🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 6

• 15 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
DigiLUP проучи социалните медийни отражения
на местни телевизионни сериали на екрана.

# 121
Интервю с Мустафа Мерт Коч, в което той говори и за Чаатай Улусой

https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1764697276356718750

в тази част говори за Чачо (Нези ти си наред...)
Много беше дълго това интервю. Аз разбрах само приятели от 8 години.

Нези, синя или черна е качулката няма значение. Сложи ли я, си мисли, че го няма. Като малките деца.

# 122
Интервю с Мустафа Мерт Коч, в което той говори и за Чаатай Улусой

https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1764697276356718750

в тази част говори за Чачо (Нези ти си наред...)
Боже, този човек говори толкова бързо!!! Hushed
"Не съм написал песента специално за никого.
Просто дойде, заедно с Чаатай направихме мелодията. Да,с Чаатай в дома му."
Казва,че са много близки приятели от 8 години,също и съседи.
Када,че напоследък покрай него всички били изчезнали, само Чаатай останал до него .
"Наистина има 3 или 4 души около мен и един от тях е Чаатай.Споделям чувствата си  само с него докато пиша.Той ми помогна много, докато го правех, също и с китарата. Той свири много добре на китара.
Тъй като знанията  му са доста добри, те също ме учат на нещо.
Ние споделяме един с друг.Иначе аз се затварям в себе си.
Написах песента, когато бях интровертен, написах я, когато изведнъж стана тихо.
Така че, ние си казахме о, нека направим нещо подобно, намерихме мелодията.
След това се прибрах вкъщи, след като имах мелодията, отне ми 17 минути да напиша текста,излязох в задния двор и го написах за 17 минути. Всъщност го надрасках.Това са местата, където е снимано, не са ли толкова ценни?
Имаше моменти,когато исках да кажа нещо,но никой не го чуваше, сега мълчах и бях чут.Така че всъщност тишината беше писък."
Вие споделихте стори от колата с Чаатай.
Бихте ли успели да достигнете до толкова много хора, ако не го бяхте  споделили?
"Съгласен съм,  ако не беше Чаатай, нямаше да се чуе толкова много.
Ние просто отивахме някъде с колата.
Пуснахме песента ,тя вече беше излязла.
 Не съм мислил да направя такова нещо,но той каза да го споделя веднага, каза, сложи това веднага.
Направихме го заедно, защото той също знае моята борба по отношение на музиката.Той казваше-  един ден ще дойде твойто време, защото го правиш толкова добре."
Каква е тази меланхолия от двама талантливи и красиви мъже?
Навън има милиарди момичета, които искат да бъдат с вас.
"Отстрани изглежда така, повярвайте ми, животът ни  не е такъв, Dreams Lives или както мислите. Всички мислят така.
Кълна се, няма такова нещо, напротив, двама души седят от другата страна и свирят на китара. Разбираш ли? Кълна се, че става така.
Надявам се да продължим заедно."
Надяваме се, че във вашите записи в това студио е свирено с китарата на Чаатай.
"Има моменти, когато Чаатай свири на китарата си в записите.
Ще дойде време, когато ще правим текстовете и музиката заедно.Имаме още 2-3 неща заедно."

И разговора продължи за него.
Гери,наистина е  доста дълго интервюто, слушах го в ютюб.
А и тази журналистка, постоянно го прекъсва и говори. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 22:29 от NeZ_9

# 123
Аз съм много впечатлена.
Нези,благодаря! С други думи песента е обща. Чак и други неща са направили.
Всъщност той явно изобщо не е асоциален, както го обвиняваме. Той е предложил да го качат. Има някаква загадка тук.

# 124
Искал е да му помогне, като един от най- близките му приятели,  ако не и най-близкия.
Казват,че Чаатай имал музикално студио в дома си. Мустафа Мерт също. Явно често се събират и творят заедно.
Дано да чуем още от тях!
Ново от сета - Айдан и Дахан отново в спор!

Как успяват да играят сред тази тълпа от хора?

