Вече всяка СЕПТЕМВРИйска мама си видя бебока на екрана!!!

• 11 633
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • морето и сините вълни :)
Мелиса-незнам скъпа но отиди по възможност при гинеколог утре спешно.недей да вярваш на разни поликлиники там какво са ти казали.А това кървене хич не е добре.Утре заминавай бързо на гинеколог.

Халоуууууууууууу мамчета-Абе аз не съм казала че моя бебо се мята.Нее вярно.Чак такъв акробат не е ,Незнам дали е възможно даже да се премята.Мойта мишка си спеше и доктора като тръгна да прегледжда и след малко се събуди Hugи взе да си слага ръчичките пред лицето,да ги мърда сякаш неискаше да го видим.Срамежлива работа-ПА МОЖЕ И Д АСЕ ОКАЖЕ МОМА от толкова срамежливост.Незнам можеби е било сънено и затова не се е движело много.Но божа работа.А относно сумата за 3Д машинката на мен днес ми взеха 60 лв #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyЗащотот исках и запис да ми направят на диск.Да си гледкам мишката.
Да ви кажа моя мъж тази вечер като видя снимките и вика аааа ама това между краката му е пишка бе Joy Joy JoyАз щях да падна направо-това беше пъпната връв Mr. Green Mr. Green
И му викам каква пишка бе ????Това е пъпната връв-той седи и се почесва newsm78 newsm78
Голям сейр ви казвам-аз отивам да опъвам кокала Joy Joy че днес мерих улиците цял ден Mr. Green Mr. Green

[/URL

ето и снимков матерял  bouquet

# 226
Мелиса мила аз миналата седмица излезнах от втора градска и да ти кажа и аз кървях но не са ми казвали такива неща. с чиста съвест мога да ти препоръчам да отидеш там или в шейново аз останах доволна от болницата, само храната е малко еднообразна - ориз, но пък докторите са готини
и все пак където и да е отиваи бързо и веднага си купи дуфастон и изпии 4 хап4ета като идеш при лекар му кажи че си пила и ще те похвалят.
дуфастона е заместител на хормона прогестерон които спомага за запазването на плода а и от както го пия мога да кажа че ми намаля и гаденето
стискам палци мила.

ani-bani много сладка снимка, оплюх си целия монитор за да не ви уручасам с тази моя радост.
дано всички да имаме добри новини като твоите, просто сте супер

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 20:03 от zlo

# 227
Здравейте момичета,

И аz се престрашавам да се zапиша при вас. Дано да е zа добро и zаедно да дочакаме zдрави и хубави бебета.

В средата на 8 седмица съм. От 5тата кървя. Първо  два серьоzни кръвоиzлива, от тогава тук таме по капка окислена кръв (кафява). Учудващото е че ембриона е жив и се раzвива нормално zа момента. Според лекарите (преглеждат ме всеки понеделник откакто zапочнаха проблемите) пулса и раzмерите му са като по учебник.  Praynig Не е ясно на какво се дължи кръвоиzлива.

За сега лекарите каzват "До 30% от бременните кървят преz първите 3 месеца. 50% от проблемните бременности zавършват със спонтанен аборт. В случай че ембриона не покаzва отклонения в 7ма до 10 седмица, шансовете бременноста да продължи успешно нарастват на 90%."

Praynig Praynig Praynig се аz и всички момичета тук с подобни проблеми да се окажем в теzи 90%...

За протокола термина ми е на 28.09., 34г., първа бременност, скорпион, живея оттатък Голямата вода и съм биолог по професия.  Wink

# 228
  • София
Inna мен също ме беше налегнало ужасно главоболие, дори вчера заради това не бях на работа. А пък за киселините, за съжаление ме гонят от както съм бременна  smile3516.
silvia_77 радвам се, че всичко е наред   bouquet. Наистина много хубав подарък ще си направиш за рождения ден  smile3521
thumbеlina не се ядосвай за работата. Просто така е трябвало да стане. Като му дойде времето, ще си намериш най-хубавата работа  newsm10.
ani-bani много се радвам за добрите новини от прегледа и за записите на бебчо. Оправяй се бързо и само хубави емоции занапред  Hug.
Аз да попитам, има ли някоя от вас на която й се подуват краката? На мен напоследък ми се подуват и двата, но по силно левия  newsm78. Когато съм на работа обаче, не ми се подуват. Може би е от липсата на движение!
Добре дошли и на новите мамчета и до септември да си бременеем заедно .
П.П. Ани-Бани снимката е много хубава. Заслужава си парите /имайки предвид и записа/.

