Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои методи за предотвратяване на стрии по време на бременност и как мога да предотвратя появата им?
Какво е мнението на майките и бащите относно присъствието на другия по време на раждането?
Какви са някои методи за лечение на гъбички по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои методи за предотвратяване на стрии по време на бременност и как мога да предотвратя появата им?
За да предотвратите появата на стрии по време на бременност, важно е да поддържате кожата си добре хидратирана. Редовното използване на специални кремове или масла за тяло може да помогне. Препоръчително е да започнете да използвате тези продукти в началото на бременността и да останете последователни в употребата им, независимо от марката. Целта е запазване на еластичността на кожата. Някои популярни опции включват кремове с медицинска козметика, кремове Icarov или Mustela, бебешко олио Johnson's или зехтин. Освен това избягването на прекомерно наддаване на тегло също може да помогне за предотвратяване на стрии.
-
Какво е мнението на майките и бащите относно присъствието на другия по време на раждането?
Мнението на майките относно присъствието на бащите по време на раждането варира. Някои майки не го одобряват, тъй като смятат, че това може да ги накара да се чувстват неудобно, докато други предпочитат партньора им да присъства, но извън родилната зала. Важно е да уважаваме избора на всяка майка и да осигурим подходяща подкрепа и комфорт по време на раждането. Наличието на баща по време на раждането е лично решение. Някои майки смятат, че това е важно за съпричастността и участието на бащата в този специален момент, докато други предпочитат да бъдат сами. Важно е двойката да обсъди предпочитанията си и да вземе решение заедно.
-
Какви са някои методи за лечение на гъбички по време на бременност?
-
Как да се справя с гаденето по време на бременност?
-
Как да се подготвя за раждането и какво да очаквам?

обаче вечер като заспиваме вече и Авел все решава че трябва да си сложи ръката на коремчето ми, пък на мен ми дотежава и все го бутам... Абе с две думи гушам си го ама в последно време искам вечер като заспиваме вече и да е поне на 1 ръка растояние от мен докато заспя пък после да си шава както иска. А той не го знам защо обаче от няколко дена ми е иззел ролята. Аз нали много обичам да се обърна с гръбче към него и той да ме гушне, ама от 2-3 дена той взе да се върътка и да ми опъва ръцете да съм го гушала
. Ама като се врътне и ми взима всичкото одеало и аз докато се усетя си зънзърикам. И таз нощ пак така, ама аз вече като тръгне да се врътка и се вкопчвам в одеалото и дърпам с все сила към мен за да не ми го отнеме
...
пък до където стигна.
, а той щял пак да си спи при мама и тати...
Звучи ми разумно и се спрях на този вариант - ЖК някъде към ЗК, а всичко друго - при моя лекар в Шейново.
Страшна работа нали?
Голям човек!
e da ama si predpla6ta6 dostypa na konkreten kompjutyr.
,4e sym povry6tala dotuk samo dva pyti i v4era sutrinta poznajte 
Кураж!!!
На мен най-голямото ми провинение е, че една нощ му бях "откраднала" възглавницата на милото

по цял ден. Гади ми се неуморно, през 1 час....... незная при някоя от вас така ли е ? Инъче съм повръщала само един път, ама като се замисля и гаденето ми стига
.
То човек да се обърне за момент и вие
, а моето съкровище взе, че ми се обади по телефона да ме чуе и аз пък го нахоках, че видиш ли вината негова, че не мога да резервирам
... е.... како да ме прайш
щом се обичаме, ше се търпиме
В крайна сметка ше сме заедно с родителите си по домашно, спокойно и неангажиращо 
Само, че мъжлето ми още щом се прибере и се мята на корема ми
с " Я да видим как е малкия дивак

.... не знам, обаче аз продължавам с каиптан Драйфус и много се притеснявам
Иначе пък имам един апетит
ама после преяждам ли какво и като ми зелне пред очите 
ама .... не не..... смятам да е чааааааааак на 02 Март.... че тогава по последни данни от Доки
ше се гледкаме на 3Д ехо и ......