Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 793
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, Бочко против комари и кърлежи дали е подходящ при бременност? Почнаха пущините и ми се ще да се пръскам..

# 511
Давам обратна връзка за изложението в Интер Експо. Фокуса определено са лекциите. Бях на едно такова през ноември и целия приземен етаж беше с бебешки стоки. Този път беше много по-малко и качено на етаж 1. Около 10-15 различни производителя представяха стоката си, нищо не се продава, само те запознават. Взехме си доста мостри от различни козметични фирми. Онези мокри кърпички, който обсъждахме, също бяха там и дават талони за отстъпка. 
По темата с репелентите, от Бебо предлагаха репелент за бебета, та предполагам става и за бременни, не видях въпроса по-рано че да ги разпитам. Предполагам че с Бочко логиката е същата.

# 512
На Бочко до колкото чета ги водят  1+ г, не знам колко са безопасни, но може да пръскаш по дрехите си

# 513
Много ви благодаря, момичета! Записвам си ги.
Ох и мен много ме ядат комарите, по принцип ползвам един супер силен, но той със сигурност не става при бременност. Как ще се спасявам не знам 😅. От естествените репеленти съм се мазала само с пресен босилек, ако има цвят е още по ефективен, ама тази година нямаме 😩. Чудя се дали етеричното масло би свършило работа.

# 514
Марти, преди имаше Бочко 0+, то май става. Другият вариант май е Занзи. Предната бременост си бях направила от етерични масла.

# 515
Момичета, как са коремите?
Аз си мислех, тъй като ми е първа бременност, че ще почне по-късно да ми личи, но от 14г.с. бая почва да расте.. днес правя 16г.с. и си ми личи..вече и други хора ми казват, че ми личи.
От началото на бремеността съм качила 2кг.

# 516
Аз няма да казвам колко кг съм качила и колко ми личи Grinning нормално е.

# 517
Тъкмо почвам 5ти месец, а сравнено с първата бременост е все едно съм 6 може би като гледам снимки Sweat Smile Качила съм 3кг,което не ми харесва, но това е положението, явно волята ми е слаба.
Иначе зависи какво съм Облякла, нося си една част от моите си дънки и ако съм с по широка блуза сиг не личи толкова. Ако пък съм спортно облечена, изобщо. На мен до преди 2 седмици хора, които не знаят,че съм бременна като ме видят реагираха, с лол колко си отслабнала, а аз падах от смях. Една колежка не спря да ме убеждава,че съм много отслабнала, а аз без да и казвам,че съм бременна и обяснявам,че е невъзможно. Joy

# 518
Аз на кг не съм мръднала но имам леко коремче в 16 седмица.
Може би защото една след друга ми е бременността определено по от рано си личи .

# 519
Мразя ви вече Joy явно само аз ще се търкалям накрая.

# 520
Мразя ви вече Joy явно само аз ще се търкалям накрая.
И аз с теб, от дишане качвам пак 🥹🥹🥹 аз съм в 16+ няколко дни и днес сякаш ми се струва наедряло коремчето, за кг не искам да казвам, че не са малко 😭

# 521
И аз съм качила доста като за срока, ама после с две бебета и как дивачка ще се фитна Grin

# 522
Не го мислете , а и Марти ти си с две ❤️
Аз имам сега някаква непоносимост към месо и го карам на риба и салати ....а си обичам месо попринцип но..
Имам болки в гърба и намалих леко тренировките иначе си действам 💗
Важното е да се движим и да се грижим за себе си . Спокойствие преди всичко.  💗

# 523
А не се притеснявам аз. Цял живот съм си слаба, нямам проблеми със свалянето.
Непоносимост имам и аз към месо, ама и към риба. Успявам да ям по малко пилешно, но свинско абсурд.

# 524
И аз съм около 4кг. отгоре  ама сякаш е нормално за средата на 5 месец Grinning
Иначе с храната съм си със същия проблем станала съм вегетерианка направо, пържоли не искам да виждам, нито пък риба.  Месо основно пилешко ям  или по изключение свинско (мляно) в някакво ядене. Странното е, че всичките ми приятелки казват, че са имали този проблем с месото като са били бременни и хич не било добре да не се яде....Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт