Искам да кажа...(216) през МАРТ 2024

• 47 602
  • 840
  •   1
Отговори
# 150
Почерпете се днес за мое здраве Grinning Остарявам и помъдрявам.
Аз пък станах на 18!
Да си здрава, Ети!

# 151
  • Бургас
Лято, честит рожден ден! Здрава, щастлива, обичана и обичаща бъди! Много успешни проекти на работното място!

# 152
  • на Мелмак
Лято,
Честита да си! Здрава и обичана!
Точно си мислех дали ще се появиш Simple Smile
Аз съм на 27 Wink

# 153
Лято, честита да си и ти! Много здраве, щастие и късет да имаш 😘!

Селесте, добре върви работата, даже доста лежерно. Засега ми е добре, ще видим как ще е за напред.

# 154
  • София
Лято, Ети, честити бъдете!
Имайте много здраве, щастие, късмет и хора около себе си, на които винаги да можете да разчитате! Приказен да ви е денят днес! Flowers Rose
Бел, и аз щях да питам как върви работата?
Мони, да се оправя младежа!
Аз за пореден път останах в Германия фрапирана как си изпращат децата на училище. Малката беше предните дни с температура, яка кашлица, сополи до “коленете”. Вчера така си я приеха на училище. Нямаше спешни контролни. Първи клас е. Та ние тук пак сме си добре.

# 155
  • София
Честито на рожденичките, да са здрави и щастливи!

# 156
Ети, Лято, честити да сте! Здрави, щастливи, обичани! Ети, пожелавам ти и нов, разумен персонал, който да не ти създава грижи.

# 157
Честито на пълнолетната ни вече рожденичка Лято и на кака ѝ Ети! В чудесна възраст сте момичета, желая ви много любов!
Бел, страхотни новини, обикновено при връщане на работа след майчинство стресът е голям. Все така да ти е!
Моят маникюр не се получи особено този път, но в следващия ми час, ще сменя формата.
Днес ми е много криво, че и в петък почивах, та се чувствам почти като след отпуск;)

# 158
  • Бургас
Честит рожден ден на Ети и Лято! Пожелавам ви много здраве!

# 159
Честит рожден ден,  Ети и Лято. Бъдете здрави,  щастливи и сбъдвайте мечтите си.

# 160
  • Бургас
Лято,честита да си! Здрава, щастлива и много обичана бъди!🍀

# 161
  • някъде ... тук ...
Ети, Лято, здрави и обичани да сте! Весел празник!

# 162
  • На брега на реката
Честити да сте, Ети и Лято!

Да сте здрави и с късмет!

# 163
  • Germany
Честити да сте Ети и Лято! Здрави и обичани бъдете!
Роди, много ме дразни това пращане на училище на болни деца, но да редовно е тук...
Кашля много дълбоко малкият. Няма да го води на лекар за сега баща му, да не лепне още нещо, но не ми харесва как звучи кашлицата.

# 164
  • Бургас
Мони,пробвай с инхалации. Ще му олекне.

Общи условия

Активация на акаунт