# 229
Добро утро, момичета  Hug
Днес бързам да се включа по-рано, че после си е някакъв късмет, ако въобще може да се влезе във форума, чудя се дали само при мен е така newsm78
Ани - Бани, страхотна снимка, за първи път виждам толкова ясно изображение, явно 3Д на Давидков наистина е много добър  Hug
Тумбелинка, не се ядосвай за работата, ще можеш спокойно да се отдадеш на бременноста си и после на грижите за бебока  Hug
Момичета, да ви кажа и на мен не ми се гади, въобще нищо ми няма, ако не бяха огромно наедрелите ми цици (за радост на мъжо  Mr. Green) нямаше и да разбера, че съм бременна. Аз и с предишната си бременност така бях, само май от кафето ми се гадеше, а сега ми се пие  newsm78
Да си кажа - аз още не съм чула сърдечна дейност, ще ходя утре или в петък, вече нямам никакво търпение, направо ще се побъркам  Mr. Green
Добре дошли на новите мами  Hug

# 230
  • София
Честити празници, мили мамчета! Желая ви да бъдете най-обичаните и обгрижвани жени и разбира се да родите здрави и умни бебенца   bouquet   bouquet   bouquet
Инна, на теб по-специално честито, продължавайте да се обичате така както преди осем години  Simple Smile  Hug
Добре дошли, Nanny Ogg и Мелиса, надявам се всичко при вас да се нареди, да няма кръвоизливи, а само бързо растящи септемврийски бебоци! Стискам ви палци!
Ани бани, ама твоя бебо е много сладък пу-пу, заслужава си снимката, манекен от малък  Laughing Радвам се, че всичко е наред, не че съм се съмнявала при всичките мерки, които предприе.
Кали, успех на прегледа днес, чакам да разкажеш и ти радостни неща  Peace
Бебето, хайде хващай някой русенски лекар, крайно време е да се похвалиш. Иначе проблеми с този форум имаме всички доста често, защото сме много маймуните на клона  Simple Smile
Самира, може би ти се гади от определени неща, опитай се да ги установиш, поне при мен е така, от салати например изобщо не ми се гади, манджи обаче не мога да опитам.
Мишока, каква страхотна шефка имаш, браво на нея, много се радвам на такива хора, че все по-рядко се срещат.
Силвия 77, стискам палци оттук нататък да няма проблеми, а само радостни емоции  Praynig
Чери спа, сладка мама, я бъдете по-активни, ако не се чувствате добре, се оплаквайте, ама не ни забравяйте  Simple Smile Аз ви знам от искам бебе какви сте сладурки, така че не се измъквайте  Wink
Анири, ти как си, душа, пишеш често, ама не знам как си (може би в мен да е причината, за което се извинявам).
Венити, пожелавам ти да чуеш още днес сърчицето, това е прекрасен момент  Hug
St. Anger, това с краката никак не е приятно, на мен ми се бяха подули предния път, но по към края. Ако имаш възможност, се старай да се движиш повече или им сменяй редовно позата, но в никакъв случай един върху друг. Когато си седнала е добре да не стъпваш на земята, а на нещо по-високо, например кутия за обувки.
Сигурно съм пропуснала доста неща, ама много дълго стана, ще питам следващия път  Simple Smile
Благодаря на всички за подкрепата, днес вече съм усмихната и пълна с оптимизъм.
Обичайте се и бъдете весели (въпреки дъжда)!

# 231
  • Кърджали, България
Честит ви Св. Валентин, момичета! Бъдете винаги влюбени и обичани!!!
Черпя ви виртуално по случай празника и по случай нашата годишнина от годежа:

Благодаря на Палечка за поздравите, да ти се връща, мила  Hug
Моите планове за тази вечер се провалиха, защото където и да се обадех вчера за резервация, навсякъде отказваха да ми запазят маса за двама, можело да ни сложат на маса за четирима с друга двойка  Twisted Evil - много романтично! Но пък купих на милото едни червени боксерки  Heart Eyes, а довечера ще спретнем със синчето една торта-сърце с готови блатове набързо   chef
Ани-Бани, страхотно преживяване си имала вчера, чудесна снимка на бебче  baby_neutral
St.Anger, правила ли си си изследвания? Имам някакъв спомен, че краката се подуваха от албумин, което не е много хубаво  Sad Кръвното ти как е, да не е високо? Много е рано още да се подуваш от тежестта, аз също те се движа много и нямам такъв проблем засега. Непременно питай лекар!
А, да ви се похваля: вчера се сдобих с нова блузка и пола, които ще ми стават и на големия корем през лятото, въпреки че не са специално за бременни!
А, добре дошла на Нани Ог  bouquet

