиха, че печеля от Рафаело ваучер за почивка в х-л Кашмир. Вчера обаче се установи, че едното ми дете, което е с хронично заболяване, има проблем със сърцето, та не успях да се зарадвам, както подобава.
Имам код 25% за намаление на дамско бельо от Astratex.bg за ненамалени продукти. Валиден е до края на месеца. Ако някой пазарува от този сайт

# 868
  • Елхово
Подарявам 2000 МВ на Yettel за 7 дни Confused

# 869

Общи условия

Активация на акаунт