Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 875
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 885
# 886
  • Под Слънцето
Червени куфари, мишка Рейзър и умрели раници от онези сивите , дет останаха от играта с хартиените етикети..
Пфу!

# 887
И вече страницата пак не зарежда...в 17.17-празна бутилка...

# 888
# 889
  • София
Червени куфари, мишка Рейзър и умрели раници от онези сивите , дет останаха от играта с хартиените етикети..
Пфу!
Въпросните червени и черни куфари на Кока-Кола какви размери са? Не са за ръчен багаж, нали? Поне на картинките ми се виждат големи.

# 890
Пфу!
Въпросните червени и черни куфари на Кока-Кола какви размери са? Не са за ръчен багаж, нали? Поне на картинките ми се виждат големи.
https://www.inspirion.eu/en/bags-und-luggage/trolleys-und-briefcases/monza

# 891
  • Бургас
Колата вече сериозно ни се подиграват!🤢

# 892
  • София
Кока-кола петъчните награди
5 куфара
3 мишки
3 раници
Скрит текст:

Спечелете книги до 28 март

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 21:32 от lite16

# 893
Година и половина от както играя в КК и досега нямам спомен да е било така. Да свършат наградите първата седмица и да не добавят нови през втората седмица. И все по-малко награди... Надявам се да замислят нещо грандиозно и затова да са толкова малко наградите.
От Рафаело не ми се обадиха.Мрън!
 Чакам си клавиатурата от КК и другата седмица нищо не чакам 🤔

Редактирам. Границите бяха също 3.

# 894
Някой ако иска раницата от кола, разменям.

# 895
Аз съм адски доволна от черният куфар на КК и с удоволствие си изпуках кодовете за участия за червения.
И без тва втори месец ми стоят така и не им намирам приложение.
Много са здрави и качествени!
Малки са,но са така хубаво разпределени,че аз събирам много багаж вътре!
За сега го ползваме за малкия,като ходим на почивка и ми стига за всичките му дрехи,памперси и други принадлежности.

# 896
Офффф да се оплача и аз ,чаках обаждане от Рафаело ,но няма и няма .обаче ме поканиха на пролетно парти в Пловдив (нищо че  не живея там ),обадиха ми се и от Виваком да ме питат харесвам ли услугите им ....
Никъде не играя ,купувам киндер буено,капачки на кола само си събирам без да играя ....нищо не ми допада от игрите .

# 897
  • София
Аз съм адски доволна от черният куфар на КК и с удоволствие си изпуках кодовете за участия за червения.
За сега го ползваме за малкия,като ходим на почивка и ми стига за всичките му дрехи,памперси и други принадлежности.
А колелцата влизат ли в 55-те см. височина? Или самото куфарче е 55 и колелцата стърчат допълнително? Пробвали ли сте да пътувате с нискотарифна самолетна компания?

Наскоро писах за куфарчетата на Емека. Колелцата стърчат и не може да влезе в клетката на Райън еър. На Уиз не съм пробвала, но сигурно и там няма да влезе, защото изискването за височината също е 55 см. А толкова много го исках това куфарче!

# 898
А колелцата влизат ли в 55-те см. височина? Или самото куфарче е 55 и колелцата стърчат допълнително? Пробвали ли сте да пътувате с нискотарифна самолетна компания?

Наскоро писах за куфарчетата на Емека. Колелцата стърчат и не може да влезе в клетката на Райън еър. На Уиз не съм пробвала, но сигурно и там няма да влезе, защото изискването за височината също е 55 см. А толкова много го исках това куфарче!
Не се бях замисляла изобщо! Ей сега го свалих от гардероба. 50см точно, с крачетата! Значи си е окей за ръчен багаж.

# 899
  • у нас
Таня67, с куфар Емека като ръчен багаж може да летиш с Уиз. Изпробвано. Той е с точните размери. Проблема е при Райън, там размерите са по-малки по изискване.

Общи условия

Активация на акаунт