Вече всяка СЕПТЕМВРИйска мама си видя бебока на екрана!!!

• 11 637
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
  • морето и сините вълни :)
шери-спа.Кой ти е любимия доктор чче ще ходиш при него?????

И друго да те запитам,защо толкова рано Папазова те е завела при нея на ЖК. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78На мен ми каза че съм била още в първия месец.А като гледам ти даже си след мен по термин.Аз и викам на Папазова че по мой изчисления трябва да съм в 2-ри месец.Но все пак това са си мой изчисления.
Е гати и работата-сега взех да се чудя защо не ме искат тез хора на ЖК.Или аз взех да си ги въобразявам, разни.
Момичета вие знаете ли че с тез направления е голяма простотия-бях си взела миналия месец направление за доки и сег асе оказа че неможело пак да си взема защотот не били минали 45 дена.ами на човек ако му има нещо по сериозно.какви са тея простотии бе,каква е таз държава,какви са тез управници. #2gunfire #Crazy #CrazyНЕнормални хора

Относно плажуващите Mr. Green-не е полезно да си на слънце и да се ходи на плаж в жегите.Примерно след 4, или 5 часа може.А относно къпането много лекари го отричат,защотот в нащо черноморие какви ли не гадости няма.На мен ми беше хубаво да се кисна но тази година ще пропусна просто.По мое осмутрение.А и не препоръчват басейните-защотот там най-много може да се лепне някоя гъбична инфекция.както важи и за Ваните-така че аз ще седя само под душа Mr. Green Mr. Green

juju42 -ами на моята лекарка ехографа само тя си вижда екранчето,няма друг екран за мен.Като станах ми показа бебето но кел файда-неможах да го видя как мърда.

Момичета вие какво ще кажете за ехографите-опасни ли са според вас.В смисъл честото гледане на ЕХО?????????????????

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМЧЕТА

# 61
А, такаааааа..... брех....преди малко четох за разни тараторчета, супички ...... и така ми се дохапва такова нещо  Stuck Out Tongue Winking Eye та, понеже бачкам в хотел и по обед ни хранят   chef та, отивам с бодра крачка към ресторанта и се чудя какво ли е сготвил най-добрия ми приятел (главния готвач)  nuts И познайте.... пилешка супичкааааааааааааа  moresmile лелееее.... eat така хубаво ми стана  Hands Clap похапнахме си сладко (те колегите още не ме знаят..... а и как да ме знаят с тази липса на коремче  newsm56
Та, сега ....  bdbaloni на съпруга на Ани-бани  cheers
Относно морето..... за сефте ще ми е и не знам как ше се отпусна да се покажа с един издут балон на плажа ... гола голеничка с някое и друго платненце по мен  smile3557 ... ше видим как ше се чувстваме, може пък да ми хареса   grinning039
Анири,  не се тревожи  nuts катеренето на стълбички никому не би навредило, освен ако не си натоварена с някаква тежест, напротив Simple Smile Тъкмо ще стегнеш дупето  Grinning
Страшни сайтове сте пуснали...... шефчето само да не ме усети, ама вече половин час се ровя вътре и ми е едно такова готинкооооо   angel008
Беничyesyes  newsm74
Сладка мама,  ако бях аз нямаше да чакам..... каквото съм едно такова шавливо smile3540... все щях да си намеря някой доки, с който да видим бебо  search
Относно cilverarrow,    33uu .... ай стига бе ..... за какво сме се събрали тук .... да се сърдим ли ? Адски съм щастлива, че сме толкова много и че всяка споделя проблемите и радостите си ... не мисля, че чак толкова трябва да се издребнява ...  thumbsup

Айде стига съм философствала, че .... да не дотегна и аз   tiptoe

Позрави на всички, целувки и да се пазите много ей  55

И добре дошла на новата мама bravy  Hug

# 62
Здравейте,
Аз се включвам само да поздравя новите попълнения bravy и сладка мама smile3525
Добре дошли при нас и дано няма повече сърдити!
То всеки си пише тука не само да сподели, но и да си изплаче душичката. Мен не ми е неприятно, когато някой не ми отговори. Знам, че тук съм на място, в което всички преживяваме едни и същи емоции - и хубави и лоши. Всички сме колкото щастливи, толкова и притеснени. Така, че момичета, мноооого се радвам, че сме тук smile3521!

