Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои методи за предотвратяване на стрии по време на бременност и как мога да предотвратя появата им?
Какво е мнението на майките и бащите относно присъствието на другия по време на раждането?
Какви са някои методи за лечение на гъбички по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои методи за предотвратяване на стрии по време на бременност и как мога да предотвратя появата им?
За да предотвратите появата на стрии по време на бременност, важно е да поддържате кожата си добре хидратирана. Редовното използване на специални кремове или масла за тяло може да помогне. Препоръчително е да започнете да използвате тези продукти в началото на бременността и да останете последователни в употребата им, независимо от марката. Целта е запазване на еластичността на кожата. Някои популярни опции включват кремове с медицинска козметика, кремове Icarov или Mustela, бебешко олио Johnson's или зехтин. Освен това избягването на прекомерно наддаване на тегло също може да помогне за предотвратяване на стрии.
-
Какво е мнението на майките и бащите относно присъствието на другия по време на раждането?
Мнението на майките относно присъствието на бащите по време на раждането варира. Някои майки не го одобряват, тъй като смятат, че това може да ги накара да се чувстват неудобно, докато други предпочитат партньора им да присъства, но извън родилната зала. Важно е да уважаваме избора на всяка майка и да осигурим подходяща подкрепа и комфорт по време на раждането. Наличието на баща по време на раждането е лично решение. Някои майки смятат, че това е важно за съпричастността и участието на бащата в този специален момент, докато други предпочитат да бъдат сами. Важно е двойката да обсъди предпочитанията си и да вземе решение заедно.
-
Какви са някои методи за лечение на гъбички по време на бременност?
-
Как да се справя с гаденето по време на бременност?
-
Как да се подготвя за раждането и какво да очаквам?

!

.Моя мъж пак отиде командировка
за една седмица сравнително малко,и аз си празнувам самичка
.Това ще бъде още малко ,както ви споменах ще неще ще си смени работата(мъжо)и няма да пътува ,че сама ще ми дойде малко-повечко с две маймунки вкъщи
.Друго аааааааа не пишете нищо за 08-03-07 ,Аз все си питам.много ми се иска да се състои тази среща-има още малко време решавайте

Дори предадох на милото поздрави от септемврийките, той докато зацепи коя е тази "секта"...
А как ми се иска да ви видя и на живо..., ама няма как да стане...
, и разбира се веднага ми се доспа
Мъжа ми не е от най-романтичните по принцип, но този път се беше постарал много и ми стана ужасно мило - и бонбони, и цветя, и една ужасно сладка възглавница във формата на сърце получих...абе много ме разчуства
(скромно, ама като не знам как да качвам снимки, се надявам да ме извините)!
Желая ви щастие, лубов и едно прекрасно
през септември!

. Сутринта да взема да напиша някой ред и съм се пуснала при октомврииските мами. И чета си аз сега чета си и викам брех де ми се дяна поста бре
и понеже се знам каква съм разсеяна на моменти викам дай да си ударя една проверка и цак хванах се на местопрестъплението
.
. Сготвих аз манджичка и следобеда си викам дай сега ще дремна малко, ама като съм заспала и към 6, 30 се събуждам, а мъжо още го няма
. Аз му викам ми дай ми сега и целувка де и той мляс - мляс и така
пък аз хич не съм по месото и си карах на
ужас чак не ща да си спомням...
...
пък вътре каквото ти си пожелаеш
ужас чак не ми се мисли...