Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 78 (м. март)

• 39 461
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 960
Хайде да не обсъждаме наркотици като начин за отслабване.

# 961
Хайде да не обсъждаме наркотици като начин за отслабване.

Аз точно заради това ги споделям тия неща, защото има много хора, които прибягват до това като начин на отслабване, а това е най-грешното нещо.

# 962
И да те чете няма гаранция, че ще го вземе предвид изобщо! Това хората сме голяма работа и си лежим на тая кълка, че “това за мен не се отнася, то се случва на другите” и нали ще си правя каквото си знам.
Аз съм с хипо и пих хормон известно време, защото имах симптоми, които пък не бяха заради хипо, а заради объркан хап - хормон… Абе дълга и широка, но като махнах на своя глава обърканоя хап (хормон) ми изчезна симптоматиката и ендо ми спря хормона. Въпреки хипо до сега не ми го е предлагала или изписвала пак.
Да помоля да пускаш коментарите за наркотиците в скрит текст, че тук ни четат много хора на най-различна възраст и да не бъдем причина за нечие лошо решение.

# 963
Не знам как да ги пускам в скрит текст, моля модератор да ми изтрие постовете, съжалявам и повече няма да пиша подобни неща.

# 964
Много хора са си патили и от Саксенда.
Но като нищо някой ще "похвали" как успял да свали еди колко си и някой търсещ лесния начин ще се подлъже.
За мен е било важно да сваля кила, но не с всички средства, не съм пренебрегвала здравето си.
Познавам жена чула, че 30 дни на шоколад и ще отслабне.
Да, свали кг. 30.
После стана диабетик.
Така става когато се вторачваш само в килата и се правят глупости.

# 965
Няма смисъл от триене в темата, според мен. Виждала съм какво става, затрива се дадено мнение и всичките дето отговарят на него, дори и те сами по себе си да са полезни.
А ако някой е склонен да прибегне към такива "методи" за отслабване, няма това да го спре че точно при нас не го пише...
Сега, при теб с това хранене което описа на предната страница, според мен е било въпрос на време да се появат проблеми. То хубаво, като си млад много можеш да понесеш, ама на тялото ти в един момент му писва от теб и ти го връща. И за гадното хранене, и за стреса, и за наркотиците. Работата на черния дроб е много важна в това всичкото, а има ли токсини те стават приоритет и другото остава "за после". Това е положението, от тук твоята работа е да оправяш щетите и да не ги допускаш пак същите. Толкоз.

Елора, то това си се случва. И за Саксенда, и за Оземпик, дето стана толкоз популярен щото някоя си чалгаджийка била отслабвала с това. Ще ме прощавате че не я пиша поименно, не ги знам и не ме интересуват.

# 966
Не знам как да ги пускам в скрит текст, моля модератор да ми изтрие постовете, съжалявам и повече няма да пиша подобни неща.
Ето така слагаш текст в скрит текст (само трябва да премахнеш интервалите, които аз съм добавила  в скобите)
[spoiler ]каквото искаш да скриеш пишеш/пускаш тук[/spoiler ]
Имаш 24 часа за редакция на мнение. Идеята е не да ги затриеш, а да ги скриеш - не излизат с търсачките Simple Smile

# 967
Моята "картофена" салата за утре е готова.😃

Скрит текст:

"Картофите" са от глава целина.😉 Сложих целина, червен лук, праз, масло, оцет, сол, черен пипер. И най-важната съставка- куркума за цвят.😜 Както и малко шунка. Утре ще решавам какво още ще добавям- майонеза, горчица, варено яйце. Като истинска картофена салата изглежда- между другото, за първи път правя подобна салата, откакто съм на режим.🙂
И аз мисля, че няма нужда да се трият мнения.

# 968
  • на острова на мечтите
Писах писах и изтрих😭 Днес си взех изследванията. Холестеролът е малко над нормата, но той си беше така и преди. Глюкозата ми е в норма, според лабораторните индикации , но малко ме съмнява. Утре ще погледна точно, че не помня в момента. Триглицеридите са в норма.
Уф, ама че обяснявам и аз. По туй време нещо съм извън фаза.
Долче, много добре изглежда. Ще копирам идеята а резене.

# 969
Долче, ама варена ли е  целината?

# 970
Да, Елора, варена. Обелих целината, нарязах я и я оставих да къкри под капак в подсолена вода за 15 минути+ остана още толкова време на топло захлупена с капака. После с куркумата и разбъркването, за да се овкуси, съвсем го докарва на вид на варени картофи. Ще видим и на вкус как ще е. Имам си и 900 мл бульон от целината.
Данилу, при вас има разкошно резене, сочно! Слагала съм в супи вместо картоф (защото не съм имала картофи, не съм била на режим тогава) и добре се получаваше.

# 971
На вид да, ама на вкус едва ли Grinning

# 972
Е, ще видим по-късно дали ще прилича на картоф /поне донякъде/, но при всички случаи очаквам да ми хареса.🙂

# 973
Има си лек аромат целината, поне за мен. Иначе на текстура що-годе го докарва. Правила съм и във вид на "пържени картофки", там вече няма как да е същото. Ама е вкусно, де. А така в салата както има и други аромати, може и още по-близко да е, ако не се усеща да мирише на целина.

# 974
Ааааа, лек аромат 😎.
За мен е силен, направо непоносим. И друг път съм писала, че до едно време го толерирах. И като " презобих" с едно пюре от целина, и дотам.
Уж имаше и други неща за баланс.
Всеядно съм, но с тези глави приключих.
Та пожелавам на Долче да си го хапне с кеф. Аз вече подминавам. Само селъри си хрупам.

Общи условия

Активация на акаунт