Кокичета красят земята, втората черта изпълва с радост сърцата ! ~бебеправене 601~

• 32 941
  • 942
  •   1
Отговори
# 285
АА по 4000 IU и Мк-7 100 мг. , не знам дали да не увелича на 6000 IU и МК-7 по 200 мг…

Пожелавам ти да е имплантация и да се превърне в здраво бебенце 😍

# 286
  • Замък сред облаците
Добра е дозата според мен, но си отнема време.

# 287
Аз напоследък основно чета, но сега вече не се сдържах!
Mommy, много се радвам, стискам палци всичко да е наред до края!
Тити, и на теб стискам, ама силно! Дано чуете пулс още на следващия преглед.
АА, чакаме и теб ❤ Между другото, толкова полезна информация даваш, толкова добре структурирана, впечатляващо е!
V_gs, тези коки изглеждат като да са хванати на стандартна МБ, много странно как преди това не са излезли. В кои лаборатории да двете проби? И какъв АБ ти предписаха? Извинявай, ако питам много, просто аз много се вълнувам от бактерии 😄
Иначе аз мога да се похваля, че този месец за първи път следихме фоликули, за да установим, че овулация….няма. Simple Smile Според АГ е инцидентно, но ми предложи или да изчакам да ми дойде естествено, което не е ясно колко ще отнеме предвид че лигавицата ми е много тънка, или 10 дни дуфастон. Не знам кое е по-малкото зло, честно..
Иначе съм се нагласила и аз за щитовидната да видя пак, но ме боля гърло скоро и май ще изчакам да минат няколко дни още. Не знам вече дали би имало отражение, ама за всеки случай.
И вече като имам щитовидна и полови хормони, ще мислим дали да следим още няколко месеца, дали да се направи лека стимулация и т.н.

# 288
АА , силно стиснати палци 🤞🤞🤞

# 289
АА имаш ли някакви симптоми освен зацапването? И аз съм 10 дни след овулация, по принцип нямам ПМС и болки в гърдите, но вече 4-ти ден имам странни болки в гърдите.

# 290
AA, палец х2 😍

# 291
И от мен едно палче стиснато, АА. Онзи ден даже ви сънувах, но не помня много, само че знаех, че сте вие от форума. Май трябва да огранича времето, което прекарвам тук. Joy
Моя близка приятелка миналата седмица ми каза, че е бременна. Била е на преглед, вътрематочна, опитвам се да не я стресирам с моите хиляди изследвания, които бих пуснала на нейно място и вместо това просто да се радвам за нея. Терминът ѝ е през октомври, както беше моят миналата година и няма да крия, че малко се натъжих, но минава.
Аз имам ДФ отляво, 13 мм днес, ще се видя пак със Стойчева на 13-и, точно година след аборта. Дано пък нещо хубаво да ми донесе. Разбрахме се да направим и колпоскопия тогава, ще пусна прогестерон като му дойде времето и април ще подновя половите хормони. Утре ще взема и преферт гелчето, да помогнем на подвижността на войниците. Grinning

# 292
  • Замък сред облаците
Единственото различно е, че секретът е прозрачен както във фертилните дни.
Скрит текст:
Аз съм от тези с повече секрет във всяка фаза от цикъла и по вида и количеството се ориентирам. Настъпи ли О рязко минава от белтъкообразна форма в (извинявайте за израза) сополовидна 😅 - сгъстен, матово до жълтеникаво-бял. Два пъти съм забелязвала при забременяване, че 7 дни след О пак става прозрачен. Това забелязах и вторник. Предполагам че е нещо с баланса естроген-прогестерон, защото няма ЧХГ още на такъв етап.
За гърдите нямам чувствителност, със сина ми имах необичайно рано напрежение в тях  (около 5-6 дни след О), като винаги пък ми е било по часовник да ме заболят 5 дни преди М (т.е около 9 ден след О). Ама след раждането рядко ме болят, миналият месец ме боляха и не знам дали пък не беше покрай антибиотика или е бил нисък прогестерона (че ми зацапа 3 дни преди М, ама не като имплантационно, че нямахме и опити, а като да ми дойде- съвпадна с втората доза Монурал; от Азакс примерно ми е цапало, там го пише и в листовката).

Това са ми наблюденията. Иначе ме мъчи жесток ринофарингит. Детето го изкара за 3 дни, аз съм 4 ден и кашлям като котка с топка косми в гърлото от сополи 🤦🏻♀

Дудъл, според мен изчакай да ти дойде естествено и проследете още 2-3 месеца как е. Стискам палци да е еднократно, нормално е да има 1-2 ановулаторни годишно.

Слънце, писах ти на лично Simple Smile

Билийв, не знам за уголемения яйчник. Те органите не са симетрични по рождение, ама ако има разминаване спрямо предишни прегледи би било тревожно предполагам.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 23:59 от АА

# 293
Здравейте момичета, от известно време следя темата, но за първи път пиша.
Публикувам изследванията, които съм правила и моля за мнения. Какво още е нужно според вас да изследвам?

Споделям на кратко моята история.

Скрит текст:
На 41г съм и понеже нямам партньор до себе си, реших да пробвам алтенативните методи за забременяване. Октомври 2023 беше първата ми инсеминация на естествен цикъл - неуспешна. Последва смяна на клиниката и още две инсеминации, стимулирани с Летрозол и Фостимон - също неуспешни. Смятам да направя още една, като искрено вярвах, че с инсеминация ще се получи, но вече съм разколебана. Моля за съвети според вас какво мога да подобря.
Това, което пия като добавки към момента е Неофолик Мета, Прегнакеър консепшън, Овабуст и Витамин Д.
От утре включвам CoQ10, R-алфа липоева киселина, N-ацетил цистеин и Витамин Е.

# 294
АА Имаш чифт стиснати палци и от мен и тайно се надявам като ни се похвалиш след няколко дни с “+” да продължаваш да ни следиш темичката, защото не знам какво ще правим без теб 😁♥

ПС: и на мен ми се е случвало да сънувам форума иначе, малко е плашещо 😅

# 295
  • Замък сред облаците
Е, как, няма да има кой да ви ядосва иначе 😂

Новата Билийв, имаш полови хормони като на 20-годишна, браво. Обаче с тоя хемоглобин според мен излишно се форсираш и правиш стимулации. С такъв хемоглобин органите не получават достатъчно кислород, за да функционират нормално. Респективно яйчниците и яйцеклетките не са приоритет на тялото, както и други жлези като щитовидната с такъв хемоглобин.
2 неща трябва да направиш - да видиш железен панел (желязо, тжск, феритин, трансферин, б12 и фолат), обаче като направиш 2 седмици пауза от неофолика, овабууста и прегнакеаъра (впрочем прекаляваш с тези, дублираш фолата и някои други, може да се направи по-оптимална комбинация) за да са ти реални резултатите.
Другото е да си изследваш стерилна урина, защото имаш явно инфекция с този седимент и бактерии. Хемоглобинът може и оттам да е нисък, ако няма дефицити в микроелементите. Но ако имаш дефицити, витамините, които взимаш няма да са достатъчни въобще.

На предните 1-2 странички се върни и виж какво писах за щитовидната и изследвай фТ4 и фТ3.
Пролактинът е добре да повториш дали е принципно завишен.

И не на последно място, кръвта ти е относително сгъстена. Бих инвестирала с оглед на годините ти и че нямаш “време за губене” да проверя ИР (глюкозата е ок, но все пак), придобити и вродени тромбофилии на твое място (в този ред); освен ако изследванията не са правени докато е взиман хормонален препарат с прогестерон. Също ако си пушачка е редно да се спрат цигарите на такъв фон.

# 296
  • София
Честит празник момичета!
Пожелавам ви да се влюбени и обичани!
На всички пожелавам в най-скоро време да се изнасят от тук!
Само на АА й пожелавам да пише и в още една тема, че тук сме загубени без нея Grinning

# 297
Честит празник на всички настоящи и бъдещи майки! Flowers Bouquet Пожелавам ви този месец да приближи всяка от вас до мечтата ви и да се заформи голям отбор орисници за бъдещите месеци! Nature Sparkles

# 298
Честит празник, момичета Simple Smile пожелавам ви на всяка да се сбъдне мечтата да е майка  за първи път, за втори или за н-ти път.

# 299
Честит празник, бъдещи и настоящи мами! Вярвам, че всяка от нас ще сбъдне своята мечта! Бъдете здрави,  щастливи, нежни и силни ЖЕНИ! 💐

Общи условия

Активация на акаунт