# 232
Добро утро мамчета! Честит празник  bouquet, пожелавам на всички ви да бъдете най-обичаните жени на света Grinning
Добре дошли и безпроблемна бременност от тук нататък на новите мами!
Лелееее Ани снимката е толкова детайлна, страхотна е! Няма нищо общо със снимките от другите ехота. И аз се замислям дали да не отида на 3Д, особено след като съм кървила. Много се радвам за теб Ани  bouquet ние сме с еднакви термини, което значи, че и моето бебоче би трябвало да изглежда така Laughing Ох с цялото си сърце се моля да няма повече проблеми за септемврийските мамите Praynig Praynig Praynig
 Тhumbеlina, не съжалявай за нищо! Сигурна съм, че ще си намериш още по-добра работа след това  newsm10 щом сега са те оценили и после ще го направят!
Мелиса надявам се всичко да е наред и просто да си попаднала на не особено компетентни доктори.  Praynig Само се опитай да бъдеш спокойна и потърси читав лекар. Късмет миличка!

Ох аз да се оплача Sad днес трети ден съм на работа и незнам къде се намирам просто! Носът ми е запушен, не мога да дишам.От снощи започнах да кашлям. Вечер като се прибера след работа имам температура 37.2 и след час спада. Мислите ли, че може да е от бременността? Аз така се успокоявам Grinning Явно грипа си ме повтори Confused
Няма да ви надувам главите повече!
Лек ден и целувки за всички Heart Eyes

# 233
  • София
Добро утро и от мен !
Честит празник и много слънчеви емоции днес   bouquet
Да ви е сладък деня

Ужасно ми се спи, нечовешки...изобщо не знам как стоя на работа, а и от вчера много почна да ме боли корема, което ме шашка много Weary и не знам дали да ходя на лекар, какво да правя...само болка - без кървене, без нищо  Sad Случвало ли ви се е така???

Поздрави от мен и до скоро

# 234
  • София
gia_fire, спокойно мила, и мен в началото много ме болеше дни наред, но доктора каза, че е нормално, все пак матката се разширява. Имаш ли коремче вече, моето след като се поду, спря да боли  Crazy  Все пак, ако искаш, за твое успокоение отиди на лекар или му се обади.
Винти, по-добре си вземи осцилококцимум за всеки случай, дано да не те повтаря все пак  Praynig

# 235
gia_fire, не се притеснявай мен почти всеки ден ме понаболява корема Rolling Eyes в началото ми изписаха но шпа 3х1 защото това били контракции, но в последствие лекаря при когото започнах да ходя след проблемите ми обясни, че матката расте и се опъва и затова са болките. Важно е в същност и колко те боли де Confused обади се на лекаря си ако искаш.
хе хе thumbеlina ме е изпреварила Simple Smile
thumbеlina, мила, преди години съм пила два пъти осцилококциум и се разболях като куче Sad при мен нещо не действа. Като се разболях преди 2 седмици пих едно друго хомеопатично грип хил се казва и мисля, че от него свалих температурата. Но все пак и от хомеопатията ме е страх да ти кажа Sad

# 236
Айде и аз да се изплющя във форума  bouquet
ЧЕСТИТ ПРАЗНИ МАМЧЕТА,ЖЕЛАЯ МНОГО ЛЮБОВ И МНОГО УСМИВКИ ПРЕЗ ДНЕШНИЯ ДЕН.ОБИЧАЙТЕ СЕ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ,ЗАЩОТО ЛИБОФФФТА Е ВСИЧКО

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Heart Eyes Heart Eyes txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
МММ така от списъка на пишешщите ми липсва най-главното лицеБЕНИЧ-муцка къде избяга.Надявам се всичко да е наред при теб.Аз за болките в корема пия профилактично по едно но-шпа на ден.Не че не ме наболява де,ама се търпи все пак.
ВИНТИ-защо те е страх  да ползваш хомеопатични лекарства.Всички доктори ги отричат-естествено освен хомеопатите.Но това е защотот мислят че те не помагат.Аз не мисля така.Гледах тез дни по скат телевизия  едно предаване Биберон,.Там една хомепатка разказваше за децата как ги лекува.Имаше и родители който от години си лекували децата така и с амного доволни.,Даже тази събота от 14 час мисля че беше или от 14,30.Не съм сигурна ще приказват за ХОМЕОПАТИЯТА по време на бременност.Не го изпускайте да го гледате.
Аз съм много за те зи лекарства Peace Peace Peace Peace Peace
Аз сега пия осцилококцинума и парагрип-и двете са хомеопатични и съм доволна.Мъжът ми изкара 4 дена на легло с висока температура без да я смъкне.А аз имах само един ден висока температура.И си мисля че това се дължи на осцилокцинума дето започнах да го пиоя 2 дена преди да се разболея.Но както и да е всеки си мам мнение естествено.

Оххх с тез торти дето сте ги изплющяли тука във форума ми потекоха лигите-много апетитни изглеждат да ви кажа newsm08 newsm08 smile3534.Ще налапам монитора чак  Hands Clap  Hands Clap
Аз май ще изляза малко да си разходя трътката smile3539 sohappyче я вижте как е изпекло бе Flowers Sunflower
цунки за сега от мен.И като гледма с тез темпове до септември месец ще изпишем форума направо  Stuck Out Tongue Winking Eye 55  love001цунки

п.с.Радвам се че ви е харесала снимката-таман ще си придобиете представа как изглеждат вашите бебоновци  ylinfant

# 237
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честит празник на всички ви!
thumbеlina, мила, съжалявам за работата, но съм сигурна, че ще е за добро и че ще получиш по-хубава оферта, когато му дойде времето.  bouquet

Моя милост съм добре, благодаря ти за вниманието!!! Hug Утре ще ходя да си взема направление от личната лекарка и ще гледам следващата седмица да се занеса нанякъде за ЖК - най-вероятно към Токуда, макар че още не съм го решила съвсем този въпрос. Иначе при моя лекар съм чак на 01.03., затова не съм се хвалила с някакви новости. Wink

# 238
Леле колко бързо пишете аз не мога се вредя  smile3523
Първо да честитя на всички празника да сте много влюбени и да се обичате със мъжовете си и всичко друго ще е наред. Мислих си и аз някоя сладкотия да ви изпльоскам, ама ще се въздържа Grinning.
Пък да знаете аз тази нощ щях да убия мъжо fight. Не знам какви щуротии сънувах, ама ме ядоса на сън и както си бях в някво такова полу заспало полу будно състояние и го защипах по коремче. Той като взе че скочи и вика какво става защо ме щипеш и аз '' ми щото ме ядоса ''... и той милия се чуди какво да каже и заспа...
Обаче тоз моя сън пак като ми влезна в главата( нещо не ме слушаше ) и след малко пак, ама този път се усетих. Таман бях посегнала да му забия един юмрук и се спрях ritnik...
А миличкия като стана тази сутрин и имаше синина от щипането много жал ми стана... и се чуда да се смея ли какво да правя.
Чакайте сега малко по сериозно. Някой беше споменал за подутите крака. При мен не се подуват, ама някакво напрежение усещам все едно съм ходила цял ден като мускулна треска такова, но си мисля че това е защото не се движа много. Иначе изследвания си правих и всичко е наред.
За болките в корема и аз четох че е нормално и мен си ме понаболява, но не е постоянно и се търпи- така че спокойно.
Обаче съм забелязала че от известно време сложи го към 1 седмица гърдите са почнали да ме понаболяват. Те си бяха бая пораснали, но им нямаше нищо, а сега...
Вечер не знаете какво облекчение ми е като го махна тоз сутиен и един масаж да им ударя... като нов човек съм.
Мамита вие мажете ли си вече коремчетата и гърдичките с мазила. Четох, че гърдите е хубаво по от ранко да се мажат, а коремчето чак към 4 месец като почне наистина да расте Rolling Eyes...
И какви мазила използвате това също ми е интересно...
Уффф пак се разписах много... ся се чудя дали да не ида да се поразходя малко motor или пък да се пльосна в   sleepuu да позяпам тв. Тук е ужас времето едни облаци, ама пък за 1 път от доста време не ми се гади....
Хайде стига съм ви занимавала цунки на всички и приятен ден ви желая пък ако не се мерна до вечерта приятна вечер с половинките   1dating и много много да се обичкате  Two Hearts  loveuuu txtloves...

# 239
BEBE-ти си го пребила твоя мъж от любов баш за свети валентин Mr. Green Joy Joy JoyРазказала си му играта от раз
Няма страшно-преди 2 седмици моя мъж ме преби.както си спим и аз явно в съня си съм докоснала неговия крак-и той като си вдигна кракъ и като ме изхънди с него в моя крак чак подскочих.И на сутринта викам ще му се карам.Събуждаме се и  той ми вика "мИло таз нощ сънувах че ме биеш и аз да се защитя,в съня си ти ударих кракът и докато се усетя замалко и втори път да те одаря.Ти само изоххка едно жално че те заболя.Много ми стана мъжно "
А аз му викам -малллеееее щях да те убия ти казвам таз нощ чудя се аз за кво ме издъни така с крак а то з акакво било.Ами сега да взема да те набия беким да знам за кво си ма ударил Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мен май-ма домързя да излизам.Трябва да готвя нещо ама незнам какво.Вече полудявам с тва готвене-немогада го измисля и тва е. #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт