🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 6

• 15 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
ENVER BALTACI Е МАРКА

# 526
Ох, тоя Енвер е наистина голям образ. Не си представям друг актьор да го изиграе така добре.
Алпер се превъплъти перфектно в образа на Енвер. 
Хумора спаси серията от пълен провал.

Много се смях тук като му вика:
Може би трябва да медитирате сутрин. Иначе тази агресия вече минава границите, скоро ще се пръснеш

И тук:
Джуниър каинчо

# 527
Да, Жаки, много беше забавен разговора между Енвер и Дахан! Grinning
А джуниър каинчо е по лесното! Веднага се ориентира в ситуацията и се лепна за Енвер.
Тя и Лейля посъветва Айдан да прави дихателни упражнения. Grinning
Освен заедно с Дахан да започнат. Може да им се отрази добре! Wink
Коя е репликата, която ще запомните от епизод 8?

"НИЕ СМЕ ПРОТИВ НАСИЛИЕТО!"

# 528
В този епизод са много.
Толкова много хумор и имаше, че от всяка сцена, можеш да избереш лав.
Сетих се за Еко като като пусна пукотевиците и вика(по спомен): "Знаех, че ще му дойде времето" и ги направи луди калинки.

# 529
💥Дигитално гледане - Gaddar епизод 8 повторения /събота/ ♥
 1. Gaddar 5.06 🥇

# 530
А това са повторенията по телевизията.

YanOda 1,54 | 1,26 | 2,03
KorkmaBenYanındayım 1,52 | 0,94 | 1,38
Gaddar 1,21 | 0,73 | 0,91
KızılGoncalar 1,14 | 1,34 | 1,18
AteşKuşları 1,11 | 0,78 | 0,77
Kardeşlerim 1,08 | 0,64 | 0,83
İnciTaneleri 1,07 | 0,56 | 1,00
KaraAğaçDestanı 1,05 | 0,72 | 0,93
YalıÇapkını 1,04 | 0,71 | 0,88
KızılcıkŞerbeti 1,03 | 0,67 | 1,18
Ömer 1,01 | 0,62 | 0,88
TaşKağıtMakas 0,99 | 0,71 | 0,81
SandıkKokusu 0,91 | 1,01 | 0,99
ŞahaneHayatım 0,86 | 0,98 | 0,78
MehmedFetihlerSultanı 0,76 | 0,62 | 0,91
SaklaBeni 0,71 | 0,61 | 0,65

Somera
Миналата седмица беше 8.10

# 531
В този епизод са много.
Толкова много хумор и имаше, че от всяка сцена, можеш да избереш лав.
Сетих се за Еко като като пусна пукотевиците и вика(по спомен): "Знаех, че ще му дойде времето" и ги направи луди калинки.
Мдаа...
Сериалът има тенденция да се превръща в сатира, защото героите са склонни да бъдат окарикатурени.  Твърде много хумор е вредно.  Харесвам сцени с комични и духовите  реплики, но когато са повече, отколкото трябва, героите губят оригиналните си качества.  Например Мюдюр, загадъчен в първите епизоди, дори жесток, когато изгори онзи човек жив в първия епизод, сега  се превърна в забавен и съпричастен човек. Той е повече кулинарен гид, отколкото всичко останало.  По същия начин, Енвер, млад мъж, който иска да се наложи в елита на мафията, се занимава главно с личната си история.  Не казвам, че не трябваше да бъде така, но трябваше да остане на заден план, за да запази мафиотския характер на героя. Чаатай полага големи усилия, за да поддържа героя си , но цялостното впечатление наистина е по-скоро сатира, отколкото екшън филм. Иначе го гледам с удоволствие, и спирам да се замислям какво трябваше да бъде, ако се бяха придържали към първоначалния замисъл.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 17:37 от NeZ_9

# 532
Да така е, но ако нямаше тая хумористична част, представи си каква щеше да серията.
Един уж Безмилостен, а цял епизод е като бодигард, Айдан се държи като невротичка, Фатма ще се развежда, Давут и той се държи като ощипана мома. Най-адекватна в този епизод е Лейля, която пък отнася незаслужен хейт според мен, защото ние все още не знаем, каква ще й е точно ролята, може да се окаже, че не е това, което виждаме.
Че изпуснаха сериала, изпуснаха го, но актьорите имат най-малка вина за това.
И аз ще си го гледам серия за серия и ще се кефя дори само хумор да ни показват.

# 533
Целият проблем с епизод 8 е, че много ни залъгаха с интересните фрагове миналата седмица и ние с вас имахме големи очаквания Grinning
Наистина хумористичните сцени спасиха епизода хахах
За мен най-лошата сцена беше тази в дюнерджийницата…
Най-готината - когато Мениджъра изревнува от Курт, че Дахан му е разказал коя е Лейля първо на него GrinningGrinning
Сега сигурно 10 епизода Енвер ще седи в затвора…

# 534
Между другото като гледам каква сребролюбка е Оя, започвам да се питам кой е бащата на Айдан.

# 535
Нямам спомен дали изобщо е давано нещо за баща й, поне аз не се сещам.
Не знам кой й е баща, но кой би живял с такава жена?
Само за пари мисли и не се свени да използва дъщеря си.
Айдан я вижда каква е и със сигурност не я търпи, непрекъснато са в някакво противоречие.
Това направо си е наказание да имаш такава майка.

Айдан тук е много красива

# 536
Честит Рожден Ден,  Гери,
Бъди здрава  щастлива и благословена,

Момичета,
Не мога да коментирам, още не съм изгледала всички серии, но ви чета с интерес и следя рейтинга....
Често се случва по ТВ да се разводнявават сериалите и променят сценариите в крачка Sad това най ме дразни....ама...
Все си мислех, че Чачко си е изпипал нещата....да видим ...времето ще покаже....

# 537
Нани, благодаря!

За серията вече ви казах, че основно се смях.
Сцената в дюнерджийницата е повече от абсурдна. После на сватбата Айдън много добре знаеше, че с тази червена проклятие ще му привлече вниманието. И така си стана. Ама това каква любов е. Това е нищо повече от страст или нагон. Онова с Лейля е повече любов според мен. Там имаше и привличане, и разговор, и заигравки. Може и с Айдън да е било така преди, но сега е една каша.

Прави сте, че те актьорите правят каквото могат друг измисля образите.

# 538
В момента това е моята двойка

В техния собствен свят

# 539
Рони, май си права за големите
очаквания.
Цвети, Оя винаги повтаря,че е отгледала дъщеря си сама.
А в интервюто, което Сумие беше дала в началото, спомена, че героинята и е израстнала без баща.

Общи условия

Активация на акаунт