# 63
Ани бани, в началото като ме пое доки и искаше често да ме гледа това беше първото, което я попитах. Тя ме увери, че това с нищо не би навредило на бебето. Доколкото съм чувала и аз днешните ехографи не облъчват по начина, по който са облъчвало едно време. Не съм много сигурна наистина, обаче БОГА МИ искрено се надявам да не влияе по никакъв начин зле на беболино  Praynig

# 64
Здравейте момичета  Hug
От няколко дни се чудя дали да пиша в тази тема, тъй като по мои изчисления термина ми е на 28.09., а аз пиша в октомврийските мами. Всички тук сте много приятни, много ви се радвам  Hug
Казвам се Венета, на 33г съм, това ми е втора бременност. Все още не съм чула сърдечна дейност, другата седмица съм на преглед и дано всичко да е наред  Praynig  Praynig  Praynig

# 65
Пу първа да кажа здрасти на венити Grinning
Ами то какво да ти кажа, и аз съм на 26-ти - то може и октомврийско да излезе, така че пиши си тук, не знаеш бебо какви ще репи да ги свърши и кога точно да се появи Grinning Някъде четох, че само 4% от бебетата се раждат точно на термина Simple Smile
Няма да се притесяваш за прегледа - всичко ще е наред! Всички май минаваме през едни и съш тревоги, не се притеснявай!

Feminine, не съм чувала честото гледане с ултразвук да причинява вреда на бебо. Сега като имаш възможност, гледай се. Вчера като си говорих с майка ми, тя каза, че са я гледали 2 пъти на ехограф, докато е била с мене. Представяш ли си? Аз лично сигурно ще полудея! И то навремето са гледали на ехограф примерно ако има съмнения за близнаци или нещо такова.

Ей, момичета, абе много се шашкаме бе, хора! Трябва да сме по-позитивни и най-вече по-спокойни! Пак от бабините деветини на мама - Когато не си спокойна, ще ти се падне ревливо бебе, та да те видим тогава Grinning
Хайде, че напоследък мноооого ми се пише, а не мога да се спра Sunglasses

# 66
здрасти на всички мами
като чета кой как е с яденето и аз да не остана назад и да споделя  newsm62  - до преди две седмици ми се ядеше снежанка и ядях в несвяст по цял ден само снежанка
сега ми се е отвратила и даже се чудя как съм я помирисвала
от някоколко дни съм на етап пилешка супа и айрян  newsm62 обед, вечер и по кръчми - само пилешка супа ям
а сутрин отивам на работа с 3-4 малки шишенца айрян и вечер като се прибера пак с него си лягам  Smile

анири, като гледам как ми се изменя вкуса и обонянието всеки ден, нищо чудно наистина след някоя друга седмица да мога да си ползвам крема за стрии yes

а за мазането със зехтин и масла - по принцпи съм за, обаче те попиват трудно
а аз ходя на работа
и ми трябваше нещо което попива много бързо и не цапа дрехите
така че масла и други такива засега просто не ми вършат работа от практична гледна точка

ани-бани, ходя при петинка цветкова
мои приятелки и колежки и познати са ходили при нея, ходят и в момента и досега не е имало недоволни, та затова и аз съм при нея
и нямам оплаквания засега никакви, много е мила и внимателна, като кръвнах слабичко миналата седмица ме прие веднага без час без нищо
има 3D и 4D  Peace

# 67
Хахаха,  Grinning мишок, ше ме попилееш  Grinning
Много си готина наистина  Hug Първа си, първа  hahaha
Ух....за ехографа и аз мисля като тебе   Wink
В интерес на истината и майка ми ми е казвала, че едно време....тънта мънта, не са ходили - само веднъж-два пъти, при което аз  smile3556 направо не можех да повярвам. Верно, по-разглезени сме с днешните технологии ..... обаче пък едно време са се раждали здрави бебета ..... докато сега този бум на нежелани аборти в първите седмици..... направо тръпки да те побият.  Tired Face По принцип си мисля да разредя все пак прегледите на ехограф.... не за друго, ами .... да ми е по-готино като след 2 седмици или 3 да речем видя едно ОГРОМНО бебе в мен  Mr. Green
Иначе....момичета ... кога се мажете с кремове против стрии ?  newsm78 Аз засега го правя след като си взема душ .... или е необходимо сутрин и вечер да се мажем  newsm78

# 68
Кокошчице-и аз мисля там да ида при нея за някой друг преглед.Чувала съм много добри неща за нея.Но не мисля да се записвам там на ЖК.Де да знам.То май-от много чудене накрая ще увисна с най келявия доктор.То така или инъче пак ще ходя при друг мой си лекар а това ще е само формалност един вид.Аз ходих при Давидков преди 2,3 седмици -доста нахакан лекар ми се струва.И мног му знае балалайката-но от прегледа останах доволна.Вика ме сега пак на 12-ти на преглед чудя се дали да отида newsm78 newsm78 newsm78
Направо обиколих лекарите тука  ви казвам.
Коки -Петинка Цветкова работи ли събота????И каква и е тарифата за 4 Д-то.Аз съм много навитак да отида на преглед при нея-но след време.

Ама днес сте много активни бе мацки Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenМного ме кефите само така Hug Hug-аз уж щях да ходя в куФнята  да готвя изненади на любимия ама ме домързя нещо.
А и тука едни вкусотийки сте разхвърляли да ми потекат лигите.Фемине ти с тез супички -да не дойда и аз при тебе да ти правя компания по супичка Party PartyМного ги обичам и аз

ВЕНИТИ
-добре дошла скъпа .Ще ни растат тубите заедно.Когато дойде  бебока важното е всико да е наред.То като гледам може и аз да мина при августинките....но живот и здарве когато дойде бебока
ай после пак ще се изплющя с някой постинг  bouquet  bouquet
ОБичам Виииииииииии

# 69
Здравейте на всички настоящи и бъдещи мами:). От известно време ви чета редовно, но вече реших и аз да ви пиша. Страшно много ме кефите, честно много се забавлявам с вас. За протокола: 29 год., първа бременност, от Варна съм, моята зодия, както и надявам се на бебо е дева 07.09 /съм аз/, а терминът ми е 21.09. Аз малко като на разпит я подкарах, дано да не съм пропуснала нещо. Пожелавам на всички лека и спокойна бременност и все така задружни, както досега Grinning.

# 70
ani-bani, искам да те питам за първия ти преглед при Давидков, какво вижда толкова рано? Мисля, че още органогенезата не е завършила  newsm78. Чела съм много и различни мнения за него, но всеобщото мнение е, че е изключителен диагностик.
Момичета  Hug, да ви кажа, покрай мен само за бременност и бебета се говори, две от приятелките ми са бременни, колежката ми също (само 2 жени сме в офиса, другите са мъже), само за това чета, човек колкото повече информация има, май толкова повече се притеснява  Rolling Eyes Поне съм доволна, че не ми се гади, само много ми се спи, но няма как, на работа съм  Naughty

# 71
  • Sofia
Здравейте!
Аз тъпо и упорито не отивам на преглед, докато не ми оправят осигуровките, за да взема направление.
Гади ми се целодневно, почти не ям, но дрехите ми се опънаха.  Close
При втора бременност по-бързо изпъква коремчето, защото мускулната стена е разхлабена от предишната бременност.
При мен още не личи, нищо че ми е за 3-ти път.

Предишните 2 пъти се мазах с най-прост мазен крем  - лимонов   на Лавена.
Нямам нито една стрия на корема, а съм предразположена (по други места имам от едно напълняване).
Пак него ще ползвам!

# 72
Първо добре дошла на ДУДАЛАНКА-весело и приятно изкарване при нас  мила.Доибре си ни дошла,... Hug Hug Hug HugЕй варненките се увеличиха  Hug Hug Hug Mr. Green

Венити-ами аз като ходих при него бях в 7-ма седмица.Тогава нали ти казах защо ходихме при него.Малко по спешност-защото една кукундрела ми каза че съм имала кухо яйце.Та затова хукнахме веднага при него,.Тогава той ме прегледа доста обстойно и се оказа че на ОНАЗ кухото яйце си има пулсиращо сърчице.Тогава камък ми падна от сърцето Whistling
След това ми гледа яйчниците-от който не остана особенно доволен-и двата ми яйчника са с кисти.... и не е добре работата.Каза че най-добре е бебо да се вади секцио и след това да ми изчистят кситите.Но има доста време до тогава.Така че каквото сабя покаже.Че е диагностик диагностк е на 100%.

Ама е доста нахакан и със ОГРОМНО САМУЧУСТВИЕ.Но явно човекът си го заслужава все пак.До колкото знам ще се сдобива в най-скоро време и с 4D ехограв.Прави ми изследване  да се убеди че кистите са ми доброкачествени-и слава богу са Praynig Praynig

# 73
  • София
Ей, ама днес наистина е един прекрасен слънчев ден  Grinning Толкова активни не помня от кога не сме били  Grinning
Здравейте Bravy, Veniti, dudulanka, честита бременност   bouquet  Да си изкарате весело при нас и през септември/октомври да гушкате големи и усмихнати бебоци!
Много варненки станахте, браво на вас  Grinning
Ани бани, честити ти рожденник и шаващ бебок, жалко че не си го видяла, но важното е, че сърчицето тупка и всичко е наред  Peace Дано се запишеш при най-добрия доктор след цялото това умуване  Simple Smile
Фeминине, завиждам ти за обяда, аз се мъча с разни сухарии тук, нямам голям избор, а толкова ми се ядат салатки  Tired
Момичета, правихте ли си изследвания, мен ме пратиха утре сутрин на изследвания за хиляда неща и на ЕКГ. Чудя се не е ли рано  newsm78
И сега по една странична тема (извинявайте, че днес толкова ви тормозя, какво щях да правя без вас  Heart Eyes ) Току що ме поканиха на интервю за една страхотна работа, за която си мечтаех. Ужасно съм притеснена заради специфичното си положение, чудя се има ли начин да ги убедя да ме вземат, след като толкова скоро ще трябва да изляза по майчинство (ако живот и здраве всичко е наред)... Шантава работа  Thinking

# 74
Ола-ла, тумбелинка, добре си се подредила с новата работа! Според мен, ако са те харесали, ще те вземат, пък и ти не си длъжна да си казваш всичко:) В 9-та седмица можеш спокойно да минеш метър, пък после - хоп, шефе, изненада  newsm10

А за изследванията - и моите са назначени за 9-та седмица, май си е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт