Лидл 182 - Мартенска празнично-пролетна

• 61 606
  • 640
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря! Аз очаквах, че жестовете за рд са още по-надолу.😉
Само сокът е по-евтин и тъй като вино не пием, не съм проверявала цената на просекото. Ядките и бонбоните са по 4 лв.

# 451
Кажете, какво правите с комплектите език и шкембе, моля!
Варих един час под налягане, шкембето не ми е сварено добре и сякаш ми смърди леко.
Да не говорим, че сигурно някаква магия ми е направена на ястията с шкембе, всеки опит ми свършва в кофата и винаги  шкембето е от Лидл😀
Хубаво, че ги намалиха снощи пред мен, защото много щеше да ме е яд, да дам 20 лева за глупости.

# 452
  • Буркина Фасо
езика го обелваш, а шкембето го досваряваш в нова вода, макар, че вече сигурно се е "овкусило" в старата.Smiley
после наряздваш езика на тънко, шкембето на търки ивици, малко гъби и запичаш в масло. накрая кашкавал.
отделно езика може само за мезенце да се използва, а шкембето на чорба.

# 453
Аз шкембе взимам само от Лидл. Много добре е изчистено и в тенджерата под налягане става бързо. Не съм случвала на лошо шкембе, и аз често взимам , когато е намалено

# 454
Минавам да кажа,че ягодите в тарелка от 500 гр на Искърско шосе са на 50%, 3,49 излизат така.

И да споделя нещо, което ми направи впечатление. Преди време исках с една покупка да използвам 2 еко ваучера, но ми казаха, че можело само един за едно пазаруване. Днес на касата пред мен една жена използва 6 в рамките на едно пазаруване. Та ако на някой друг са му казали, че може само един, явно и него са заблудили.

# 455
  • София
Какви са тези "еко ваучери"? От игри на бензиностанции Еко ли?

# 456
  • София
Какви са тези "еко ваучери"? От игри на бензиностанции Еко ли?
От рециклирани бутилки. И аз скоро ползвах два наведнъж.

# 457
  • София
Минавам да кажа,че ягодите в тарелка от 500 гр на Искърско шосе са на 50%, 3,49 излизат така.

И да споделя нещо, което ми направи впечатление. Преди време исках с една покупка да използвам 2 еко ваучера, но ми казаха, че можело само един за едно пазаруване. Днес на касата пред мен една жена използва 6 в рамките на едно пазаруване. Та ако на някой друг са му казали, че може само един, явно и него са заблудили.
Няма значение броя на ваучерите, а стойността им. При похарчени 10 лв май можеше да се приспадне само 1 лв, за 20 лв - 2 лв и т.н. Може и да бъркам конкретните стойности, но има такова ограничение. Често ми се случва да давам по няколко бележки и няма проблем. Последния път пак върнах 3 бутилки, които току-що бяхме изпили, но не ми се чакаше на каса с касиер и ги оставих за следващия път. Доколкото си спомням, важат 3 месеца. Затова ги събирам по няколко преди да се прежаля да чакам на касата с опашка. Simple Smile

# 458
Много стиснати станали от Лидл. Някакви смешки за 1 ст. ми предлагат за РД.
Какви са смешките, че в следващите месеци имаме рожденици вкъщи? Да не се изненадвам...😅

.. или онези ментови имитации на after eight, или аналога с карамел.

Апропо те не са хич лоши Hands V

Не са лоши, ама някак не върви да ги изкараш за почерпка. Миналата година ми беше за голямата бонбониера. Друго си е някак, дори да не са от най-класните.

# 459
Омекотителя мирише страхотно.Аз съм си взела и имам още.
Бихте ли казали какъв е омекотителя?! Снимка ако може, все нетрайни купувам.

# 460
Тази седмица в Кауфланд

# 461
  • София
От вчера не мога да намеря нахут в консерва. Вчера търсих в Младост, днес на Халите. Дали е съвпадение или няма наличност?

# 462
  • Буркина Фасо
Омекотителя мирише страхотно.Аз съм си взела и имам още.
Бихте ли казали какъв е омекотителя?! Снимка ако може, все нетрайни купувам.
на първа страница от брошурата не го ли виждаш?
мирише добре в шишето, но след като изсъхне правето го няма никакъв.  това според моя нос.

# 463
  • софия
От вчера не мога да намеря нахут в консерва. Вчера търсих в Младост, днес на Халите. Дали е съвпадение или няма наличност?
Миналата седмица беше подреден при касите отстрани (Халите). Бурканите от испанската седмица.

# 464
  • София
Моите купони са повече и всички са *избрано за теб*.
Идвах да ви кажа, че уикенда бях в Гърция и попаднах на остатъци от италианска седмица. Взех сушени манатарки. Май при нас няма или бъркам? Ето ги

Сушени манатарка чаках да пуснат по Коледа от Делукс.
Задоволих се с мариновани.

Общи условия

Активация на акаунт