Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 794
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
Има ли дама, която приема витамин Ц и ако да в какви количества?

# 496
Гледам да взимам всеки ден, на вяколко приема общо 800мг. До 1000мг цнам,че ок на ден.
Има ли дама, която приема витамин Ц и ако да в какви количества?

# 497
Ох момичета писна ми вече, трети ден пак съм във филма с гърлото и запушения нос. Не знам какви са тия вируси, никой покрай мен не е болен.. Изсмуках всичко, което имах вкъщи и вече не знам просто, какво да взимам. Даже се чудя да не би да е някаква алергична хрема и от там гърлото да ме дразни не съм имала такава до сега ама знам ли...No Mouth

# 498
Ти напълно ли се беше излекувала от предния път?
По принцип бременните са по - податливи към хрема, заради подутата лигавица на носа. Пробвай ежедненво да промиваш, поне да не се завъждат бактерии.

Ние се сдобихме с едно столче за кола на Cybex B i-Size. Количките им може да не харесвам, но столчетата са добри. Просто ми излезе на много добра цена, ползвано два пъти. Нямаше как да не го вземем. Сега предстои да видим как ще разположим трите деца в Пасата и дали другото столче, за другото бебе не трябва да е с изофикс.

# 499
Мами, много се умълчахте. Да раздвижа малко темата с питанка Nature Sunny: Смятате ли да си правите фотосесии на вас като бременни и на бебето като новородено? Питам по повод това, че вчера звънях да запазя час за снимки на бъдещия бебок,  понеже много харесвам онези снимки на които са много малки и увити като пашкулчета. Heart Eyes

Такава сесия ще имаме все още се чудя, дали искам да правим снимки на мен и ММ и има ли смисъл? Thinking Какво е мнението Ви, знам, че за повечето това няма да е първо дете така, че може да споделите опит. Relaxed

# 500
С малката нямам снимки като бременна, но тя има фотосесия (не точно като новородено, защото беше ужасен грипен сезон, но беше на 2-3 месеца).
Сега обмисляме да си правим фотосесия с корема, ама да видим.
За новородени не знам.. не знам колко ще се родят, малки ли ще бъдат. Ще го мислим.

# 501
Нищо подобно няма да правя аз, но по принцип нито съм фотогенична, нито обичам да се с имам, камо ли като съм триста кила 🤣 с каката ми направиха  "фотосесия" - наш приятел фотограф ни направи няколко снимки с корема и на следващия ден родих, веднъж гледах снимките като ги прати и до там 🤣🤣🤣🤣🤣

# 502
С баткото правихме бременна фотосесия, много си я обичам. Две от снимките все още седят вкъщи под различна форма. Смятам и сега да правим, харесала съм и тематиката. Фотосесия на новородено имах желание първоначално, но мм ме разубеди и каза, че в никакъв случай няма да изкара от болницата в студиото новороденото си бебе на 5 дена. Съгласих се, че има право, та пропуснахме тази фотосесия. Иначе снимките са много сладурски, просто май не е моето.
Да се похваля, от два дни усещам бебето, като на моменти много се бунтува, бях забравила това чувство всичко в корема да ти се обръща Satisfied
И да се оплача от началото на седмицата краката ми(глезените) ми се подуват ужасно. Предната бременност това се случи вече в края на 5м и беше юни/юли. А сега и това затопляне веднага се отрази, не знам какво ще стане до лятото. ММ ме бъзикаше тогава дали някога пак ще имам глезени, беше ужасно Dizzy Face В понеделник съм до сестрата по здравна каса, ще и кажа да пускаме изследвания. Миналата бременност имах малко албумин в урината, което оказва влияние на подуването, и започнах прием на протеин. Та да видим сега как е и ако трябва да почвам от сега.

# 503
И моите тези дни яко се бунтуват. Много обичат да ям Joy деца на майка си.
Като каза крака, вече втори път започва да ме боли и ми се подува единия крак в глезена, но не целия,Ами на едно място. Не знам какво е това. Не съм стъпвала накриво.

# 504
Аз изобщо не съм мислила за фотосесии. Sweat Smile По принцип и аз рядко се снимам, та най-много да си имам някакви направени с телефона, но нищо специално. А пък снимки на новородено, абсурд, ММ няма да се съгласи, пък и аз не съм въодушевена от идеята.

И тъкмо ми на ума да питам софиянките: Кажете магазини, където мога да видя на живо колички и столчета за кола. Тази покупка ми е тъмна индия и искам да добия представа какво точно търся и от какво имам нужда. Приемам и предложения за други детски магазини, ще имаме цял ден на разположение за разходка.

# 505
Снимки имаме и от предният път , сега също живот и здраве ще си направим.

За магазини Vis Vitalis има доста неща ,
Baby home също ❤️

# 506
Mery-Ann, магазините, които мисля да обиколя аз и съм набелязала  са: Вис Виталис на Симеоновско, Рая тойс на бул. Йерусалим и бул.България, Дундьо също на Йерусалим.

И аз приемам предложения за други, както бях писала преди. 😁

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 14:14 от Kitana666

# 507
За магазини не мога да помогна, друти не знам освен тези.
Аз вчера хванах някакво страшно намаление в Уайкики и поръчах дрешки. По принцип за каката съм най - доволна от Уайкики, ХМ напоследък се дънят с дрехите за по - големи, за бебета уж са ок, но чувам противоречиви мнения. Като дойдат ще ви кажа как са.

# 508
Момичета, този уикенд в София, в Интер Експо, има изложение на бебешки стоки. Има и безплатни лекции, ако ви е интересно. Дават доста талони за намаления...
Ние мислим да се врътнем да добием някаква представа на живо, макар още да ми е твърде рано за конкретни покупки.
https://babytime.bg/

# 509
Елена Василева му прави реклама във фб лекциите си и мислех и аз  да го постна в групата ако някой има желание и възможност да отиде. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт