Кокичета красят земята, втората черта изпълва с радост сърцата ! ~бебеправене 601~

• 32 659
  • 942
  •   1
Отговори
# 105
_snowflake_ припознавам се в думите ти, аз по същия начин изследвах каквото ми беше препоръчано тук или от АГ. Според тях причина няма, но като всички забременяват от въздуха покрай мен, дори без да следят О. започнах да си мисля, че явно нещо ми има. Ти правила ли си цветна снимка? АГ ме насочваше да изчакам още време, но аз го направих за лично успокоение, а и уж ми казаха, че ако няма налице проблем, повишава шансовете с 40% след снимката (не знам колко е достоверно). Също така последния месец правихме опитите с Prefert gel, видях, че доста момичета го препоръчват тук, но и АГ също ми го препоръча.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 11:46 от busteeeed

# 106
Бъстед, след седмица имам час за ЦС. Чакам го да видим какво ще излезе. Също за предишната О го бях взела този гел. Дано помогнат тези неща. Но, ако има проблем с хормони, лигавица или нещо такова, няма да се повлияе, ако тръбите са добре. Ще търсим всякакви причини, но е доста обезкуражаващо да виждаш, че трудно се намира лекар, на който наистина да се довериш и да няма нужда сама да се ровиш.

# 107
Buble, лека бременност и от мен, то не останало както се казва.
Аз минах при Стойчева, имам общо три фоликула. Ще проследим този месец овулацията с фоликулометрия, че предните два не се получи, после ще го мислим. Наближава и часът при Калчев, тайничко се надявам да ми се обадят, че се е освободил някой по-рано.

# 108
Охххх, ние уж се отчетохме добре този месец пък да видим.... ММ заминава в понеделник за 1 месец на курс, ще видим какво сме свършили сега....
Аз се събудих отново с надут клепач.. пак ще ме мъчи някой грозен ечемик или халацион... ама да видим този път ще ми се размине ли скалпела при очната или не ...

# 109
_snowflake_ Аз също се припознах в тази история и разбирам напълно как се чувстваш- не не си побъркана . Heartpulse

Скрит текст:
Когато имах БХ имах свръх чувствителни гърди, всякаш ще паднат аз и др път съм го казвала (нищо общо от тежеста по принцип преди цикъл). Направих си кръвен тест и докато излязат резултатите Ц ми беше дошъл (с 5 дни закъснение и розово оскъдно зацапване). Резултата беше 11 и нещо- тогава не бързахме да се зарадваме и без това.
   9 месеца по-късно историята се повтори. Същата остра чувствителност в гърдите, тежест, закъснение на Ц с няколко дни. Бях УБЕДЕНА, че се е получило, дори казах на ММ (голяма грешка). Подхлъзнах се и си позволихме да се размечтаем какви промени трябва да направим дори, какви неща да си купим защто явно ще имаме бебе. Този път нямах време за тест и Ц просто ми дойде. Това беше едно от най-големите разочарования при Ц, защото подведох и него и си казах, че повече няма да вярвам на никакви гърди, убождания и прочие. За себе си съм почти-сиг, че и тогава е имало нещо, но не се е захванало и нещо се е объркало, но няма как да го докажа.

# 110
Момичета, пак се включвам като черна станция, но гледам че другите си мълчат. При БХ не че “не се е захванало” а точно си се е захванало, защото започва някаква отделяне чхг (все пак трябва да е над 5, случая на жаки с чхг 1 и имплантация даже няма да го коментирам) но вместо да продължи да расте, това чхг почва да пада и след няколко дневно закъснение ( поне 3-4) цикъла идва. Сега то може още на 7-8 ден след ову да се е опитало нещо да се имплантира, но да не е успяло по една или друга причина, но вие това никога няма да го разберете. Но да имате усещания за бременност и цикъла да си дойде съвсем навреме не е повод да мислите, че всеки месец имате БХ. Забременяването при млади, здрави хора без проблеми може да отнеме около година (без някакъв скрит проблем/ причина)

# 111
  • София
Аз четах малко в движение вчера, че се прибрахме от почивка и докато оправя и изпера всичко....

Според мен Алисън е права и много добре е обяснила, за да се стигне до имплантация ЧХГ трябва да мине 5.

# 112
Аз да помоля за съвет. Днес фоликулите бяха с приблизителен размер 9 мм. Стойчева каза, че е хубаво да се видим на 11 ден по принцип, но предния път на 10 ден овулацията беше минала (макар че след това имах ЗФ в другия яйчник). Тя в петък отсъства и ми каза ако искам да отида в четвъртък, но не знам дали има голям смисъл имайки предвид, че е след два дни. Какъв е вашият опит?

# 113
Аз четах малко в движение вчера, че се прибрахме от почивка и докато оправя и изпера всичко....

Според мен Алисън е права и много добре е обяснила, за да се стигне до имплантация ЧХГ трябва да мине 5.

То и аз това се опитвам да обясня.....чак съм изненадана какви неща говори Станулов, защото бях с добри впечатления от него.

# 114
  • София
Среднощно Слънце, в началото ме викаха през два дена когато правехме фолиуметрия, за да се види с колко приблизително нарастват фоликулите.

Кактус, за мен е необяснимо това твърдение. Ама не посмях да кажа и аз нищо, защото не съм посещавала доктора.

# 115
И аз се включвам с "богатия" ми опит за БХ.. ЧХГ последния път ми беше 460 и пак нямах симптоми. Просто толкова се вглъбяваме в симптомите,че вече ни се струва всяко нещо като Б. Не мисля, че чхг 1 изобщо е имало каквато и да е имплантация и изобщо не мога да повярвам, че Станулов е казал подобно нещо.
Аз не бих го брояла за БХ. На успешната ми Б чааааак до 3 дни след закъснението нямах симптоми и дори не исках да си правя тест, защото не вярвах,че се е получило. Има някакви симптоми и вътрешни усещания, така е, но не знам колко пъти са били фалшиви при мен Grinning Просто много искам да е реалност и затова...

# 116
Момичета, какво да ви кажа, може да е искал да ми даде надежда, но за мен това е лъжа в крайна сметка, не ми прави услуга. Аз му казах, че е не е имало имплантация дори, а той ми отговори: Ами точно обратното, имало е имплантация и затова беше 1.33. За съжаление не се развиват нещата. Спирате всички лекарства, без схеми. Звъннете ми вторник вечер за да обсъдим как ще продължим. Та общо взето губя доверие във всички доктори вече

# 117
Виж сега, възможно е 50 на 50 да е имало и да е нямало. Просто доктор не може без да знае със сигурност да твърди едното от двете. Аз на негово място при следващ опит бих ти казала да направиш по-рано тест, за да се види има или няма имплантация щом е важно. Ама пък щом така мисли, насочи ли те към някакви изследвания или днес ще се чуете?

# 118
Виж сега, възможно е 50 на 50 да е имало и да е нямало. Просто доктор не може без да знае със сигурност да твърди едното от двете. Аз на негово място при следващ опит бих ти казала да направиш по-рано тест, за да се види има или няма имплантация щом е важно. Ама пък щом така мисли, насочи ли те към някакви изследвания или днес ще се чуете?

Според мен достатъчно рано пуснах тест. 8 ден след трансфер за мен е непълно достатъчно. Днес ще се чуем да видим какво ще каже. Това ми е трети опит- неуспешен, при него първи. Другите в Надежда. Общо взето той не е много по изследванията

# 119
Благодаря, shat^all, записах се за четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт