Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 785
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
Как върви мъдренето на име на бебчетата? Знам, че някои от вас вече са готови и взели решението. На мен хем ми се струва рано, хем го мисля на заден фон почти всеки ден.
Дали има регистър с имена на деца родени в дадена област през последните години? Намирам само статистика за най-популярните имена на национално ниво, а наистина ми е интересна разбивка с повече регионални детайли или поне по-пълен списък с имена, които не са толкова популярни. Чета си и тук в под-форума за Интересни имена, но срещам повече анти-примерни Grinning

# 526
И на мен за сега съвсем малко ми личи, нормално мисля за 16 седмица. За килограмите, не съм се теглила скоро, ама не мисля че съм сложила повече от 1-2кг.

Въпрос - закусвате ли? Защото аз по принцип, не ям и от както спря да ми се гади сутрин, спря и да ми се яде. Не обичам да ям насила и ама пък се чудя, може ли да пропускам закуската, ако си хапвам нормалко на обед и вечерта?

Едит, че Gelatto е писала с мен. Нашето име е измислено още от преди да почнем с опитите Sweat Smile, ще го кръстим на бащата на ММ - Даниел. Просто много ни харесва името му и става и за момче и за момиче.

# 527
Въпрос - закусвате ли? Защото аз по принцип, не ям и от както спря да ми се гади сутрин, спря и да ми се яде. Не обичам да ям насила и ама пък се чудя, може ли да пропускам закуската, ако си хапвам нормалко на обед и вечерта?

Едит, че Gelatto е писала с мен. Нашето име е измислено още от преди да почнем с опитите Sweat Smile, ще го кръстим на бащата на ММ - Даниел. Просто много ни харесва името му и става и за момче и за момиче.

Според мен всеки следва да си слуша тялото и освен ако доктор не наложи промяна, да си яде както му се яде Simple Smile
Аз съм от закусващите, дори с гаденето - ако не хапнех нещо преди да си измия зъбите гарантирано повръщах.

# 528
Аз започнах да закусвам по неволя, защото пия всички витамини сутрин и не трябва да са на гладно, а пък и само това ме спасяваше от гаденето в началото..

За името слава богу, се разминахме с имените войни ние Sweat Smile и ще е това, което аз си бях намислила от години за момиченце, мъжа ми се съгласи без особени възражения.Relaxed

П.П. : Вече ми е почти невъзможно да си скрия корема, само с някоя мноooго широка риза се получава. При всичките ми други дрехи ми се очертава коремчето, а и имам чувството, че съм започнала да ходя като пингвин, а мисля че е рано още Grinning

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 11:50 от Kitana666

# 529
Имената съм ги измислила, ММ се съгласи, после се разколеба, ама от тогава не съм го питала и не сме коментирали. Измислени са и точка.
Иначе закусвам, но аз по принцип си закусвам, де. Не пропускам хранене, защото съм с адски ниско кръвно (снощи 91/49!).

# 530
Марти, ти попринцип си си слаба и гледайки снимки не виждам да си качила нещо,поне не си личи. Аз предната бременност качих над 20кг, може би 23. Пак се движих по този начин в 5 месец +3кг, затова смятам,че са много. Ама както казах ,на моменти имам много слаби ангели Grinning аз не свалям толкова лесно, и последните 4кг ги свалих с много тренировки и режим, но...живи и здрави дето се казва 😃
За имена не сме, мм предложи едно единствено, което категорично отказах и друго не предлага, нито говори по темата. От моите 2-3 предложения харесва само едното, а аз друго не мога и да измисля, та май варианта ни е 1 така или иначе. Той казва аз да измисля, защото той измисли името за първото дете.
Аз трябваше да съм на док др седмица,но като звъннах днес се оказа ,че от др седмица до 7май е в чужбина доктора ,та запазих за тази седмица. После предполагам ще е феталната след 3-4 седмици.
Закуска ям задължително, но аз ядене попринцип не мога да пропусна, много ми е важно да ям Joy
Днес иначе ходих на преглед по жк, казах за подуването на краката и ми пусна да изследваме белтъка.

# 531
Абе и аз така си мислех, че явно заради броя на бебетата са килограмите, но вчера една позната, която не ме е виждала от месеци, позна, че съм бременна по бузите! Много големи бузи съм била имала Head Band
Абе здраве да е, квото такова. Но моите кг са +5-6 сис сигурност, може и повече.

# 532
И аз забелязвам, че въобще не ми се преяжда месо. Ако има сложено на масата ям. Не е да ми става гадно от него ама определено други неща ми се хапват. Интересно е защо така се получава. А до скоро ако не закуся горе долу веднага след ставането и ми става едно лошо, ама май в последно време и това отмина, но си свикнах така да си хапвам.

# 533
Аз и сложено на масата не мога да го ям. Само с мусака се лъжа за момента и то каймата да е в минимално количество.
Дай ми пържени картофи, дюнери и бургери (ама без месото, де) и салати. И сладолед проядох (по принцип не съм по сладоледа).

# 534
Относно закусването винаги съм закусвала . При мен си е навик.
За имената , при нас си е решено от преди първата ми бременност 😄 Децата си ги кръщаваме на нас си , ние сме с еднакви имена аз и мъжа ми (Симона и Симеон) . Дъщеря ми е Симоне . Сега още не знаем пола (чакаме партито😄.
 За сайтове не знам , но сигурно има някъде статия относно имената в различните части на България  💗

# 535
Е, сега ако е момиче как? Grin

# 536
Симона или Симон ще бъде ако е момиче .
Аз исках Атина но според мъжа ми е ужасно име 😄😄

# 537
То Симона/Симоне/Симон не е ли едно и също име?

Атина е мега яко!

# 538
Не ,Симона и Симон нямат нищо общо в никоя държава.
Атина и Алис са ми много любими но... не и на ММ.😄

Аз исках да ви попитам мажете ли вече тялото си с козметика за бременност?

# 539
Мажа, мажа - взех едно олио от ДМ, което ми прави кожата доста мека и попита бързо. За траен резултат предполагам ще се разбере впоследствие.
Мен страшно ме сърби корема и понякога се мажа 2-3 пъти на ден. Пробвах и различни мазила, все тая. Мислех че е останал страничен ефект от когато биех фраксипарин, но вече почти месец не съм слагала, а пак ме сърби.

Общи условия

Активация на акаунт