Майски бебета 2024г. - Тема 9

• 32 759
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря за съветите! Heart

Идвам да споделя, че ecoplay имат намаление: https://www.ecoplay.bg/promotion

# 226
purplemouse Виж в sgusheni, има много красиви, малко по- скъпи са само. За дължина не мога да гарантирам, но са красиви 😍
Точно оттам си взех зимното яке - страхотно е, "преди и след", заради страничните ципове, но всичките им нощници (с изключение на една, която не е налична вече), са над коляното за сумата между 40 и 80+ лева. И не всички имат всички размери Sad Иначе като дизайн и материи ми харесват много, но.... още го мисля. Не ми се дават много пари за нещо, което едва ли ще нося по-нататък, дори и като домашна рокля не бих носила.

# 227
Аз ходих до Пепко да видя за нощници.Една мама вчера беше писала,че има подходящи за кърмене.Но нямаше Confused Имаше обикновенни,свежарски и готини цветове и мисля да си взема за вкъщи.За сметка на това взех първите дрешки за бебето.3 бодита за 10 лева Grinning Много ми е кеф.56 размер са,толкова са мънички,дали ще му станат.Като за кукла

# 228
То всяко Пепко различно го зареждат. Ще погледна при нас.

# 229
Аз нощница си взех от сайт pipilota.bg, не е кой знае какво, но е комплект с халатче. Втора ще взема от уайкики за смяна в болницата(да ми е спокойно). Изобщо не нося нощници и не знам дали ще ми е удобно, яма за няколко дни ще се оправя. После вкъщи с тениски и шорти Simple Smile
Във Варна времето е слънчево, излизам да си пораздвижа гърба и ви изпращам звуци на вълни и чайки Heart

# 230
Аз за нощници и бельо за след раждането се чудя дали да не поръчам от shein. Нощници не нося по принцип, бельото ясно, че ще е само за малко и не ми се дават много пари за такива неща. Също от там мисля да поръчам охлаждащи компреси, в случай, че ми "слезе" кърмата докато сме в болницата още, пък и за после.

За кърменето аз много искам да ми се получи. За сега го карам на това да се информирам достатъчно, да си казвам, че ще стане и няма да има проблеми, пък каквото сабя покаже. Не е всичко на всяка цена

Относно нежеланите коментари и обвинявания коя жена как е избрала да си храни детето съм просто без думи, относно хората които си позволяват да съдят и дават "съвети" по темата. Само да посмее някой нещо да ми каже няма да си мълча, ако ще близка приятелка да е.

Аз да се похваля върнах се от доктор преди малко и всичко върви наред. Днес съм точно в 32ра седмица, малкият човек е 1.8 кг.
До сега през цялата бременност беше главично, сега е решил да се извърти напреки и с краката надолу. Можете да си представите къде и как ме рита и е бая неприятно понякога, ама какво да се прави.
Има време да се извърти, така че.
Очудващо за мен, моето тегло пък е надолу с около 500-600 грама, ама това явно е едно от малкото преимущества на гестационния и липсата на прости въглехудрати, поне един плюс от него си имам 🫣😄

# 231
Deni ако си от София аз ги видях в пепко при Джъмбо ботевградско шосе, иначе и аз ги ввидях другите бяха готини но за кърмене ще трябва да я вдигна цялата 😄

# 232
Както казва Em22,и аз не съм по нощниците,но да имам за в болницата.После вкъщи лесно.Не съм от София,ще чакам тук да заредят.Аз като цяло гледам да пазарувам на ниски и изгодни цени както за мен така и за бебето.Неща,които до един месец ще са малки на бебето,или пък нощниците за мен,които са важни в първите дни само,дрехите за бременни и разни други.Дори гледам и втора употреба колички.Поне аз така си ги мисля нещата Simple Smile

# 233
Връщам се от феталната, девойката е 1800 гр в 31+5, абсолютно си отговаря на всички норми за седмицата. В момента е с главата надолу, но лекарката ми каза, че все пак се обръщат все още. Би трябвало да си стане малко над 3 кг, каза, че ми е ок таза и мога да се пробвам за нормално, ако позата позволява. Ще видим само с очите какво ще стане, дискова херния също имам, която ме притеснява.

За нощници - аз също в Shein си харесах, от там си поръчах и дълбоки гащи сет от 5 😁. В моята болница не искат нощници, но ще взема 1 да си имам.

Иии почвам да пия и Малтофер Фол, заради хемоглобина.

# 234
Тъкмо днес ми пристигна поръчката от Шейн за нощници и един сутиен за кърмене. Прикачвам снимки по-долу.
Аз също нощници не нося изобщо, но тези са приятни, не са толкова бабешки или детски, каквито има в магазините, а и са доста по-евтини, така че мисля, че са най-добрият вариант. Пускам ви какво харесах аз, но има доста разнообразие в сайта и всички са горе долу в този ценови диапазон.
Взех и една oversized тениска, която може и да ползвам за самото раждане, ще видим, но не и за след, защото ще е неудобна за кърменето.
Прикачвам и един сутиен за кърмене - страшно удобен е и е по-евтин дори и от тези в ХМ, препоръчвам го с 2 ръце!

# 235
И на мен днес ми пристигна поредната поръчка от Shein и не мога да се сдържа, искам да покажа какво взех на човечето (понеже баща му работи в авиацията):

каква е тази сладост, за Бога?! Heart

# 236
Значи моята върви напред сиг ще е с вашите кг ориентирах се какво да очаквам😇

# 237
Гледах и аз сутиени и бельо за кърмене в Shein, ама не е ли хубаво в този момент нещата да са от естествена материя🤔

# 238
Гледах и аз сутиени и бельо за кърмене в Shein, ама не е ли хубаво в този момент нещата да са от естествена материя🤔

Ами там има и 100% памук неща. Гледайте състава.

# 239
Аз имам проблем с изкуствените материи. Сутиените от ХМ са ми 100% памук. Нощниците си ги нося до разпадане, така че ще инвестирам в качествена памучна нощница. Тази от второто раждане още си я нося лятото и излежда перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт