Майски бебета 2024г. - Тема 9

• 32 727
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Аз в момента съм с подобни пластмасови под икейското легло на каката

# 196
Аз съм със скрин и съм си поръчала това, иначе кутиите за чекмеджета в Shein са значително по-евтини от Икейските.

# 197
  • Пловдив
Такова съм купувала преди години от Икеа, не ми беше удобно на мен - много нестабилно, огъващо се… но не струва милиони,  та става за проба 😀

# 198
Ако не стане имам и кутии, но при тях ме дразни, че остава място и не оползотворявам цялото чекмедже. Естествено бутам и в дупката, която остава 😂

Момичета, днес съм на последна фетална 😬 Кога мина това време...

# 199
Дааа, в началото се точеше супер бавно, а сега 6 и 7-ми месец направо не ги усетих кога минават.
Аз понеже бързам за всичко, приключих с покупките рано, днес ще ми пристигне и тоалета за изписване... Joy
Кога е удачно да се подгготви багажа за родилното? Joy

между другото взех сериозно да се подувам, за 1 седмица буквално годежния пръстен и халката ми бяха 1 номер по-големи и ми бяха хлабави на пръста, а в момента ми се впиват и се принудих да ги сваля. Ластика на чорапите ми оставя следи по крака и маратонките взеха да ми стягат. Още 2 месеца в този дух и няма да мога да помръдвам Flushed

# 200
  • София
Моята последна фетална е на 25-ти. На 12-ти съм на преглед. Нямам търпение да си видя бебчето. Тези прегледи веднъж в месеца са ужасни. Мисля да поискам вече списък с нещата необходими за болницата. Да започна да се подготвям. От покупките за бебето имаме кошара, шезлонг-люлка, дрешки, няколко биберона. Имам стерилизатор и ръчна помпа на Nuk. След прегледа ще вземем още неща, че моят мъж не иска да бърза. Аз не мога така, обичам всичко да е организирано и подредено.

# 201
Олеее това е много подуване. Аз за сега не се подувам много забелязвам си пръстите на ръцете понякога, но не много продължително. Като ходя на преглед АГ все ми пипа глезени и ръце и пита дали имам подуване и/или главоболие.

Mokka , чакаме кратко резюме от прегледа 😄🍀 и разбира се пожелавам ти успех, дано успеете да го видите добре и да имате сладки снимки ❤️🍀

# 202
Тези подредби и организации наистина са много готини, но аз се съмнявам,че и при мен ще е толкова подредено.Иначе за бебето имаме вече един голям шкаф с много прегради и отделно на креватчето ще има та мисля да се съберат всички неща,поне като за начало.
За подунането и аз съм така.Някак си кожата навсякъде ми стои опъната.Имам чувството,че ще гръмна.И на мен чорапите ми се отбелязват,ластика за коса като ми е на китката,абе ужас.
Mokka,чакаме новини Heart

# 203
Аз този месец имам два прегледа при АГ за болничен и ехограф и фетална 😁🎉6,15
И аз имам дребни неща козметика, шишета,биби ей такива,но ще изчакам април да влезе и даже още малко.
Нося едни стари маратонки и даже не ги връзвам 😁ама къде ли и ходя 😁
Багажа незнам примерно две седмици преди секцио....🤔

# 204
  • София
Май съм прещипала нерв, много ме боли като ходя и като си премествам крака в определени позиции. Някоя от вас минавала ли е през това и каква терапия препоръчвате? Разбира се, ще се консултирам с АГ другата седмица, но реших и да се допитам и до вас, защото винаги сте супер полезни Heart

# 205
Това май не е нерв. И аз така си мислех, но ми казаха, че е от разширяването на таза. Мажа се с един охлаждащ гел и с него е по-добре. Мен тия дни ме заболя костта между краката от дясно. Срамна кост ли се води? Но отшумя за сега. Общо взето болките в тази част са нещо нормално, май и няма оправяне, докато не родим.

# 206
Това май не е нерв. И аз така си мислех, но ми казаха, че е от разширяването на таза. Мажа се с един охлаждащ гел и с него е по-добре. Мен тия дни ме заболя костта между краката от дясно. Срамна кост ли се води? Но отшумя за сега. Общо взето болките в тази част са нещо нормално, май и няма оправяне, докато не родим.

Мен също доста ме боли таза и буквално костта отдолу. Ако съм повече време легнала на дивана, после едва се движа. Кръста също ме боли, но тазът бие всичко. Вчера се мотах в центъра и по музеи, вечерта бях като пребита. АГ каза, че това е нормална подготовка на тялото.

Forest Girl, бях писала, че ако е нерв ще го усещаш да ти опъва от кръста чак по крака надолу. Дано не е такова, че иначе си е за невролог, не за АГ.

# 207
Да, нерва май болял по продължението му, а при мен е една частична болка от време на време при определени движения и не мога даже да го обясня какво е.

# 208
Да, нерва май болял по продължението му, а при мен е една частична болка от време на време при определени движения и не мога даже да го обясня какво е.

Нерв ме е болял от кръста до пръстите на краката. Усеща се болка, опъване, изтръпване, дори и загуба на усещане там, където минава. Наистина не може да се сбърка, освен това е постоянна болка, не от време на време.

# 209
  • София
Мерси, момичета. Лошо е, че болката мината надолу и не мога точно да я локализирам...явно си е нерв. Иначе с АГ ще се допитам дотолкова, че да разбера какви терапии са ми позволени в този период. Благодаря ви Heart

Общи условия

Активация на акаунт