# 125
Направо я чувам как го пита каква е тази, с която я е сменил. Sweat Smile
Даже и тя е облечена в черно. Може да тя пък да се крие от майка си.

А колкото до приятелството си мисля, че сякаш е обиден повече на медиите, отколкото да е асоциален. Аз го следя отскоро. Едно истинско интервю няма. Постове само ако има нов проект излязал. И то не прекалява. А за приятеля си сам е предложил. Определено знае какво ще се хареса, но не го прави за себе си. За други няма проблем. Но не иска да набляга на себе си. Много е странно.

# 126
Така е,Гери!
И аз съм с такива впечатления. Разочарован е от медиите и не желае да се показва пред тях, камо ли пък да говори за личния си живот.
Това не му пречи да помогне на приятел!
Шифанур, Селих и Джем Карджи се забавляват заедно.

# 127
Според мен, колкото и да е извратено, тя имаше много по-добра химия с Бадемджи, отколкото с Чаатай. Лично мнение. Силни им бяха сцените, но по-интересна беше като играеше с Димитри.

# 128
Нези, благодаря за превода!
Песента наистина е много хубава.
Както установихме по-рано, Чачо е интроверт, а не асоциален.

Mustafa Mert Koç - Sessizim

# 129
Направо я чувам как го пита каква е тази, с която я е сменил. Sweat Smile
Даже и тя е облечена в черно. Може да тя пък да се крие от майка си.

Не знам за какво спорят пак, но колко ли е трудно  да се концентрираш върху ролята си по този начин, когато цяла армия от любопитни хора се взира в теб, докато ти трябва да играеш ролята си автентично и с чувство ?

# 130
Нези, те са свикнали, абстрахират се от тълпата и снимат до откат.
А и това едва ли са любопитковци, по-скоро са статисти към епизода.
Когато има снимки, улиците ги затварят, но снимачните екипи са достатъчно големи и без статистите.

В Капките победи Зомбори....доволна съм!

Нези, гледах "Бригада нов дом", Калин го знам от участието му във "Фермата". Беше супер позитивен и спокоен човек. Същата спокойна личност е и в "Бригада нов дом". И в живота ли е такъв?

# 131
Да, Калин е сто процента такъв,какъвто го виждаш. Аз и на него му казах,че той е роден да е пред камера.  Супер естествен. Държи се така, както и в живота.
Между другото скоро бригадата ще правят малък ремонт вкъщи.
Калин определи срок за изпълнение 20 дена.
След последното предаване, му казах,че като гледам какво правят за пет дена, у нас би трябвало да свършат за няколко часа. Joy

# 132
Да, Калин е сто процента такъв,какъвто го виждаш. Аз и на него му казах,че той е роден да е пред камера.  Супер естествен. Държи се така, както и в живота.
След последното предаване, му казах,че като гледам какво правят за пет дена, у нас би трябвало да свършат за няколко часа. Joy
Нали? Аз като гледам какви луди преустройства правят, направо не знам как успяват за пет дена.
Аз като го гледах във Фермата, много бях впечатлена от позитивизма и добротата му и си викам, още ли има такива хора? Явно има, не е поза и игра. И в епизода беше същият сладур...много ме кефи!
Пиша поста на фона на песента на Мерт (пуснала съм си я на повторение)

# 133
Да, Калин е сто процента такъв,какъвто го виждаш. Аз и на него му казах,че той е роден да е пред камера.  Супер естествен. Държи се така, както и в живота.
Нали? Аз като гледам какви луди преустройства правят, направо не знам как успяват за пет дена.
Аз като го гледах във Фермата, много бях впечатлена от позитивизма и добротата му и си викам, още ли има такива хора? Явно има, не е поза и игра. И в епизода беше същият сладур...много ме кефи!
И наистина ги правят за 5 дена!
Сега ще ходим заедно с него и жена му и още едно семейство( Елена от Фермата) в Истанбул. 
Дай Боже да видим и Gaddar! Grinning

# 134
Коя беше Елена?

Общи условия

Активация на акаунт